Günaydın herkese, bence erken olabilir daha canım, en iyisi bir-iki gün daha beklemek diye düşünüyorum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Bu da şimdi yaptığım test hiçbişey yok :))))
10 dk oldu çıkmadı varsa öıkardı heralde ya
Sağol canım inşallahh aminnGünaydın herkese, bence erken olabilir daha canım, en iyisi bir-iki gün daha beklemek diye düşünüyorum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Canım bebiş mi var yoksaNasıl heyecan nasıl bugun kontrole gittiğimde bayılıyorum sandım :)
Bulantıları maalesef dibine kadar yaşıyorum . En ağırı bugundu .. bakalım gelecek günlerde benı ne
bekliyor :)
Anlatamam sadece agladım :)Yaaa duydunuz mu :)) bunu bekliyordum Allahım çok şükür nasıl bi duygu canım:)
5+4 de canım ama 6. Haftada ağırlaştıBulantı ne zaman başladı kuzum
Kuzum saglik olsun programin belli zaten yoksa daŞu an yaptım hiçbişey gözükmüyo artık bi ara bakarım yine ama olsa belki çıkardı hemen :))) yoğun gün başlıyor :)
Artık onuda yıyemıyıru çm . Havuca basladımNedenn bu ivrenc seyi koydun simdi sabah sabah gozumu actim bunla uyandimyiyebildigin seyler arasindaydi
Bunyeden bunyeye değişebılır belki kuzumBu da şimdi yaptığım test hiçbişey yok :))))
10 dk oldu çıkmadı varsa öıkardı heralde ya
Tuh ya nasıl ümitlenmiştimGiremedim kaç gündür canım kusura bakma şimdi gördüm yazını. Adet oldum ben ayın 25inde. Bugün bitti. :)
Sagol kuzum..:) cay kasigiyla yedim :)Afiyet olsun abla :)
Havuç :)Anlamadim ne dedin
Keşke sabah olsa ama hayatımın her anında var şuan :)Benimde 2 gebeligimde 4 ay boyunca kustum.cok şükür bunda sadece sabahları midem bulanıyor çok zor ben yaşadım Allah yardımcın olsun.elcin
Ayy yemek deyince bile içim kalkıyoYemek yapabiliyormusun?
Ah canım sen benim 2 çocuğumda yaşadığımı yasiyorsun..bence annelerden destek Alman lazim..zaten yapamıyorsun sonrada yiyemiyorsun ..bence sana destek olmaları lazım en azından bu bulantilar bitene kadar yoksa Allah etmesin hastanelik olursunAyy yemek deyince bile içim kalkıyo
Tv de yemek görünce bile mahvoluyorum şuan ..
mutfaga girmiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?