Çubuk kraker falan da alsın olmazsa da atıştırırsın belkiAaa terbıyesızler
Ay kızlar sabahtan berı bir lokma sokamadım ağzıma sureklı bulanıyorum ..
mutfaga gtmemın ımkanı yok .. eşim gelirken bişey getırım dedi yemek dşündükçe kusuyorum
Bende kilo aldım. Kiloları gördükçe keşke benimde midem bulansydı diyorum iştahım çok açıkAaa terbıyesızler
Ay kızlar sabahtan berı bir lokma sokamadım ağzıma sureklı bulanıyorum ..
mutfaga gtmemın ımkanı yok .. eşim gelirken bişey getırım dedi yemek dşündükçe kusuyorum
Ay bence hiç demeyin, dün bütün gün akşamı zor ettim ben, bugün iyiyim çok şükür, meğer yemek yiyebilmek ne büyük mutlulukmuşBende kilo aldım. Kiloları gördükçe keşke benimde midem bulansydı diyorum iştahım çok açık
Kuzu durumlar nasil var mı belirti falan
Nasıl gidecek bu kilolarAy bence hiç demeyin, dün bütün gün akşamı zor ettim ben, bugün iyiyim çok şükür, meğer yemek yiyebilmek ne büyük mutlulukmuş
Gider onlar zamanı gelince, sizin sağlığınız iyi olsun daNasıl gidecek bu kilolar
Onuda söyledim canımÇubuk kraker falan da alsın olmazsa da atıştırırsın belki
Allah razı oldun canım benım darısı basınıza inşallahhhhH E Canımmmm çok sevindimmm yaa maşAllah onun pır pır atan kalbini severimmm <3 Rabbim sağlıklı bi şekilde hamilelik gecirmeyi nasip etsin insAllah sağ salim kucağınıza alın.
Ay bnce deme inan sabahtan beri 1 dj geçmedi bulantımBende kilo aldım. Kiloları gördükçe keşke benimde midem bulansydı diyorum iştahım çok açık
Allah razı oldun canım benım darısı basınıza inşallahhhh ♥
Ay çok zor canım, Allah sabır versin, ne diyeyim çok ilerlemeden düzelir inşallah biraz olsunAy bnce deme inan sabahtan beri 1 dj geçmedi bulantım
Çıkarıyorum 1 dk rahatım sonra yine .
Hele içinde bişey olmadan öğürmek daha zor .
Onyüzden su içiyorum en azından çıkarması kolay ..
Özür dilerim bu kadar açık anlattıgım için
Etmezmiyim her namazımdan sonra dilimdesinizInsallahh canm insallahh dua et duaya ihtiyacımız var biliyosun.
Kısmetse eşimin teyzesi bir evlat verecek yaza şimdiden gözüm alışsınOooooo avatarrr fennaaaa
İnşallah kuzum inşallahAy çok zor canım, Allah sabır versin, ne diyeyim çok ilerlemeden düzelir inşallah biraz olsun
Allah bi avazda kurtarsın canım .Kısmetse eşimin teyzesi bir evlat verecek yaza şimdiden gözüm alışsın
Size mi verecek yoksaKısmetse eşimin teyzesi bir evlat verecek yaza şimdiden gözüm alışsın
Bir yıllık duaları tek mesajda yazdı yaAllah bi avazda kurtarsın canım .
Sağlıklı sıhhayli bir ömrü olsun inşallahh
Kedi alcakmıs
Benım dediğim şeye bak kusura bakamyın kafa kalmadı .D
Evet kuzumSize mi verecek yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?