- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 133
- 38
- Konu Sahibi kinalikadin
- #7.461
Hadi inşAllah duyarsın miniğin pıt pıtlarınıKızlar 18 nisana randevu aldım kalp atisi için. Yine gün saymaya başladım. Hiç bitmiyor bu heyecan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşAllah duyarsın miniğin pıt pıtlarınıKızlar 18 nisana randevu aldım kalp atisi için. Yine gün saymaya başladım. Hiç bitmiyor bu heyecan
Kızlar 18 nisana randevu aldım kalp atisi için. Yine gün saymaya başladım. Hiç bitmiyor bu heyecan
daha nelere ağladığımı saysam buraya sığmaz sanırımEvi süpüremiyorum diye ağladın mıııııı
ALLAH iyiliğini versin
![]()
keyfini çıkar cnm yap valla naz anamız ağlıyor iğneleri vura vura beyin hamura dönüyor.Benim eşim 1 tane antibiyotik içti topu topu ben ilaç kullandım diye ortalıkta geziyordu.İğneleri kafasına batırmamak için kendimi bir kaç kere zor tutmus olabılırım.Hahahah o zaman eşim yandııı birazcık da naz yaparım zaten derim ee bunlar hep hormonlardan valla benim bi suçum yokBu arada güzel yazın için teşekkür ederim tatlımm inşallah bu günleri gülerek bebişlerimize ilerde anlatacağız
![]()
Allah guzel kalbine gore versin insallah bazen insanin icine doguyor sanirim senin de 1 ay sonraya yapman demek ki daha hayirli olacak insallah pozitif olsun canim sonucun insallah..bu topigin ilk yazanlarindansin canmmm ins guzel haberini duymak nasip olur kuzummKizlar slm nasilsiniz heyecanli beklemelere devam ediyoruz galiba ben bugun dr gittim ayin 30 beri adetim devam ettigi icin bu ay beklemeye karar verdik onumuzdeki aya kaldi benim transfer zaten bende kendimi cok iyi hissetmiyodum daha guzel oldu bi ay beklemek eskiden bi gun bile beklenek istemezken suan bu hbr bi anda kabul etmeme cok sasiriyorum ins hepimiz bi gun hamileyimmmm yazacagiz
Ya normalde çalışıyorum hep boş vaktim olsa da şunu şunu yapsam diye düşünürken şimdi beklerken hiçbirşey yapasım YokCanım herkes sanırım bu korkuyu yaşıyor ben daha şimdiden tedaviye başlamadan olumsuz haberi alıp ağladığımı hayal ediyorum eyvah ki ne eyvah :) valla sana ne iyi geliosa onu yap hobi falan edin canım ne bilim ay ne değişik bi his bu kafandan söküp atamıyosn :)
daha nelere ağladığımı saysam buraya sığmaz sanırımsonra da ağladım diye kendime kızıp gene ağlıyordum.
![]()
daha nelere ağladığımı saysam buraya sığmaz sanırımsonra da ağladım diye kendime kızıp gene ağlıyordum.
![]()
Aynen canım ya delirdim ben de bu lafa . Hep batırasım geliyordukeyfini çıkar cnm yap valla naz anamız ağlıyor iğneleri vura vura beyin hamura dönüyor.Benim eşim 1 tane antibiyotik içti topu topu ben ilaç kullandım diye ortalıkta geziyordu.İğneleri kafasına batırmamak için kendimi bir kaç kere zor tutmus olabılırım.![]()
Bütün adamlara böyle oluyor sanırım.Hahah ayy gerçekten çok komik ve zor bir durum ya bende işe eşimle gidiyorum transferden sonra yine eve dönüyoruz birgün işten yanlışlıkla arabada birşey düşürdüm sadece bana dikkat et hayatım kırılır parçasını bulamayız falan demişti gayet sakin bir şekilde ve öyle dedi diye eve gidene kadar ağlamıştım ya sonra ne yapıyorum ben falan dedim eşim bile şaşkın şaşkın bana baktı yazık hiç suçu yokken beni markete sokuyor hadi canının istediğini alalım diyor istersen dışarıda yemek yiyelim falan diyordu gönlümü almaya çalışıyorduHormonlar bizi mahvetti
![]()

Bütün adamlara böyle oluyor sanırım.Kadın içinde erkek içinde zor gerçekten metal olarak hazır olmak lazım bu işlere girişilecekse.Yoksa toplamda 1 aylık süreç zehir oluyor insana.Ben kendimi eve kapadım tamamen her şey üstüme geliyor boğuluyor gibi oluyordum.Kısmet olurda bi daha deneyebilirsek kendimi eve kapatmıcam inşallah.Hormonlarıma söz geçirebilirsem tabi
![]()
Amin kuzum aminn sizlerle yuzum guluyo sizlerle agliyom valla sizden baska kimseye icimi dokemez oldum rabbim hepimizin yuzunu guldurecek cnm az kaldi ben inaniyomAllah guzel kalbine gore versin insallah bazen insanin icine doguyor sanirim senin de 1 ay sonraya yapman demek ki daha hayirli olacak insallah pozitif olsun canim sonucun insallah..bu topigin ilk yazanlarindansin canmmm ins guzel haberini duymak nasip olur kuzumm
Inşallah sagsaglim alırız kucaklarimiza canım sende pozitif ol hep umutlu ol olacak insallahÇok şükür canım benim çok sevindim yavrun için katlanacaksın artık yomayacaksın kendini Allahım kavuştursun inşallah sağ salimEvet adetim gecikmişti doktorum söktürücü verdi kullan olunca 2. günü gel başlayalım dedi az kaldı yavrularımı almama çok mutuyum valla Rabbim banada nasip eder bu kez inşallah
![]()
![]()
Amin canım aynen dediğin gibi yumurtalar hala büyüyormuş o ilaçlardan allah korusun hem anneye hem bebeğe zarar . Insallah sende alacaksin yavrunu kucağına allahin izni ileay cnm ya çok geçmiş olsun hormonları yiye yiye sonuc bu iste napıcan tez zamanda gecer ınsallah.3 ay da gececek 9 ay da gececek sen rahat ol artık bebısın buyuyecek cok tatlı bır bebegın olacak ınsllah cnm benım![]()
Bende öyle kuzum benim aynı içimi buraya döküyorum sadece. Etraftan kimse anlamaz bir dinlerler ikincide bunun çocuğu olmuyormuş yazık derler kimse şunu demiyor bu kadının elinde olan bir şey değil Allah nasip etmemiş diye. Sanki çatır çatır doğuranlar hemen hamile kalanlar bende üstün ya da daha sağlıklı yoo değil sadece Allah ona nasip ediyor veriyor o nasip etmezse sen istediğin kadar ben doğurganım yumurtalarım kaliteli diye övün..Herkesin bir sınavı var o kişilerde nasip olan çocukla sınav oluyorlar bizde evlatsızlıkla olumsuz denemelerle üzüntülerle..Allah sabır versin güç versin be kuzumAmin kuzum aminn sizlerle yuzum guluyo sizlerle agliyom valla sizden baska kimseye icimi dokemez oldum rabbim hepimizin yuzunu guldurecek cnm az kaldi ben inaniyom
Eneaciz Kuzumm nerelerdesin nasılsın iyisinidir inşallah nasıl belli oluyor yokluğun merak ettim ne yaptın en son hasta olmayı bekliyordun oldun mu test falan yaptın mı
![]()
normalde iki gün sadece leke gelirdi. Budefa direk pembe akıntı gelince acaba dedim yine
Kan vermeye gidemedim anca öğlen gittim ve saçmalıkkk hastanede kanla gebelik testi yokmuş idrar varmış. Bende yapmadan döndüm eve. Apar topar hazırlandık geldik Ankara ya
Yarın tedaviye mi başlıyorsun hadi inşallahhhCanımmmmm nasıl mutlu oldum mesajınaa yaa, şuann öylee ihtiyacım varmış ki bu sözlerinee
Bir kaç gün önce evde test yaptım negatif çıktı. Sonra pazartesi arapça sınavımı oldum akşama birden adet oldumnormalde iki gün sadece leke gelirdi. Budefa direk pembe akıntı gelince acaba dedim yine
Bu sabah kan vermeye gidicem diye yattık. Sabaha çok kötü sancıyla uyandım
Kan vermeye gidemedim anca öğlen gittim ve saçmalıkkk hastanede kanla gebelik testi yokmuş idrar varmış. Bende yapmadan döndüm eve. Apar topar hazırlandık geldik Ankara ya
. Yarın inşaAllah başlıyorum. Parçada düşürdüm ama umarım gecikmiş adettendir
![]()

Yarın tedaviye mi başlıyorsun hadi inşallahhh![]()

Canımmmmm nasıl mutlu oldum mesajınaa yaa, şuann öylee ihtiyacım varmış ki bu sözlerinee
Bir kaç gün önce evde test yaptım negatif çıktı. Sonra pazartesi arapça sınavımı oldum akşama birden adet oldumnormalde iki gün sadece leke gelirdi. Budefa direk pembe akıntı gelince acaba dedim yine
Bu sabah kan vermeye gidicem diye yattık. Sabaha çok kötü sancıyla uyandım
. Yarın inşaAllah başlıyorum. Parçada düşürdüm ama umarım gecikmiş adettendir
![]()