Ayyy çok şanslısınnnnnn yaaa maşallaahhhBen de burdayım canım, durmadan yiyorum
Sabahları bulantı oluyo bende genelde de bugün akşam yemek yerken de vardı, o yüzden az yiyebildim, sonra ancak geçti, düzelir inşallah senin de canımAyyy çok şanslısınnnnnn yaaa maşallaahhh
Aynen hiç kullanışlı değil, düzelir inşallah
İnşallah kuzum bugun daha iyiyim aslında demin patates kızartması yedım :)Sabahları bulantı oluyo bende genelde de bugün akşam yemek yerken de vardı, o yüzden az yiyebildim, sonra ancak geçti, düzelir inşallah senin de canım
İyiyim canım çok sağol, hafta içi biraz zor oluyor bazı günler bulantı yoğun olduğu zaman ama hafta sonu dinleniyorum. Sen nasılsınİnsallah alışırız. Sen nasıl olsun kuzum, nasıl gidiyor yeni hayat
Ben yanlış bir grupta testimi paylaştım az önce
Aman aman iyi dinlen kuzum, bu aylar vücudun uyum zamanları, kendine dikkat etİyiyim canım çok sağol, hafta içi biraz zor oluyor bazı günler bulantı yoğun olduğu zaman ama hafta sonu dinleniyorum. Sen nasılsın
Ayy hadi insallah :))can09e bence kesin işaret . Okdr kişi içinde sana böyle bişey olmus
O değilde kazen e yazdım inşallah düzeltebilir
Sağol canım benim, sen nasılsın iyi misin, konuşamadık bayağıdırAman aman iyi dinlen kuzum, bu aylar vücudun uyum zamanları, kendine dikkat et
Bu bi işaret olsa gerek
Neredeyse bire bir aynı durumdayız:)Kızlar bugün den beri canım sıkkın geçen gün buraya da atmıştım testlerim biraz bekleyince silik bir şekilde gözüküyor ama hiçbir ilerlme yok Çarşamba gününden beri yapıyorum en son da sabah yaptım hepsini atıyorum negatif lerini de bu testler bozuk bence o kadar da laboquick guvenirdim kullanirdim bu aldığım alıcıda mi sıkıntı var anlamadım reglim de gelmek bilmedi
Ayy hadi insallah :))
Bu arada mor olmus super maviden iyi ne dersin:)
Canım testini ekleyip tekrar benı etiketler misin ?
Valla ben artık regl bekliyorum daha test yapmayacağımNeredeyse bire bir aynı durumdayız:)
Sağol canım benim, sen nasılsın iyi misin, konuşamadık bayağıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?