Tek tek sayfalari okudum sirf guzel haberlerlerini goreyim diye cok cok sevindim canim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder insallahminiminnaakk bşr tontıskomuzzz var teyzeleri ..
Ekranda pr pır pırpır atan kalbınıde gördük
.doktorum seside açtı çok derındende olsa duyduk
çıkarıcas tabikiii ! :))amin canım beim allah razı olsun bakalım önümüzdeki hafta bunca kişi bitane çift çizgi çıkarabilcekmiyiz
Çok şükür kuzum aman her şey yolunda olsun daBenim d3 suan da 11 birtek onu kullan dedi dr saglik ocagindaki dr bana triotlar yuksek dedi doktorum normal deyip ilac vermedi ve cok sukur kendiliginden dustu
Insallah canim eee senin nasil gidiyor hamilleligin bebek nasil?Çok şükür kuzum aman her şey yolunda olsun da
Tuzlu birseyler ye kuzum elma ve tahin helvası da bastırır.Sağol kuzumm benımmm..
Rabbım sizlerdende böyle haberler duymayı nasip etsiinnn
sabahtan berı bırsey yıyemedım maalesef
Bulantılarım ağırlaştı .. 3 tane zeytın yedım sadece :)
yoğurt yemeyı denıcem şimdi
Bol gezmeler canım hakettin kafa dağıtmayı dünde ben çarşı pazar gezdim durdumBirde buralar değişmiş bayaaa alışmayaaa çalşcezzz artıkınn cok güzel olmş amaaa
Hepinizin ki çift çizgi olsun canım benimamin canım beim allah razı olsun bakalım önümüzdeki hafta bunca kişi bitane çift çizgi çıkarabilcekmiyiz
Ayyyyy kuzum bu ne güzel birşey Rabbim yavrunun sana bağışlasın inşallah sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsinMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
Red Phoenix @can09e @morcivertkedi @nedemistimkibenn @Maria26 G gamzeli_bebis
Ve etıketliyemedığim diğer kuzularımmmm
Dualarınızı esirgemeyınEki Görüntüle 2240478
amin hepimizin canım:)Hepinizin ki çift çizgi olsun canım benim
Gözün ahdın cnm güzel haberler almışsın çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canım ben gazıosmanpaşadaki medıcal park a gidiyorum . Bağcılar tarafında maalesef blmıyorum
Daha varmış bata geç döllenme olabilir hemen karalar bağlamaSabahtan beri giremiyorum kitlendi dio deli oldum.Ben sabah test yaptım nurtopu gibi bi tek çizgi malıesefzaten hiçbi belirtimde yok umudumda.bat 4 mart beklicez bakalım.çift çizgi gören yokmu bugün
Amin kuzum Allahım razı olsunnnnTek tek sayfalari okudum sirf guzel haberlerlerini goreyim diye cok cok sevindim canim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder insallah
Şuan süt içiyorum canım .Tuzlu birseyler ye kuzum elma ve tahin helvası da bastırır.
Bir süre böyle çek canım geçmezse doktora danışırsın bazı kişilerin ağır geçebiliyormuş bünyen zayıf düşmesin
Duyduk elhamdulıllah canım .Ayyyyy kuzum bu ne güzel birşey Rabbim yavrunun sana bağışlasın inşallah sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤ kap atışını duymuş muydun kuzum yoğunum okuyamadım mesajları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?