- 24 Şubat 2019
- 63
- 142
- 13
- 34
Bende de sadece göğüslerde ağrı var şu an başka da bir belirti yokbelirtisiz hamileliğin kraliçesi olarak cevabım hayır
Ergen zamanlarında gibi bir ağrı var dokununca sızlıyorO baska canim.dolgunluktan bahsediyorsun sanirim dedigim durdukyere sanci girmesi..
Bende de hiç olmaz öyle şeyler canım, ama sen bana bakma benceMemitolara bicak gibi sanci giriyor muydu kizlarr..?
Bilmiyorum kuzum ayirt edemiyorum pms de olabilir... diyorum ya kuzuda bilmedigimizden su soyle mi oldu boyle mi oldu takip etmedimBende gün geçtikten sonra hassaslasma başladı canım..ama bu bende çok normaldir.normalde hiç hissetmiyorum zaten kendilerini
Belirti midir yoksaa
Amiin canım ya inşallah sağlıkla o günleri de görelimAramizda iki hafta var tam olarak insallah doguma kalan gunleri de hesaplariz
hiç test yapmadın mıKızlar merhabalar herkese.. Ben de yarın sabah test yapacağım. Adetin 4. günü bugün ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum. İlk aydan da hamile kalınır mı bilmiyorum.
MerhabaKızlar merhabalar herkese.. Ben de yarın sabah test yapacağım. Adetin 4. günü bugün ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum. İlk aydan da hamile kalınır mı bilmiyorum.
hiç test yapmadın mınormalde düzenli mi olursun?
Sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor diye biliyorum. Evet normalde 4. günüm olmalıydı bugün ama hala bir şey yok.Merhaba
Olur tabi olabilir neden simdi yapmiyorsun.. ?adetin gununu geceli mi 4.gun?
Kıza beni mi gördün yoksamYokk canm ya adet belirtilerim var. Umudumda yok nedense. Rüya görünce acabam olmuştu da arkadaşın attığıydı resmen onu görmüşüm
bi yap bence sabah çıkmamış olabilir döndün uzunsa33 günde bir oluyorum normalde.. İlk defa geçtiğimiz ay yarım yamalak korunduk. Hani öyle illa hamile kalayım ya da kalmayayım gibi bir isteğimiz yok. Olursa bundan sonra üzülmeyiz, seviniriz. Öyle tam teşekküllü denemedik yani
Adetin ilk günü yaptım hiçbir şey çıkmadı. Çıkar mıydı olsaydı?
Yani evet olsaydi cikardi sanirim eger gunun gectiyse. Eger varsa ilk idrar farketmiyor canim. Denendi test edildi:) hayirlisi bakalim.. cocugun sanirim yok. Daha yeni korunmayi biraktigin icin alisma surecinde gecikmeler de olabilir..Sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor diye biliyorum. Evet normalde 4. günüm olmalıydı bugün ama hala bir şey yok.
Bir de bu ay 13 gün önce falan alt karın sancısıyla doktora gittim, idrar yolu iltihabı çıktı. Bir de sürekli mide bulantısı.. Çevremdekiler de hamile kalınca oluyor falan diyor, kafam karıştı.bi yap bence sabah çıkmamış olabilir döndün uzunsa
Çocuk hiç düşünmedik 2 yıl, yeni yeni bu fikre alışıyoruz. Artık olsa fena olmaz demeye başladık :)Yani evet olsaydi cikardi sanirim eger gunun gectiyse. Eger varsa ilk idrar farketmiyor canim. Denendi test edildi:) hayirlisi bakalim.. cocugun sanirim yok. Daha yeni korunmayi biraktigin icin alisma surecinde gecikmeler de olabilir..
inşallah benden olursun. bat öncesi tekk belirtim ağız kuruluğumdu. onu da gribe yormuştum. ovulasyonda koyu gördüğümden şüphelenip test yapmıştım asla belirtilerden değil
Kıza beni mi gördün yoksam
H E (etiketleyemiyorum)
Hamile misiiiin? Şimdi görüyorum, çok sevindim senin adına :) Kedişinle ve bebişinle çok mutlu olursun inşallah
Yavaştan düşünüyoruz. Bu ay korunmayı azalttık işte.. Üstte yazdım ayrıntıları.. Yarın test yapacağım. Adetin 4. günü olması gerekiyor bugün ama ses seda yok :)Canımmm senınburda görmek ne güzel .
Elhamdülllilah hamileyım canım .
Darısı istediğin vakitta sana inşallah :)
Sende 2019 da istiyordun ama ne kararlaştırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?