- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi kinalikadin
- #7.281
Doktor ben çıkarken böyleydiİyi yapmışsın canım olsun sen düşünüp kendini strese sokacağına doktorun beynini ye daha iyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ben çıkarken böyleydiİyi yapmışsın canım olsun sen düşünüp kendini strese sokacağına doktorun beynini ye daha iyi![]()

Doktor ben çıkarken böyleydi![]()
Herhangi bi tetkikimiz yok demiş gerek yok demekki oh içim rahatladı
![]()
Bi de ben unutmayım atladığım olmasın diye kağıda yazıyorumBeni bıraksa sabaha kadar soru sorarım adama![]()
AhahahaBi de ben unutmayım atladığım olmasın diye kağıda yazıyorumadam suratıma bakakaldı ama allahtan iyidir doktor civanım ya severim yani
![]()
Aynen zaman çok hızlı geçiyo daha dün opu oldum sanki mızmızlanıyodum 2 ay beklemek istemiyorum diyeHah işte bak demiştim ben rahat ol diye keyfine bak şimdi az kaldı yavrularını almana inşallah![]()
![]()
Ben geçen de naptım bak adamın ağzına bakıyom yaptığı bi yorumu kacırmayım diye muayene esnasında yine bi günAhahahaöldümm bee
Canmm bnmm yaa

biraz psikopatik bi vakayım dimi Süpermiş yaaaBen geçen de naptım bak adamın ağzına bakıyom yaptığı bi yorumu kacırmayım diye muayene esnasında yine bi gündediki ben giyinirken o tam çıkıyordu “hoşuma gitmedi” ben bunu duydum neye dediğini soracaktım içeri girdim unuttum eve geldim aklıma geldi saçma sapan bi bahane buldum aradım bu arada bulduğum bahane çok saçmaydı adam bunun için mi aradın gibiydi ama en son kapatacakken neye çıkarken böyle demiştiniz hocam dedim adam dediki anlaşıldı cımbızla seçecez kelimeleri sana karşı
biraz psikopatik bi vakayım dimi
![]()
Benimki de öyle kız hep güler bu panik atak halime :)Süpermiş yaaabnde öyle abartırım maalesef adam neden öyle dedi neden suratı bozuldu..vs takarım kafama çok zor hasta tipi dr lar gıcık olur. Benim dr saolsun sever gerçi beni çocuk gibi davranır
![]()
Ya senin kaçıncı denemen olacak kuzuBenimki de öyle kız hep güler bu panik atak halime :)![]()
Benim ilk olacak canım dondurulmuş transfer ohss oldum ertelendi :) senin canımYa senin kaçıncı denemen olacak kuzu
Benim 4. Oldu canım rekorBenim ilk olacak canım dondurulmuş transfer ohss oldum ertelendi :) senin canım
Ya hadi senden atak bekliyorum canım bu sefer :) kaçıncı gündü embriyoların kaliteleri falan nasıldı canımBenim 4. Oldu canım rekorinş ilk ve son olur olumlu sonuç alırsın
Benim 3.gün transferi canım kalitelerine iyi dedi embriyolog ama benim daha önceki denememde de çok çok iyi demişlerdi tutmadı kimyasal gebelik geçirdim. O kadar alıştım ki negatif sonuçlara herhalde olumlu olsa çıldırırım sevinçtenYa hadi senden atak bekliyorum canım bu sefer :) kaçıncı gündü embriyoların kaliteleri falan nasıldı canım
Yaa kıyamam sana ben olacak annesi zamanı gelecek o totolar pataklanacak bileBenim 3.gün transferi canım kalitelerine iyi dedi embriyolog ama benim daha önceki denememde de çok çok iyi demişlerdi tutmadı kimyasal gebelik geçirdim. O kadar alıştım ki negatif sonuçlara herhalde olumlu olsa çıldırırım sevinçten![]()
Evet hep 3.gün. Eşimde ileri haraketli sıfırdı. Bende de fsh gen sorunu çıktı yeni daha önceki denemelerde kullandığım ilaçlar yaptı sanırım. Yumurtalar çok çok kaliteli değil 6 tane toplandı 5i döllendi 2tanesi 8 hücreli iyi dedi gerisi gitti. Allah kimseye yaşatmasın inşallah çok zormuş en güzel geçecek zamanlarım hastanelerde geçiyor 4 yıl gitti benim. Allah sana en kısa sürede nasip etsin inşYaa kıyamam sana ben olacak annesi zamanı gelecek o totolar pataklanacak bilesizin sorun neydi canım öncekiler hep 3. Gün mü oldu
Çok geçmiş olsun canım ikimizin de kucağı dolsun inşallah...Evet hep 3.gün. Eşimde ileri haraketli sıfırdı. Bende de fsh gen sorunu çıktı yeni daha önceki denemelerde kullandığım ilaçlar yaptı sanırım. Yumurtalar çok çok kaliteli değil 6 tane toplandı 5i döllendi 2tanesi 8 hücreli iyi dedi gerisi gitti. Allah kimseye yaşatmasın inşallah çok zormuş en güzel geçecek zamanlarım hastanelerde geçiyor 4 yıl gitti benim. Allah sana en kısa sürede nasip etsin inş
Hadi gözün aydın canim cok sevindim az kaldi miniklere kavuşmaya.Canlarımm maşallah 2 gün girmedim beğen beğen bitiremedim bazılarını da okuyamadım valla hepiniz iyisinizdir inşallah çok özledim sizleri maşallah bayada kalabalıklaşmış topiğimiz hepimiz sırayla güzel haberler veririz inşallahh![]()
kinalikadin Canımm sen nasılsın nasıl gidiyor bekleme süreci bende çok mutluyum ya bugün gittim doktora ultrasonla falan baktı herşey yolunda dedi gecikme olması çok normal dedi söktürücü verdi 2. günü gel başlayalım bakalım hayırlısıyla dedi ne zaman etkisini gösterir ki söktürücü hemen almak istiyorum yavrularımı
![]()
![]()
Canim benim yaaa cok tatlısın. Çok heyecanlıyım Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum hep.Olmaz olur muprensen var inşallah yarın hepimizi mutlu edecek Allahın izniyle sonra @Ceronimmo var inşallah onunda değerleri kat kat artacak nazlı çıktı biraz bebeği Allahım yarın hepimizi sevindirsin bu güzel haberlerle inşallah canım
![]()
![]()

Bizde bir de mikrocip yapildi.. ona ragmen nasil efektif olmaz hic anlamiyorum 6 milyonda hareketli ve iyi morfoloji yuzde 3 buna bir de mikrocip uygulayip simdi bana birdahakine farkli bir mikrocip uygulamasi deneyecegiz diyorlar. Daha otesi ne var ki sorumsuzluklarindan baska bisey olmadigini dusunuyorum. Cikan sonuclarla soylenen yapilan bir degil yani.. hayirlisi artik ne varsa kaderde o..sen nasilsin?? Nasil gidiyor??
günaydın cnm kusura bakma giremedim geçen hafta düşük çok zor oldu hala kanamam var 9 gün oldu.Üstüne bir de hasta oldum işler de çok yoğun bu ara eve gider gitmez yatıyorum anca kendime geldim.
Cnm doktora ulaşabilsem sorucam da ulaşılamıyor kendisine.Bende aramıyorum artık geçen hafta bi hemşire aradı değeriniz sıfırlandı mı diye sordu evet dedim sonucun resmini istedi yollamadım bende.Kanamam azaldı artık sanırım bugün yarın biter.Kan tahlili yaptırdım tekrar her ihtimale karşı sıfırlandı değer içim rahatladı.2. denemede başka doktor bulacağım cnm verdiğim tek kesin karar o.Çok zormuş ama gerçekten 2 bebeğimde gitti insanın için yanıyor.3. de yüzüm gülecek inşallah![]()
Ben birde bunlarin cogunda evde yalnizdim.. neyseki korkudan gebermeden atlattim o donemi![]()