Olsun kedi doğum yapacaktır belkiBir yıllık duaları tek mesajda yazdı ya
O değilde eşimin teyzesi niye versin ben doğururum evladımı
Çaktırma bnde kafa yok bugunBir yıllık duaları tek mesajda yazdı ya
O değilde eşimin teyzesi niye versin ben doğururum evladımı
Etmezmiyim her namazımdan sonra dilimdesiniz ♥
İnanıyorum hepiniz peşi sıra geliceksiniz peşimizden
Adet belirtileri ile ayniymis ama belirtiler kirmiziyi gorene kadar umut var belki seninkide ayni cikar insallahYokk canm ya adet belirtilerim var. Umudumda yok nedense. Rüya görünce acabam olmuştu da arkadaşın attığıydı resmen onu görmüşüm
Amin onlara hiç kıyamamOlsun kedi doğum yapacaktır belkiOnu da bi avazda kurtarsın Rabbim
belirtisiz hamileliğin kraliçesi olarak cevabım hayırMemitolara bicak gibi sanci giriyor muydu kizlarr..?
Ahh geçmiş olsun canım benim yine de aç kalma yeniden çıkarsan bile yemeye çalış. Yeniden çıkarsan bile vitamininden faydalanırsınAy bnce deme inan sabahtan beri 1 dj geçmedi bulantım
Çıkarıyorum 1 dk rahatım sonra yine .
Hele içinde bişey olmadan öğürmek daha zor .
Onyüzden su içiyorum en azından çıkarması kolay ..
Özür dilerim bu kadar açık anlattıgım için
Bende gün geçtikten sonra hassaslasma başladı canım..ama bu bende çok normaldir.normalde hiç hissetmiyorum zaten kendileriniMemitolara bicak gibi sanci giriyor muydu kizlarr..?
Adet belirtileri ile ayniymis ama belirtiler kirmiziyi gorene kadar umut var belki seninkide ayni cikar insallah
Ben sütyen takarken bile rahatsız oluyorumMemitolara bicak gibi sanci giriyor muydu kizlarr..?
belirtisiz hamileliğin kraliçesi olarak cevabım hayır
Ahaha kiz belirtiler kralicesi olarak yine fos cikicam ben amaaa neyse bekleyelim bakalimbelirtisiz hamileliğin kraliçesi olarak cevabım hayır
inşallah benden olursun. bat öncesi tekk belirtim ağız kuruluğumdu. onu da gribe yormuştum. ovulasyonda koyu gördüğümden şüphelenip test yapmıştım asla belirtilerden değilBende de hiç bir belirti yok inşAllah bende senden olurum yaa
O baska canim.dolgunluktan bahsediyorsun sanirim dedigim durdukyere sanci girmesi..Ben sütyen takarken bile rahatsız oluyorum
nerden biliyosun be belki bebeğin kasım doğumlu olmak istediAhaha kiz belirtiler kralicesi olarak yine fos cikicam ben amaaa neyse bekleyelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?