Kuzum ilk sayfada belirtilerim var ovulasyon testleirmin altındaNe zaman oldu peki ilk belirtilerin :)
Aynen kuzum bnde şimdi baktım değerim haftama uyumlumu diye orda gördüm25den 40a kadar sabit kalıyor okumustum ben bunu
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri 3. hafta 10 – 50 4. hafta 5 – 425 5. hafta 20 – 7300 6. hafta 1,080 – 56,000 7. – 12. hafta 7,650 – 290,000 13. – 16. hafta 13,300 – 250,000 17. – 24. hafta 4,000 – 165,000 25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Canım bu senın 2. Defa oluyor sanırım bir doktora mı gözükseniz ?Bende. Kimyasal geçirdim sanırım. Bugün test yaptım çok silik çizgi var. hcg vardı da düşüyor diye düşünüyorum.
Regl başlama tarihin neydı canım ? Şuan pik değerlendirmeyi unutmaEki Görüntüle 2240890
Kizceler merhaba bugun basladim lh testlerine adetim biteli 6. Gun bugun cok koyu geldi bana bata 19 var
Ay evet canım yoksa hemen gelsin yoksa stres oluyo insan . Kürtaj sonra bende kimyasal gebelik yaşadım. Allahtan benım sadece 1 gun geçti ..Kızlar test fos çıktı. Madem bebek yok reglim başlasa bari..
Sağol kuzum ..Iyi masallah.
Sekeri de gordum de ona napilir bilmiyorum.. kuzum dr cok iyi dediyse sikinti yoktur..Sağol kuzum ..
tsh aslında ekim ayında baktırdıgımda gayet güzeldi ama görüyomusun .. azcık düşmüş
Sınırda dikkat et dedi işte kuzum :/Sekeri de gordum de ona napilir bilmiyorum.. kuzum dr cok iyi dediyse sikinti yoktur..
Canım tsh için doktorunla görüş, bu kadar düşükte istemiyolar hamilelikte. Şu an sende tiroid hormonu fazlalığı var görünüyo
Kuzum gönderdim sadece şekerine dikkat ediyosun dedi . Tsh la ilgili bişey demediCanım tsh için doktorunla görüş, bu kadar düşükte istemiyolar hamilelikte. Şu an sende tiroid hormonu fazlalığı var görünüyo
Anladım canım sorun görmediyse tamam o zaman. Şeker için de karbonhidrattan, beyaz undan kaçınırsın artık biraz kuzumKuzum gönderdim sadece şekerine dikkat ediyosun dedi . Tsh la ilgili bişey demedi
Şuan sadece havuc yiyebiliyorum birde meyve sanırım meyveleride azaltmam lazımAnladım canım sorun görmediyse tamam o zaman. Şeker için de karbonhidrattan, beyaz undan kaçınırsın artık biraz kuzum
Ben burdayım kuzumYeni site bize yaramadı nerdesiniz
Hoşgeldin kuzummBen burdayım kuzum
Havuc da cok sekerli diye biliyorum.. tamam.bi onu yiyebiliyomussun ama. keske sorsaydin ne yicem diye.Şuan sadece havuc yiyebiliyorum birde meyve sanırım meyveleride azaltmam lazım
Bulantım geçince daha dikkatli olucam
Kız söylese nolcak bişey yiyemyiorum kiHavuc da cok sekerli diye biliyorum.. tamam.bi onu yiyebiliyomussun ama. keske sorsaydin ne yicem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?