- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Gebelige hazirlik olabilir sanirim..Kızlar bulundugum yer için kadın doğum doktoru önerisi isteyeceğim Nereye konu açmam uygun olur?
Ben uykulardayim tatlisOhhh gafta sonu diye herkes gezmelerde
Meraklandim ve baktım eveeetYat dinlen canim:)peynir ekmege sevindim her zman kurtaricidir...
Kuzuuu ilk sayfaya nolmuss oyle dedim beni gebe yapmis bebisim:))
Beni o kadar cok seviyon ki her yer benle dolmus :))
Sagol kuzum dualarinda yer almak guzel:)Meraklandim ve baktım eveeetay inşallah bekliyoruz zaten haberini
İsmini bildiklerim ismiyle senin gibi,bilmediklerim kullanıcı adıyla..Dualarımız kabul olur inşallah caniim..Martin bereketine inandık ve bekliyoruuzSagol kuzum dualarinda yer almak guzel:)
Bu bi işaret olsa gerek
Evet kuzum 10-11 mart gibi olmasi lazim ama igne gecikmede yapiyormus bu ay karisik o yüzden ayy insallah kuzum ya inan tek duam sirayla hepimiz mujde verelim insallah
Bu bi işaret olsa gerek
Bizde olcassd hamişşş bananeeBencede bi işaret neden bizler değiliz mesela :) Hadi inşAllahhh diyelim birilerinin pozitif sonuçları bile beni mutlu ediyo :)
Evet evet Allahın izniyle öyle diyorumAhahaha oyle mi dersin:))
Esim ne zaman alırsa o zaman regl gunü büyuk ihtimal almış olur cnmRegl günü test yapcaktın dimi :) Inşallahhh canım inşallahhha :)
Sende durumlar nasıl cnm igne etkisi var mıBizde olcassd hamişşş bananee
Ohhh gafta sonu diye herkes gezmelerde
Aynen hiç kullanışlı değil, düzelir inşallahBence yeni stil zorluyor herkesi :) Beni zorluyor mesela, yanlış bir şey yapacağım diye diken üstündeyim
Ben yanlış bir grupta testimi paylaştım az önceBence yeni stil zorluyor herkesi :) Beni zorluyor mesela, yanlış bir şey yapacağım diye diken üstündeyim
Kuzum ben bişey yapmadım .Yat dinlen canim:)peynir ekmege sevindim her zman kurtaricidir...
Kuzuuu ilk sayfaya nolmuss oyle dedim beni gebe yapmis bebisim:))
Beni o kadar cok seviyon ki her yer benle dolmus :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?