- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aynen tek dert bu olsun, çaresi var en azından..Ben cay cok iciyorum ondan supheleniyorum bir de yogun ve siddetli adet goruyorum.. bildigimiz baska bir rahatsizligim yok tuketebilecek.. son donemde herkesin problemi zaten b12 d vit demir... psikoloji ile de ilgisi oldugu asikar... insallah baska dertler olmasin da:)
Canım ya çok şükür sağlıcakla gelsin bebiş çok sevindimEvet canım çok şükür ♥
Catlatma ignesi cnm 14 gun etkisi gecmiyor butün hamilelik belirtileri ni yasiyorsun hamilelik testtinde bile pozitif cikiyormus etkisi gecene kadarNe iğnesi kullanmıştın canm, inşAllah yanıltır :)
İyi ki kacirmamissin canım,bugün başlayıp bir de yakalamissin maşallahEki Görüntüle 2240890
Kizceler merhaba bugun basladim lh testlerine adetim biteli 6. Gun bugun cok koyu geldi bana bata 19 var
Bence pik olmuş erken yumurtluyor olabilirsinEki Görüntüle 2240890
Kizceler merhaba bugun basladim lh testlerine adetim biteli 6. Gun bugun cok koyu geldi bana bata 19 var
Tamam aticam burayada bu sefer yakalarim insssTam zamanında yapmıssın canım şuan 12. Gündesin . Bugunu ve önümüzdeki 3 günü değerlendiriyorsun . Testini yarın tekrarla bakalım silincek mi
Ayy evet inanilmaz seffaf akintim var zatenİyi ki kacirmamissin canım,bugün başlayıp bir de yakalamissin maşallaherken yumurtlama dedikleri olucak demek ki:)
Piki yakaladın işte gecen ay sende bunu görememiştik canımTamam aticam burayada bu sefer yakalarim insss
Catlatma ignesi cnm 14 gun etkisi gecmiyor butün hamilelik belirtileri ni yasiyorsun hamilelik testtinde bile pozitif cikiyormus etkisi gecene kadar
Ben de burdayım canım, durmadan yiyorumOhhh gafta sonu diye herkes gezmelerde
Yat dinlen canim:)peynir ekmege sevindim her zman kurtaricidir...Ama Elçin başkan napsınnn kocam da gitti arkadaşının sözünee
Ben gitmedim orda kusarım falan diye
Evet kuzum 10-11 mart gibi olmasi lazim ama igne gecikmede yapiyormus bu ay karisik o yüzden ayy insallah kuzum ya inan tek duam sirayla hepimiz mujde verelim insallahHmmm anladım canm kullanmadım onu bilmiyorum. Ama inşallah gebelik belirtileridir iğne etkisi değilde :) 10 Marttı dimi regl
Sen kesin hamilesin bu bi işaret :)Yat dinlen canim:)peynir ekmege sevindim her zman kurtaricidir...
Kuzuuu ilk sayfaya nolmuss oyle dedim beni gebe yapmis bebisim:))
Beni o kadar cok seviyon ki her yer benle dolmus :))
Bende de piki yakalamıştık umarım inşallah güzel sonuç olur benim hala umudum varPiki yakaladın işte gecen ay sende bunu görememiştik canım
Ahahaha oyle mi dersin:))Sen kesin hamilesin bu bi işaret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?