Canım şimdilik kimseye söylemeyi düşünmğyorum .Ah canım sen benim 2 çocuğumda yaşadığımı yasiyorsun..bence annelerden destek Alman lazim..zaten yapamıyorsun sonrada yiyemiyorsun ..bence sana destek olmaları lazım en azından bu bulantilar bitene kadar yoksa Allah etmesin hastanelik olursun
yaa bende sıra sıra yapmak istiyorum ama şu iğne yanıltıyoryarın sabah itibariyle testlere baslıyorum bata 8 varken
Sen pazartesi basla istersen canımyaa bende sıra sıra yapmak istiyorum ama şu iğne yanıltıyor
kuzum ben anlamam ama bu değer çok yüksek değil mi? ikiz mi geliyor yoksa
Tsh az biraz dusuk cikmis ama insallah cok onemli degildir doktora ne zmn gostericeksin.
bende salı günü kan vericem beta hcg ekleticem sırf meraktan
Kuzum şimdi doktoruma attım değerlerin çok güzel ama şeker sınırda çıkmıs ona dikkat et dedi :)Tsh az biraz dusuk cikmis ama insallah cok onemli degildir doktora ne zmn gostericeksin.
Ayy ilk defa bu kadar çok gördüm :))bende salı günü kan vericem beta hcg ekleticem sırf meraktan
Kuzum 6 haftalığız nırmal :)kuzum ben anlamam ama bu değer çok yüksek değil mi? ikiz mi geliyor yoksa
benimki daha düşük çıkar ama. bu haftalarda düşmeye başlıyor sanırımAyy ilk defa bu kadar çok gördüm :))
Alla allaa ilk defa duydum neden ?benimki daha düşük çıkar ama. bu haftalarda düşmeye başlıyor sanırım
Belirti zamanında yoktu ama dimi5+4 de canım ama 6. Haftada ağırlaştı
Yok yok canım ozamanlar çok açtım sürekli yiyordum .Belirti zamanında yoktu ama dimi
Ne zaman oldu peki ilk belirtilerin :)Yok yok canım ozamanlar çok açtım sürekli yiyordum .
Alla allaa ilk defa duydum neden ?
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri | |
3. hafta | 10 – 50 |
4. hafta | 5 – 425 |
5. hafta | 20 – 7300 |
6. hafta | 1,080 – 56,000 |
7. – 12. hafta | 7,650 – 290,000 |
13. – 16. hafta | 13,300 – 250,000 |
17. – 24. hafta | 4,000 – 165,000 |
25. – 40. hafta | 3,640 – 117,000 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?