Son hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))
Allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda bulantıların da geçer.Nasıl heyecan nasıl bugun kontrole gittiğimde bayılıyorum sandım :)
Bulantıları maalesef dibine kadar yaşıyorum . En ağırı bugundu .. bakalım gelecek günlerde benı ne
bekliyor :)
Amin canım aminnn ..Allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda bulantıların da geçer.
Kaşık kaşık nutella yedim pisman degilim
Ayy demeeee sakın öyle demeeeAmin canım aminnn ..
annenın hamılrliği nasıl geçmiş . Genellikle annenın aynısı olunuyormus :)
Annem çok zor geçirmiş bulantıları bende aynı
Afiyet olsun abla :)Kaşık kaşık nutella yedim pisman degilim
Hasi inşalah rabbım nasip ederBende bu yıl anniş olmak istiyorumm
İnşallah olursunBende bu yıl anniş olmak istiyorumm
İnşallahHasi inşalah rabbım nasip eder
Bnde var ama igneden dolayi hepsi :)Bakıcazz artık canm inşAllah diyelim :) Sende var mı belirti ?
Bende görüyorum çizgiyi:)Son hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))
Yaaa duydunuz mu :)) bunu bekliyordum Allahım çok şükür nasıl bi duygu canım:)İlk gebeliğim 6 haftalıkken kalp atışları sıkıntılıydı .
8. Haftada ikna olup sonlndırdık
Şimdide 6+2 ilk kontrolumuze bugun gittik doktor bayıldı :)
Kalp atışlarımızı da duyduk çok şükğr ..
Evet ilk gebelikle maalesef yüksek oranda oluyormus .
Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah
Mrh bende adetimin 5.günü başlıycam yanındada bitkisel macun kullanıcam chilife intagramda var ilk kullandığımda gebe kaldım malesef düşük oldu şimdi klomen ile kullanıcamKizlar konu disi belki ama klomene basliycaz biz bat 1mart 3. Gununde klomen tedavisi yapalim dedi dr. Bu ayda fos cikti yani anlayacaginiz. Klomenle ayni anda uygulayabilecegim bi kür varmidir. Yani dokunmayacak falan
Bulantı ne zaman başladı kuzumAaa terbıyesızler
Ay kızlar sabahtan berı bir lokma sokamadım ağzıma sureklı bulanıyorum ..
mutfaga gtmemın ımkanı yok .. eşim gelirken bişey getırım dedi yemek dşündükçe kusuyorum
Bu da şimdi yaptığım test hiçbişey yok :))))görüyorummmm
Şu an yaptım hiçbişey gözükmüyo artık bi ara bakarım yine ama olsa belki çıkardı hemen :))) yoğun gün başlıyor :)Cizgi daha belli karartma falan yapmadan canim.. sabahlar olsuuun insallahhh az daha koyu gorelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?