Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar herkese.. Ben de yarın sabah test yapacağım. Adetin 4. günü bugün ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum. İlk aydan da hamile kalınır mı bilmiyorum.
Ayyy başladınız mıı :) yaşasınnn :)
Kalınır tabı kuzum bende ilk denemde hamile kaldım ama benım ki kötü sonuclandı .
Allahım sana sağlıklı gebelik nasip etsin ..
test yapmayı düşünmezmiisn ? Benım regle 7 varken çıktı :)

Hadi ya.. İlk gebeliklerde risk yüksek zaten.. Çok ilerlemiş miydi gebeliğin? Şu an ne kadarlıksın bir de :)

Hadi ya.. İlk gebeliklerde risk yüksek zaten.. Çok ilerlemiş miydi gebeliğin? Şu an ne kadarlıksın bir de :)
İlk gebeliğim 6 haftalıkken kalp atışları sıkıntılıydı .
8. Haftada ikna olup sonlndırdık

Şimdide 6+2 ilk kontrolumuze bugun gittik doktor bayıldı :)
Kalp atışlarımızı da duyduk çok şükğr ..

Evet ilk gebelikle maalesef yüksek oranda oluyormus .
Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah

Canım her şeyin hayırlısı..
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini :) Kalp atışı ne zaman duyuluyor ilk?

Canım her şeyin hayırlısı..
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini :) Kalp atışı ne zaman duyuluyor ilk?
Valla işte 6 haftadan sonra görülüyo . Ben duyulmaz diyodum ama derindende olsa duyduk çok şükür :)
Genellikle net olarak 7. Haftada duyuluyor ..

İnşallah sende bu heyecanları yaşa ben kaç gundur bugun için gün saydım:))

Çok heyecanlı dimi bu süreçler? :) Her hafta farklı farklı şeyler.. Bulantın falan oluyor mu peki?

Ben hiç sevmedim yaa bu yeni sayfayıı
Sabahtan beri öldüm yorgunluktan valla artık oğlanı yıka pakla uyut banyoyu temizle anca uzandım artık. Şu benim teste baktım demin ışığa tutunca gölgenin gölgesi gibi.bişey var sanki yaa :))) hala umutlanmicam ama kimyasal mimyasal olayları malum :))))
Yarın sabah yaparım bi daha.
Olmayınca dünyanın belirtisi oluyor işte olursa eğer çok şükür hiç belirti yok sadece aşırı yorgunluk var hiçbişey yapmak istemiyorum ama mecbur şu yarını bir atlatalım da ..

Hadi insallah yarin sabahi bekliyorum merakla insallah yanilmamisizdir kuzumm:)

Ben şimdi hesapladım benim yumurta 19 şubatta çatladı yani 14 gün sonrası 5 Mart oluyor takvimde de öyle gösteriyor zaten.
Yani bata 5 varken varsaaa eğerr tabii :))
Böyle gölgenin gölgesi normaldir belki yarın ola hayrola :)

Hadi insallah yarin sabahi bekliyorum merakla insallah yanilmamisizdir kuzumm:)
Ay inşallah yaaa :)))
Sonra sizlerden de gelir inşallah haberler ..
Tam istediğim kg ya geldim 2 kg verdim yani şu 1 2 ayda. 2 aydır hiç şişkinlik olmazdı işte bir kaç gündür kg verdiğim halde şişkinlik oluyor bir de yorgunluk halsizlik. Yani varsaa eğer bunlar belirti batma matma hiçbişey yokkiii olmasın zateb bende regl günü batma belirtisi olur sadece gebelikte :))))

Yarın sabah beraberiz

Ben reglle belirtileri ayirt edemiyorum... o kadar cok belirti yasiyorum ki:) sen ayirt edebiliyorsun demek ki.
Insallah hayirlisi arkandan gelelimm

Son hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))

Eklentiler

• 20190301_153951.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 47
Ben reglle belirtileri ayirt edemiyorum... o kadar cok belirti yasiyorum ki:) sen ayirt edebiliyorsun demek ki.
Insallah hayirlisi arkandan gelelimm
Benim hiç regl ağrım olmaz canım sadece reglden ya 1 gün önce yada 5 6nsaat önce bacağım aşırı ağrır tek regl beliryim bu benim :))

Son hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))
Cizgi daha belli karartma falan yapmadan canim.. sabahlar olsuuun insallahhh az daha koyu gorelim:)

ayyyy normal tabi. insallah vardır kuzum ya heyecanlanıyorum bunları okuyunca :)

Çok heyecanlı dimi bu süreçler? :) Her hafta farklı farklı şeyler.. Bulantın falan oluyor mu peki?
Nasıl heyecan nasıl bugun kontrole gittiğimde bayılıyorum sandım :)
Bulantıları maalesef dibine kadar yaşıyorum . En ağırı bugundu .. bakalım gelecek günlerde benı ne
bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…