Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gün geçtikten sonra hassaslasma başladı canım..ama bu bende çok normaldir.normalde hiç hissetmiyorum zaten kendilerini
Belirti midir yoksaa
Bilmiyorum kuzum ayirt edemiyorum pms de olabilir... diyorum ya kuzuda bilmedigimizden su soyle mi oldu boyle mi oldu takip etmedim
Hayirlisi bakalim

hiç test yapmadın mı normalde düzenli mi olursun?

33 günde bir oluyorum normalde.. İlk defa geçtiğimiz ay yarım yamalak korunduk. Hani öyle illa hamile kalayım ya da kalmayayım gibi bir isteğimiz yok. Olursa bundan sonra üzülmeyiz, seviniriz. Öyle tam teşekküllü denemedik yani
Adetin ilk günü yaptım hiçbir şey çıkmadı. Çıkar mıydı olsaydı?

bi yap bence sabah çıkmamış olabilir döndün uzunsa

Sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor diye biliyorum. Evet normalde 4. günüm olmalıydı bugün ama hala bir şey yok.
Yani evet olsaydi cikardi sanirim eger gunun gectiyse. Eger varsa ilk idrar farketmiyor canim. Denendi test edildi:) hayirlisi bakalim.. cocugun sanirim yok. Daha yeni korunmayi biraktigin icin alisma surecinde gecikmeler de olabilir..

bi yap bence sabah çıkmamış olabilir döndün uzunsa
Bir de bu ay 13 gün önce falan alt karın sancısıyla doktora gittim, idrar yolu iltihabı çıktı. Bir de sürekli mide bulantısı.. Çevremdekiler de hamile kalınca oluyor falan diyor, kafam karıştı.
Yani evet olsaydi cikardi sanirim eger gunun gectiyse. Eger varsa ilk idrar farketmiyor canim. Denendi test edildi:) hayirlisi bakalim.. cocugun sanirim yok. Daha yeni korunmayi biraktigin icin alisma surecinde gecikmeler de olabilir..
Çocuk hiç düşünmedik 2 yıl, yeni yeni bu fikre alışıyoruz. Artık olsa fena olmaz demeye başladık :)

inşallah benden olursun. bat öncesi tekk belirtim ağız kuruluğumdu. onu da gribe yormuştum. ovulasyonda koyu gördüğümden şüphelenip test yapmıştım asla belirtilerden değil

Çokk isterim yaa Benim üst dudağım çatladı aşırı yanıyo yalamadan duramıyorum milletin yanında da utanıyorum Kıpkırmızı oldu sinirim bozuluyo

H E (etiketleyemiyorum )
Hamile misiiiin? Şimdi görüyorum, çok sevindim senin adına :) Kedişinle ve bebişinle çok mutlu olursun inşallah

Canımmm senınburda görmek ne güzel .
Elhamdülllilah hamileyım canım .
Darısı istediğin vakitta sana inşallah :)
Sende 2019 da istiyordun ama ne kararlaştırdınız ?

Canımmm senınburda görmek ne güzel .
Elhamdülllilah hamileyım canım .
Darısı istediğin vakitta sana inşallah :)
Sende 2019 da istiyordun ama ne kararlaştırdınız ?
Yavaştan düşünüyoruz. Bu ay korunmayı azalttık işte.. Üstte yazdım ayrıntıları.. Yarın test yapacağım. Adetin 4. günü olması gerekiyor bugün ama ses seda yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…