Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
tugken
Ben de yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum. Canım sanırım sensin, videoya da yorum yazdım, çok mutlu oldum, Allah analı babalı büyütsün, şansı bol olsun yakışıklı prensin. Ay çok duygulandım ağladım
amin canim insallah yaaa herbirimiz insallah saglikla alalim sikintisiz gecirelim dogumu
bu videolar cok motive ediyor. ben doguma giderken yazacagim sizlere gece de olsa : )
tugken
sen bize selam vermeden güne başlama emi bak sonra seni böyle gıyabinda doğurtuyoruzzz :)))
Korbaykustugkenruhum_mavi
ve sonra ben geliyorum doğum sırası olarak inşallah sağlıkla sıramızı savar bizden sonra arkadaşlarda kuzularımıza arkadaşlarını sağlıkla dünyaya getirirler
tugken
sen bize selam vermeden güne başlama emi bak sonra seni böyle gıyabinda doğurtuyoruzzz :)))
ve sonra ben geliyorum doğum sırası olarak inşallah sağlıkla sıramızı savar bizden sonra arkadaşlarda kuzularımıza arkadaşlarını sağlıkla dünyaya getirirler
Kızlar geldim kontrolden. Nstde bir kez sancim çıktı . Bebek 3200 gr olmuş. Pazartesiye kadar bi aksilik olmazsa sezaryen oluyorum. Artık kesinleşti. Bütün hazırlıklar bitti. Biz haziriz
Kızlar geldim kontrolden. Nstde bir kez sancim çıktı . Bebek 3200 gr olmuş. Pazartesiye kadar bi aksilik olmazsa sezaryen oluyorum. Artık kesinleşti. Bütün hazırlıklar bitti. Biz haziriz
Güzeller çok güzel bir hafta olsun inşallah selam herkese...
Progesteron iğneyi 12. Hafta bitimi bıraktım. Hibor kan sulandırıcı iğne ise transfer sonrası 9. Günde bıraktım aslında 10 günlük verilmişti ama hastanelik oldum midem rahatsızdı kullanmadım sonuncuyu.
Kişisel bir durum özellikle kan sulandırıcı, bazıları gebelik boyunca kullanıyor dr un karar verir. Gidince sor ne zamana kadar bu ilaçları kullanacağım diye anlatır.
tugken