Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşalah rabbim en yakın zamanda nasip eder canım
Teşekkür ederim. Senin de bebişin sağlıkla doğsun inşallah:) Ocak ayında kendiliğinden düştü. Şimdi düşükten sonra ilk kez regl oldum. Doktora geldim, sıra bekliyorum. Ne diyecek acaba. İnaşallah bekleyin demez

Kız söylese nolcak bişey yiyemyiorum ki
Bulantım geçene kadar ölmem heralde
Ben hamileliğimin 3 ayı ekmek arası yiyodum.domates peynir.yanında salatalık.yağlı yemekleri için almıyodu.bide elma iyi geliyodu.bişey yiyemiyosan sıvı tüketmeye çalış cabım vücudun halsiz kalır.meyvesuyu filan iç

Ay evet canım yoksa hemen gelsin yoksa stres oluyo insan . Kürtaj sonra bende kimyasal gebelik yaşadım. Allahtan benım sadece 1 gun geçti ..

Canım siz gebelik düşünmeden önce doktora gittiniz mi ??
Gebelik düşünüyoruz diyerek gitmedik, ama ultrasonla falan bakıldı temiz kist falan yok yani.. En son karın ağrısı için gittim kadın doğuma 15 gün oluyor. Bir sıkıntı yokmuş.

Ayy gecmi yaptim testleri ya bugun degerlendiricem 19 subatti son adetimin baslangici
Tam zamanında yapmıssın canım şuan 12. Gündesin . Bugunu ve önümüzdeki 3 günü değerlendiriyorsun . Testini yarın tekrarla bakalım silincek mi

Üzüm suyu içiyorum sürekli . Birde portakal suyu taze sıkılmıs kesın bunlar çıkarttı benım şekeri

Gebelik düşünüyoruz diyerek gitmedik, ama ultrasonla falan bakıldı temiz kist falan yok yani.. En son karın ağrısı için gittim kadın doğuma 15 gün oluyor. Bir sıkıntı yokmuş.
Kan değerlerine falan baktırsaydın kuuzm b12 demir triot ..
sağlık ocağında hepsini yapıyolar .. sonuclara göre bir kadın doğuma gidersin. Ben ilk istediğim ay öyle yaptım bazı değerleirm düşüktü 1 ay ilaç kullanıp öyle denedik .

Yumurtlaarda sorun olmaması çok güzel

2 aydır b12 iğne vuruluyorum. Değerlerimi sürekli takipteyim dahiliye doktorum var, çok ilgileniyor sağ olsun. B12yi emmede problemim var bağırsaklarımda, o yüzden yılda bir iğne gereksinimim oluyor 10 tane kadar..

2 aydır b12 iğne vuruluyorum. Değerlerimi sürekli takipteyim dahiliye doktorum var, çok ilgileniyor sağ olsun. B12yi emmede problemim var bağırsaklarımda, o yüzden yılda bir iğne gereksinimim oluyor 10 tane kadar..
Tamam ozaman süper kuzum ..
şimdi bu ay tam deniyemediniz sanırım .
Sana önerirm regl geldikten sonra iki günde bir şekilde olucak şekilde değerlendirmen ..
reglin ilk gnünden itibaren sayarak 12 -14 günler arası sık ilişki yapabilrsin sabah olması tercihin olsun :)

Bagirsaklarinda emilim problemi oldugunu nasil anladilar.. cunku ayni problemin bende de oldugunu dusunuyorum.. dolduruyorum 6 7 ayda bosaltiyorum :/

Benim de planım o yönde ama sabahlara denk getirmek zor ikimiz de çalışıyoruz.

Bagirsaklarinda emilim problemi oldugunu nasil anladilar.. cunku ayni problemin bende de oldugunu dusunuyorum.. dolduruyorum 6 7 ayda bosaltiyorum :/
Canım sürekli aynı doktor takip ediyor değerlerimi, ve sürekli bu şekilde boşaldığı için zibilyon tane test yaptı, sonunda başka hastalıklardan kaynaklanmadığından emin olunca vücudun b12yi emiliminde sıkıntı olduğunu söyledi. Sen de sakın aksatma, depolar boşaldıkça vücuttaki bir madde artıyor ve toksik bir madde bu.. Allah korusun inme ve kalp krizi riski yaratıyor.

Ben cay cok iciyorum ondan supheleniyorum bir de yogun ve siddetli adet goruyorum.. bildigimiz baska bir rahatsizligim yok tuketebilecek.. son donemde herkesin problemi zaten b12 d vit demir... psikoloji ile de ilgisi oldugu asikar... insallah baska dertler olmasin da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…