İdrarda bakteri çıktı bende de canım ama aynen dediğin gibi antibiyotik vermedi, çok erken dedi, probiyotikle cranberry tablet al dedi c vitamini.Hayatımda aldıgım en degerlı hedıye
Valla kuzum hıcbırsey sormadım sadece ağladım
Gözyaşlarım hiiiçç susmadı
İçin bulanıyo mu dıyo bulanıyo ama bulansnnn sağlıklı olsunda bulansın dıyorum
Şikayetın var mı dedı idrar sonrası yanmam var dedim .
İdrar testı yapalım ama antıbıyotuk başlamak istemıyorum bu kdr erken
Ayy dedım ben çekerım
çok güzel gördük .Allah razı olsun canım benim. Pıt pıtları duydun mu peki kuzum
Yok cumartesi ben ama eşim izin konusunu ayarlarsa cuma da olurhaftaya cuma tekrar gıdıyorum ben
Sen mı haftaya cuma ?
Dur bı onu sorayım kuzum .İdrarda bakteri çıktı bende de canım ama aynen dediğin gibi antibiyotik vermedi, çok erken dedi, probiyotikle cranberry tablet al dedi c vitamini.
Kuzum derınden duyduk ya tam duyalm dedı . Birde kan testlerı istedi onlara bakıcak .Yok cumartesi ben ama eşim izin konusunu ayarlarsa cuma da olurhaftaya niye çağırdı canimm,yoksa sen sabırsızlıkla mı
Bende yanma da pek yoktu ama tahlilde çıkmış, geçmezse bakacak tekrar idrar kültürüne 10 gün sonra bunları kullanıp, ama düzenli de kullanamadım acayip gaz yaptıDur bı onu sorayım kuzum .
Sabah ilk idrarda oluyor sadece bi yarım saat süürp geçiyor kuzum
Haftaya daha gumbur gümbür gelicek inşallah o zamaan caniimmKuzum derınden duyduk ya tam duyalm dedı . Birde kan testlerı istedi onlara bakıcak .
Kürtaj geçmişim varya kuzum gözetim altında tutmak ıstıyor :)
İnşallah kuzum senınde haftaya gumbur gumbur duyulur rabbımın izniyleHaftaya daha gumbur gümbür gelicek inşallah o zamaan caniimm
Oyyy teyzesi yesin onun pıt pıtınıçok güzel gördük .
Doktorum bırde duyalım edi .
Çok derinden sesler geldi .
Çok güzel dedi doktorum ben tam anlıyamadım amaEkranda kalp atış çizgileri vardı :)
Sağol kuzumm benımmm..Oyyy teyzesi yesin onun pıt pıtını
Sizin güzel haberleriniz geldikçe biz umutlanıyoruz her kışın sonu bahardır diyorum :)
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ya tarifi imkansız duygular tadını çıkar kuzum çok dikkat et kendine artık iki kişisin
Sağol kuzum benımmmH E kzuuzmm Gözün aydnn görmüşsn başka haberler varsaa beni etkileyen kuzular bu ara girwmiyorm vaktm yok gezme sefası başladı ben ovu bile yapmıyormmm herhalde bugün çift cizgidrrr bana göreee amaa olsada yapamayızz yaniii hayrlısı herseyn (Bu aradaa kızlar İstanbul bağcılarda Bilindikk Güzel bir kadın doğumcu varmı söylersenz sevnrmmmm)
Insallah asilamaya falan gerek kalmaz tabi esinin de biraz cabalamasi lazim amann erkekler hep boyledir sanki doktora gidince cok ayip oluyorYok canım ben üzülmüyorum içimden bir ses yapma boşuna diyordu zaten :))
Bakalım dr la da uğrşmak istemiyorum işte takip etmicem artık benlik bir sorun yok çocuk isteyen kendi çabalasın birazda dr a gitmek istemezse de kür yap içicem derse yaparım 2 3 ay son kez öyle denerim sonra kesinlkle mayıs haziran gibi aşılama yaptırırım o da tutmazsa bu defteri kapatırım 1 tane olsun oğlumun canı sağolsun yeterki
yaaaaa görünce bi tuhaf oldum minicik bişi yaa masallah allah isteyen herkese nasip etsin banadaMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
@Brrk @can09e @morcivertkedinedemistimkibenn @Maria26 G gamzeli_bebis
Ve etıketliyemedığim diğer kuzularımmmm
Dualarınızı esirgemeyınEki Görüntüle 2240478
Amin kuzummm rabbım sizlerde nasip etsın inşallah .yaaaaa görünce bi tuhaf oldum minicik bişi yaa masallah allah isteyen herkese nasip etsin banada
eminim sahane bi duygudur :)
Canım ben gazıosmanpaşadaki medıcal park a gidiyorum . Bağcılar tarafında maalesef blmıyorumKızlar Tekrar söylüyormm istanbuldaa Güzel bir Kadın Doğumcu varsaa gidcmm yardımcı olunnn lütfenn
Eskiden haslanmis yumurta seviyordum ama simdi gorunce bile midem bulaniyor yazarken bile bulandiBugün tam 6 hafta oldum caniim benimSabah midem garipti ama yumurta yatistiriyor sanki,çok teşekkür ederiim o vakit yemeye devam
amin canım beim allah razı olsun bakalım önümüzdeki hafta bunca kişi bitane çift çizgi çıkarabilcekmiyizAmin kuzummm rabbım sizlerde nasip etsın inşallah .
Tarif edilemez bir duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?