- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 133
- 38
- Konu Sahibi kinalikadin
- #7.441
Ben de çok kastım kendimi çok umutsuzdum ama tuttu çok şükür. Kendini suçlama ondan degildir
Bende deneyim o zaman güzel fikir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok kastım kendimi çok umutsuzdum ama tuttu çok şükür. Kendini suçlama ondan degildir
İnşallah canım bu sefer rahat olmaya çalışacağım bende ama inşallah yapabilirim.Ben de çok kastım kendimi çok umutsuzdum ama tuttu çok şükür. Kendini suçlama ondan degildir
Gerçekten mi? Belki ben de pozitifi görüürm.Bunu ben de yapmıştım kızlar. Ilk transferimde. Tam cuma vakti geri gelmişti zibin çok mutlu oldum ertesi gün de pozitif sonucu ogrenmistik
Hormon etkisi bu bence bol su iç , romantik komedi izle kendini oyalayacak birşeyler bul güzel düşün, güzel olur inşAllahYa ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum. Oturup ağlayasım var. Niye bu kadar umutsuzum onu da bilmiyorum. Zamanda hiç geçmiyor. Test gününü hep sonucu öğrendikten sonra ne kadar ağlayacağım düşünürken buluyorum. Hiç olumlu düşünemiyorum nedense. Şu cumartesi de gelseydi bi an önce.
İnşallah canım ama bugünki arkadaşların negatif sonuçlarına da üzüldüm. Ve sanki daha karamsar oldum. Gerçekten süreç çok zormuş. Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahHormon etkisi bu bence bol su iç , romantik komedi izle kendini oyalayacak birşeyler bul güzel düşün, güzel olur inşAllah![]()
Çok şükür iyiyim canım dün çıktım hastaneden.evde dinleniyorum .annem geldi 1 hafta o bakacak
Canım herkes sanırım bu korkuyu yaşıyor ben daha şimdiden tedaviye başlamadan olumsuz haberi alıp ağladığımı hayal ediyorum eyvah ki ne eyvah :) valla sana ne iyi geliosa onu yap hobi falan edin canım ne bilim ay ne değişik bi his bu kafandan söküp atamıyosn :)Ya ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum. Oturup ağlayasım var. Niye bu kadar umutsuzum onu da bilmiyorum. Zamanda hiç geçmiyor. Test gününü hep sonucu öğrendikten sonra ne kadar ağlayacağım düşünürken buluyorum. Hiç olumlu düşünemiyorum nedense. Şu cumartesi de gelseydi bi an önce.
Inşallah diğer denemende rabbim güldürür yüzünü. Umudunu yitirme .tez zamanda muvazene kavuşman dileğiyleAyni kaderi paylasiyoruz bugun.. daha iyi bir zaman daha guzel bir sekilde insallah arkadasim
Eveeet sucuuuuk bu aksamki yemegimiz sucuk ekmek esim soz verdisanki hergun sucuk yermis gibi canimin istemedi cok komedi ya
spora da lazer epilasyona da yardiricam valla sacimi da boyaticam
![]()
Ya ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum. Oturup ağlayasım var. Niye bu kadar umutsuzum onu da bilmiyorum. Zamanda hiç geçmiyor. Test gününü hep sonucu öğrendikten sonra ne kadar ağlayacağım düşünürken buluyorum. Hiç olumlu düşünemiyorum nedense. Şu cumartesi de gelseydi bi an önce.
Canım herkes sanırım bu korkuyu yaşıyor ben daha şimdiden tedaviye başlamadan olumsuz haberi alıp ağladığımı hayal ediyorum eyvah ki ne eyvah :) valla sana ne iyi geliosa onu yap hobi falan edin canım ne bilim ay ne değişik bi his bu kafandan söküp atamıyosn :)
Derdi veren rabbim dermanı da sabrını da verir öpüyorum sizi minnoşlar.ay cnm ya çok geçmiş olsun hormonları yiye yiye sonuc bu iste napıcan tez zamanda gecer ınsallah.3 ay da gececek 9 ay da gececek sen rahat ol artık bebısın buyuyecek cok tatlı bır bebegın olacak ınsllah cnm benımÇok şükür iyiyim canım dün çıktım hastaneden.evde dinleniyorum .annem geldi 1 hafta o bakacaksonrasıda Allah büyük idare edeceğiz sakın ağır kaldırma is yapma dedi dr. Yumurtalar istenilen seviyeye gelene kadar muhtemelen 3 ayı doldurana kadar böyle devam edecek. Inşallah sağlıkla kucağımiza alalım da razıyım yerdeysen nasılsın az kaldı sanada degilmi nisanda başlayacaktın sanki
Fizikten ziyade Mental olarak zorlayıcı bir süreç. Evet buradaki arkadaşların negatifleriyle üzülüp pozitifleriyle şenleniyoruz çok normal öyle etkilenmen. Tanımasakta Dua ediyoruz her birimiz ; birbirimizeİnşallah canım ama bugünki arkadaşların negatif sonuçlarına da üzüldüm. Ve sanki daha karamsar oldum. Gerçekten süreç çok zormuş. Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Evet bana da bi komşum söylemişti. Akrabası gidiyormuş ondan gönderdik. Inşallah hepiniz görün pozitifiGerçekten mi? Belki ben de pozitifi görüürm.
Kuzucuklar aldığımız hormonlardan oluyor karamsarlığa kapılmayın.Evi süpüremiyorum diye ağlamışlığım var benim de reklam film fln allah ne verdiyse her şeye ağlıyordum ve aşırı sinir vardı ama geçiyor geçecek kasmayın kendinizi.Komik şeyler izleyin kafanız dağılsın.İnşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız olumlu olmaya çalışın kendinizi zorlayın.Kendinize acımak kolay mühim olan kendinize inanmak inanın kendinize geleceğin analarıDerdi veren rabbim dermanı da sabrını da verir öpüyorum sizi minnoşlar.
Hahahah o zaman eşim yandııı birazcık da naz yaparım zaten derim ee bunlar hep hormonlardan valla benim bi suçum yokKuzucuklar aldığımız hormonlardan oluyor karamsarlığa kapılmayın.Evi süpüremiyorum diye ağlamışlığım var benim de reklam film fln allah ne verdiyse her şeye ağlıyordum ve aşırı sinir vardı ama geçiyor geçecek kasmayın kendinizi.Komik şeyler izleyin kafanız dağılsın.İnşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız olumlu olmaya çalışın kendinizi zorlayın.Kendinize acımak kolay mühim olan kendinize inanmak inanın kendinize geleceğin analarıDerdi veren rabbim dermanı da sabrını da verir öpüyorum sizi minnoşlar.

Ayy bence en heyecanlı kısmı buKızlar 18 nisana randevu aldım kalp atisi için. Yine gün saymaya başladım. Hiç bitmiyor bu heyecan
Ya ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum. Oturup ağlayasım var. Niye bu kadar umutsuzum onu da bilmiyorum. Zamanda hiç geçmiyor. Test gününü hep sonucu öğrendikten sonra ne kadar ağlayacağım düşünürken buluyorum. Hiç olumlu düşünemiyorum nedense. Şu cumartesi de gelseydi bi an önce.
Çok şükür iyiyim canım dün çıktım hastaneden.evde dinleniyorum .annem geldi 1 hafta o bakacaksonrasıda Allah büyük idare edeceğiz sakın ağır kaldırma is yapma dedi dr. Yumurtalar istenilen seviyeye gelene kadar muhtemelen 3 ayı doldurana kadar böyle devam edecek. Inşallah sağlıkla kucağımiza alalım da razıyım yerdeysen nasılsın az kaldı sanada degilmi nisanda başlayacaktın sanki