Ben de su an tam ezan okunurken okudum mesajini amiiinn:)Allahımm şu ezan hürmetine gerçeğe çevirsin bu belirtiyi benim gibi bekleyen tüm arkadaşların isteğini de. İnşallah canım yaa çok iyi geldi bu mesajın.
Bence de yarın sabah yap kuzum tam emın olalım
Tamam yarin sabaaahhhyarın sabah çift çizgilerle uyandırın biziiiiii
ayyy çok heyecanlııı benim testime bişiy olmuş mudur yaa kaç aydır öyle bekliyor garip :)ben yarın için hazırım
akşam çıkışta eczaneler kapalı olur diye şimdi aldım:)
5 tl ye aldım o marka vardı eczanede onu aldım:)ayyy çok heyecanlııı benim testime bişiy olmuş mudur yaa kaç aydır öyle bekliyor garip :)
kaç liraya aldın canım ? oncomed iyimiymiş:)
14gün geçtimi çatladıktan sonra yumurtlama ablamm hadi sevindir biziYarin test yapcaz bakalim.bat 7si canim.
çıksa da çıkmasa da artık onu yapıcam kuzum vardır bir hikmeti kaç aydır kullanmak nasip olmadı bu ay iki kala kullanmak ve çift çizgi görmek nasip olsun inşallah5 tl ye aldım o marka vardı eczanede onu aldım:)
oncomed le ilgili kötü bişi okumadım forumda bilmem :)
seninki bozulmuşmudurrr bilemedim yaaa yenimi alsan bi tane riske girmeyip:)
Yani ne demek istedin canım ?Bilmşyorum annelerimiz yaptıgına göre yapılır Allahın izniyle :)
Sadece biraz zor olur ama yapılır ..
Ablam ilk yeğenimi doğurdugunda yeğenimi önüne. Bağlar öyle toplardı .
En kötü banyoyu enişteme temizletirdi ..
çocuk buyuyene kadar yardımlaşa yardımlaşa gider .
Sonra bakarsın kocaman olmus evleniyor
floya göre yarın 13. gün takvivime göre 12. gün olacak canım..14gün geçtimi çatladıktan sonra yumurtlama ablamm hadi sevindir bizi
ay inşallahhhhhhhçıksa da çıkmasa da artık onu yapıcam kuzum vardır bir hikmeti kaç aydır kullanmak nasip olmadı bu ay iki kala kullanmak ve çift çizgi görmek nasip olsun inşallah
3 gayet iyidir3 var alsa olmazmıki
Kolay gelsin canım. Ben de cuma nöbetçiydim ve regl olmuştum. En gıcık durum :) ben Türkçe öğretmeniyim. Senin branşın ne ?Günaydın kızlar.. Karnım ağrıyor regl başlangıcı ve nöbetçiyim bugün.. Hem de 8 dersim var
bende hiç değildim merakta etmiyodum çok ama test yapcam fikri kafaya düşünce heycan bastıçok heyecanlıyım vallaaa
bence apaçık yazıyor canım .Yani ne demek istedin canım ?
Canımm yumurtlama takibi yaptnmı çtladıktan 14 gün sonra doktor çıkar dedi. Sen bekle daha o uygulamalar bazen yanılıyor standar çünkü baz olayı. Ona bakarsak şimdi hepimiz bilmem kaç aylık hamileydikfloya göre yarın 13. gün takvivime göre 12. gün olacak canım..çıkar mı dersin varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?