Maşallah supanallah darısı bana inşallah bende gidicem önümüzdeki hafta çok güzel duygu rabbim istiyen herkese nasip etsin... gözün aydın olsun tekrardanMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
@Brrk @can09e @morcivertkedi @nedemistimkibenn @Maria26 G gamzeli_bebis
Ve etıketliyemedığim diğer kuzularımmmm
Dualarınızı esirgemeyınEki Görüntüle 2240478
bende ilişkiden 5 gün sonrası diye satılıyor.. toplu alım yapmıştım benafamı karıştıran kısım çatlatma iğnesi olmuş olmam :/
tabı kı hemen yazalım canım söyle bat tarıhı . Rabım zıkırlerını kabul etsın . Bence 1 kere okudun şimdi akışına bırak .Hayırlı olsun kuzum, çok sevindim, ben yazmayı anca becerebildim, biraz geç oldu. Bize de dua et bolca. Ben de senin söylediğin duayı bitirdim, o dua aynı niyetle tekrar yapılabilir mi sence:) Bir de keşke listede benim de batım olsaydi, çok özeniyorum :)
Amin teşekkür ederım . Rabbim isteyen hrkese nasip etsınnMaşallah supanallah darısı bana inşallah bende gidicem önümüzdeki hafta çok güzel duygu rabbim istiyen herkese nasip etsin... gözün aydın olsun tekrardan
Kuzu durumlar nasil var mı belirti falanO daha iyiymiş inşAllah doğru sonuçtur canm :)
tabı kı hemen yazalım canım söyle bat tarıhı . Rabım zıkırlerını kabul etsın . Bence 1 kere okudun şimdi akışına bırak .
Hergun yasın okuyabılısın . Ben her akşam okumaya hep özen gsterırım ..
İnan dualarımdasınız . Rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsın
Heeh tamam canım belli olunca benı etiketlesinÇok teşekkür ederim kuzum, ben tüp bebek tedavisine başlıyorum da o yüzden batımı söylemedim, Regl gelince hayırlısıyla tedaviye başlayacağım. Hayırlı, huzurlu, güzel bir hamilelikle kucağına alırsın insallah bebeğini saglikla
Heeh tamam canım belli olunca benı etiketlesin ❤
Aramizda iki hafta var tam olarak insallah doguma kalan gunleri de hesaplarizOh maşallah size canım. Biz 7+1 iz daha bugün
İyi tatiller canım :)Canlarım benim mesai bitti :)))))
pazartesi görüşürüz inşallah.
haftasonu girebilirsem telden girerim arada.
iyi akşamlar iyi haftasonları herkese :)
Hello kity artık 1500 kere giriş yapa yapa yazamaz oldum
deneme 1 Deneme 2
Hellooo Hello
Eskiden tek parmakla dolanıyordum ya gözüm kapalı sayfa açıyordum bugün bi sayfadan çıkmaya korkuyorum dönemezsem diyeHuuhhhuuuy nerdesınızzzz yenı site size yaramadııb
Hello kity artık 1500 kere giriş yapa yapa yazamaz oldum
Oooooo avatarrr fennaaaaEskiden tek parmakla dolanıyordum ya gözüm kapalı sayfa açıyordum bugün bi sayfadan çıkmaya korkuyorum dönemezsem diye
Aaa terbıyesızlerBen çıkmıom ki kendi atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?