Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün ahdın cnm güzel haberler almışsın çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amın canım benım Allahım razı olsunnnnnn
darısı sizlere inşallah

Hay maşallahhh Kız ben sevineceğimi biliyordum ama aşırı mutluyum sanki ben gebeyim de ben duydum kalp atışını, hayırlısıyla gelsin prenses
Kız mı dıyosun :))
Hayırlısıyla gelsın cınsıyetı hıc farketmez rabbım sağlıkla sıhhat nasip etsın

İnan bnde çok sevınıyorum topiğimde olmasın başka bı yerde görsem bıle içim umut dolyor :)
Ama sizden biri olursa çoşarım yakarım buaralarıı

Daha varmış bata geç döllenme olabilir hemen karalar bağlama
İnşallah öyledir ama hiç belirtim yok.olmazsa bu ay doktora gitcem ama eşimden tahlil iatiyolar onu da ikna edemiyorum.o yüzden hiç gitmek istemiyorum.çok moralim bozuluyo napcam bilmiyorum.şu ovulasyon testlerinden hiç kullanmadm.ona mı baişadam acaba

ayy inşallah, sen bize yaşattın bizde sana yaşatalım inşallahhh Sağlıkla gelsin yavrun ama ben kız diyom

Yarasın minnoşa :) bizimkiler niye böyle geç ve güç oluyorlar acaba bilimsel açıklaması var mı bunun
Doktorum dedı kı ben senı daha erken beklıyodum

Bide ilk gebeliğimle tarihler hep aynı 16 eylüldü diğeri . Buda 16 ocak
Nasl denk getırdı dedı bende dedim o yuzden bıraz bekledım

Kuzum sen git iyice muayene ol sende bir sıkıntı çıkmazsa ovu testleri dene yine olmadı eşini ikna çabasına girersin. Erkekler sevmiyor bu doktor işlerini

Kuzum sen git iyice muayene ol sende bir sıkıntı çıkmazsa ovu testleri dene yine olmadı eşini ikna çabasına girersin. Erkekler sevmiyor bu doktor işlerini
Bi kere gittim iltihap var dedi fitil filan kullandım eşimdende tahlil istediler gitmedi.sonra bi kere daha gittim süt hormonum yüksek çıktı onun için hap kullandım.o doktorda eşimden tahlil istedi.bütün tahlilleri yap ta gel sorunu bulalım diyolar.o yaptırmayımcada gitmiyorum bidaha yarım kalıyor.nasipte varsa olur 1 tane çocuğumuz var dio.sorun olsa oda olmazdı ben gitmem diyo.kavga ediyoruz sonra.1buçuk senedir her ay aynı stresi yaşıyorum

6+5 haftalık hamileyim keseyi daha bugün gördük ama kalp atışı için doktor iki hafta sonraya randevu verdi. Sizce normal mi? Ve kesenin içinde bebek henüz görünmedi

6+5 haftalık hamileyim keseyi daha bugün gördük ama kalp atışı için doktor iki hafta sonraya randevu verdi. Sizce normal mi? Ve kesenin içinde bebek henüz görünmedi
Gec dollendi o zmn muhtemelen kan ile artisin kontrolunu yaptiniz mi? 6+5 senin hesabina gore muhtemelen.

Stres yapma bak o en büyük etken. Ben çok gördüm ilk çocuğu hemen olup ikinci için aylarca yıllarca uğraşanı bir tane oldu yine olur mantığını anlamış değilim Adetin 2-3. günü hormonlarına baktırdın mı peki fsh lh amh? prolaktin tekrar yükselmiş de olabilir bir buçuk yıldır bana sürekli yaptırıyor doktorum tekrar yükselme olmuş mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…