Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh 6. Ayda 7.15 11.ayda 4.90 çıkmış canım
Prolaktin 51 çıkmıştı en son.bidaha gitmedim.önümüzdeki ay sıfırdan başlıcam doktora

Insallah canim eee senin nasil gidiyor hamilleligin bebek nasil?
Ben iyiyim canım çok şükür, bulantılarım biraz azalmaya başladı. İştahsızım sadece biraz. Başka bi şeyim yok şükür, bebişimi merak ediyorum bol bol :)

Sağol kuzumm benımmm Allaım sizede nasip etsın inşllah . Bende tekrar giremem dıye leptopta açık bıraktım sıteyı :9
Cnm bnm gözün aydın Rabbim sag salim devam ettirsin sıra cinsiyete artik bizede dua et

Doktora esinle gitmiyor musun canım, doktorun söylediğini duyarsa yaptırabilir yada kendi gidip yaptırdı mi acaba. Doktor isteyip yaptırmayana duymadım hiç. Ben de uğraştım o test için, biz de doktor istemiyordu esimden, ben her doktora yine de söylüyordum, gerek yok diyorlardı. En son tüp bebek için gittik, orada verdi testi, şükür sorun yokmuş. Sen de rahat olmaya çalış, herşey olacağına varıyor.

Etmezmıyım süreklı dılımdenız .
Allah razı olsun canımmm

Hayırlı olsun kuzum, çok sevindim, ben yazmayı anca becerebildim, biraz geç oldu. Bize de dua et bolca. Ben de senin söylediğin duayı bitirdim, o dua aynı niyetle tekrar yapılabilir mi sence:) Bir de keşke listede benim de batım olsaydi, çok özeniyorum :)

miniminnaakk bşr tontıskomuzzz var teyzeleri ..
Ekranda pr pır pırpır atan kalbınıde gördük

.doktorum seside açtı çok derındende olsa duyduk
oyyyyy yesin teyzesi onun kalbini
morcivertkedi bacım beni etiketleyin demiştin, pıt pıt atan minnak bir kalbimiz var
yeni sürümden alıntı falan anlayamadım okudum zaten sağol bebegim
ya ben onu yerim amaaaa çok şükür ya, maşallah çok güzel sabrettin karşılığını aldın

Ben iyiyim canım çok şükür, bulantılarım biraz azalmaya başladı. İştahsızım sadece biraz. Başka bi şeyim yok şükür, bebişimi merak ediyorum bol bol :)
3. Aydan sonra hepsi geciyor diyorlar insallah senin de gecer o merak zaten yedi bittirdi bizi hareketlerini hissettigimiz de biraz daha rahatliyacaz

Fsh 6. Ayda 7.15 11.ayda 4.90 çıkmış canım
Prolaktin 51 çıkmıştı en son.bidaha gitmedim.önümüzdeki ay sıfırdan başlıcam doktora
Benimde prolaktin 50 lerdeydi doktorun biri ilaç vermedi iki ay sonra başka doktor 30 dayken verdi o ay kimyasal yaşadım. Hayırlı haberle gelirsin gelecek ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…