Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence apaçık yazıyor canım .
Kötü bişey demedım kimi yapar kimi yapamaz herkesın kendi evi kendıne
İnşallah istediğin gibi olur canım. 2020’yi eklemen iyi olmuş. Ben bu aydan vazgeçtim :) birkaç kilo verip sonraki ay başlarız inşallah. O zaman olursa da 2020’ye geliyor :)

İnşallah istediğin gibi olur canım. 2020’yi eklemen iyi olmuş. Ben bu aydan vazgeçtim :) birkaç kilo verip sonraki ay başlarız inşallah. O zaman olursa da 2020’ye geliyor :)
Peşinizi bırakmaya nıyetım yok

ay düzeltttımde yenı satır eklıyemıyorum
kuzum eline sağlık.. etiketle yapmak istediysen etiketler olmamış.. vuslat bizim vuslat değil.. bir de misslavinia rumeysa olmuştu.. zahmet olmazsa bakar mısın:)

tablo eklemeye gelince vardır onun bir yolu bi bak olmadı yine yöneticilere danışırız.

valla okadarda ugrastım ve hepsını resmıne göre seçtım ama böyle oldu anlamadım . Düzenle dediğimde tablo alt ust oluyor . Ben bı kazen abıye yıne mesaj atayım

Bende cumaları nöbetçiyim haftanın yorgunluguyla çok zor oluyor :)
Ben pazartesi boşum, salı çarşamba perşembe yarım gün çalışıyorum. Cuma nöbetçiyim. Yine de yoruyor çünkü çocuklar coşuyorlar :) senin branşın ne ? (Bu arada 17aylık bir kızım var, o yüzden çok az ders aldım )

Kizlar gecen ay ruyamda esimle beraber hastaneye kan tahlili vermeye gidiyorduk.labaratuvar kiz sonucu gosteriyor sonuc 31 dedi tabi 5 gün sonra ben adet oldumsonra bu rakam aklima takildi ruyayi gordugum gunden ileri saydim ve bu ayki adet tarihime denk geliyor.hamile olmam imkansiz ama ne bilim ruya iste insan ister istemez takilio.Bu ayda ruyamda yesil nisanlik giymistim annem hamile kalcan bak gorursun dedi sacmalama dedim

Benziyor ders programımız benim de salı boş cuma tam artı nöbet diğer günler yarim
Benimde 23 aylık oğlum var o yüzden böyle bransim fen bilimleri

Inşallah bütün tahminler hayırlısıyla doğrudur hamis haberini verirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…