Fsh 6. Ayda 7.15 11.ayda 4.90 çıkmış canımStres yapma bak o en büyük etken. Ben çok gördüm ilk çocuğu hemen olup ikinci için aylarca yıllarca uğraşanı bir tane oldu yine olur mantığını anlamış değilimAdetin 2-3. günü hormonlarına baktırdın mı peki fsh lh amh? prolaktin tekrar yükselmiş de olabilir bir buçuk yıldır bana sürekli yaptırıyor doktorum tekrar yükselme olmuş mu diye
Ben iyiyim canım çok şükür, bulantılarım biraz azalmaya başladı. İştahsızım sadece biraz. Başka bi şeyim yok şükür, bebişimi merak ediyorum bol bol :)Insallah canim eee senin nasil gidiyor hamilleligin bebek nasil?
Cnm bnm gözün aydın Rabbim sag salim devam ettirsin sıra cinsiyete artik bizede dua etSağol kuzumm benımmm Allaım sizede nasip etsın inşllah . Bende tekrar giremem dıye leptopta açık bıraktım sıteyı :9
Etmezmıyım süreklı dılımdenız .Cnm bnm gözün aydın Rabbim sag salim devam ettirsin sıra cinsiyete artik bizede dua et
Bi kere gittim iltihap var dedi fitil filan kullandım eşimdende tahlil istediler gitmedi.sonra bi kere daha gittim süt hormonum yüksek çıktı onun için hap kullandım.o doktorda eşimden tahlil istedi.bütün tahlilleri yap ta gel sorunu bulalım diyolar.o yaptırmayımcada gitmiyorum bidaha yarım kalıyor.nasipte varsa olur 1 tane çocuğumuz var dio.sorun olsa oda olmazdı ben gitmem diyo.kavga ediyoruz sonra.1buçuk senedir her ay aynı stresi yaşıyorum
Etmezmıyım süreklı dılımdenız .
Allah razı olsun canımmm
Beta hcg artışında sorun yok doktor da bişey söylemedi iki hafta sonra kesin kalp atışlarını dinleriz dediGec dollendi o zmn muhtemelen kan ile artisin kontrolunu yaptiniz mi? 6+5 senin hesabina gore muhtemelen.
oyyyyy yesin teyzesi onun kalbiniminiminnaakk bşr tontıskomuzzz var teyzeleri ..
Ekranda pr pır pırpır atan kalbınıde gördük
.doktorum seside açtı çok derındende olsa duyduk
yeni sürümden alıntı falan anlayamadım okudum zaten sağol bebegim
ya ben onu yerim amaaaaMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
@Brrk @can09emorcivertkedi @nedemistimkibenn @Maria26 G gamzeli_bebis
Ve etıketliyemedığim diğer kuzularımmmm
Dualarınızı esirgemeyınEki Görüntüle 2240478
Doktor bişey söylemedi bir problem görmedi ama benim içim rahat değil iki hafta sonra kalp atışını duyarız dediGeç döllenme olabılır mı ?
Geç döllenme olabılır mı ?
3. Aydan sonra hepsi geciyor diyorlar insallah senin de gecer o merak zaten yedi bittirdi bizi hareketlerini hissettigimiz de biraz daha rahatliyacazBen iyiyim canım çok şükür, bulantılarım biraz azalmaya başladı. İştahsızım sadece biraz. Başka bi şeyim yok şükür, bebişimi merak ediyorum bol bol :)
Aynen o günlere bi gelebilsek Allahın izniyle canım...3. Aydan sonra hepsi geciyor diyorlar insallah senin de gecer o merak zaten yedi bittirdi bizi hareketlerini hissettigimiz de biraz daha rahatliyacaz
Insallah gelicez yaa az kaldi sayilir bizim 9. Haftamiz bitti aldi 11 haftamiz yariladik sayilirAynen o günlere bi gelebilsek Allahın izniyle canım...
Benimde prolaktin 50 lerdeydi doktorun biri ilaç vermedi iki ay sonra başka doktor 30 dayken verdi o ay kimyasal yaşadım. Hayırlı haberle gelirsin gelecek ayFsh 6. Ayda 7.15 11.ayda 4.90 çıkmış canım
Prolaktin 51 çıkmıştı en son.bidaha gitmedim.önümüzdeki ay sıfırdan başlıcam doktora
Oh maşallah size canım. Biz 7+1 iz daha bugünInsallah gelicez yaa az kaldi sayilir bizim 9. Haftamiz bitti aldi 11 haftamiz yariladik sayilir
Merhaba, endişelenmeyin bence, ben de 6+5’te gittiğimde kalp atışı için sesi açamayız henüz erken demişti doktorBeta hcg artışında sorun yok doktor da bişey söylemedi iki hafta sonra kesin kalp atışlarını dinleriz dedi
Amin inşallah cnm çok sğl.hepimizin gönlündekini nasip etsn RabbimBenimde prolaktin 50 lerdeydi doktorun biri ilaç vermedi iki ay sonra başka doktor 30 dayken verdi o ay kimyasal yaşadım. Hayırlı haberle gelirsin gelecek ay
Peki kesede bebek göründü müMerhaba, endişelenmeyin bence, ben de 6+5’te gittiğimde kalp atışı için sesi açamayız henüz erken demişti doktor
Kalp atışı göründü ekranda canım ama benim geç döllenme vs. olmamıştı zaten sanırımPeki kesede bebek göründü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?