Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
miniminnaakk bşr tontıskomuzzz var teyzeleri ..
Ekranda pr pır pırpır atan kalbınıde gördük

.doktorum seside açtı çok derındende olsa duyduk
Tek tek sayfalari okudum sirf guzel haberlerlerini goreyim diye cok cok sevindim canim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder insallah

Tuzlu birseyler ye kuzum elma ve tahin helvası da bastırır.
Bir süre böyle çek canım geçmezse doktora danışırsın bazı kişilerin ağır geçebiliyormuş bünyen zayıf düşmesin

Sabahtan beri giremiyorum kitlendi dio deli oldum.Ben sabah test yaptım nurtopu gibi bi tek çizgi malıesefzaten hiçbi belirtimde yok umudumda.bat 4 mart beklicez bakalım.çift çizgi gören yokmu bugün

Sabahtan beri giremiyorum kitlendi dio deli oldum.Ben sabah test yaptım nurtopu gibi bi tek çizgi malıesefzaten hiçbi belirtimde yok umudumda.bat 4 mart beklicez bakalım.çift çizgi gören yokmu bugün
Daha varmış bata geç döllenme olabilir hemen karalar bağlama

ya çok uyuz oldum bu syafa güncellemesi beni buldu sanki hep bir hata verdi durduu

Tuzlu birseyler ye kuzum elma ve tahin helvası da bastırır.
Bir süre böyle çek canım geçmezse doktora danışırsın bazı kişilerin ağır geçebiliyormuş bünyen zayıf düşmesin
Şuan süt içiyorum canım .
Ağzıma hiçbirşey alamıyorm . Bakalım böyle devam ederse haftaya gıdıcem ya söylerım

Duyduk elhamdulıllah canım .
Darısı tum ısteyenlerın basına ınsallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…