Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrarda bakteri çıktı bende de canım ama aynen dediğin gibi antibiyotik vermedi, çok erken dedi, probiyotikle cranberry tablet al dedi c vitamini.

Yok cumartesi ben ama eşim izin konusunu ayarlarsa cuma da olur haftaya niye çağırdı canimm,yoksa sen sabırsızlıkla mı
Kuzum derınden duyduk ya tam duyalm dedı . Birde kan testlerı istedi onlara bakıcak .
Kürtaj geçmişim varya kuzum gözetim altında tutmak ıstıyor :)

çok güzel gördük .
Doktorum bırde duyalım edi .
Çok derinden sesler geldi .
Çok güzel dedi doktorum ben tam anlıyamadım ama Ekranda kalp atış çizgileri vardı :)
Oyyy teyzesi yesin onun pıt pıtını
Sizin güzel haberleriniz geldikçe biz umutlanıyoruz her kışın sonu bahardır diyorum :)

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ya tarifi imkansız duygular tadını çıkar kuzum çok dikkat et kendine artık iki kişisin

Sağol kuzumm benımmm..
Rabbım sizlerdende böyle haberler duymayı nasip etsiinnn

sabahtan berı bırsey yıyemedım maalesef
Bulantılarım ağırlaştı .. 3 tane zeytın yedım sadece :)
yoğurt yemeyı denıcem şimdi

H E kzuuzmm Gözün aydnn görmüşsn başka haberler varsaa beni etkileyen kuzular bu ara girwmiyorm vaktm yok gezme sefası başladı ben ovu bile yapmıyormmm herhalde bugün çift cizgidrrr bana göreee amaa olsada yapamayızz yaniii hayrlısı herseyn (Bu aradaa kızlar İstanbul bağcılarda Bilindikk Güzel bir kadın doğumcu varmı söylersenz sevnrmmmm)

Sağol kuzum benımmm

Darısı başınıza inşallahhh

Insallah asilamaya falan gerek kalmaz tabi esinin de biraz cabalamasi lazim amann erkekler hep boyledir sanki doktora gidince cok ayip oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…