Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende geçen ay altın ve gelinlik gördüm ikiside bebeğe işaret ama adet oldum
bilinçaltımızın bize oyunları :)
ama inşalalh bu ay adet olmayız

Benziyor ders programımız benim de salı boş cuma tam artı nöbet diğer günler yarim
Benimde 23 aylık oğlum var o yüzden böyle bransim fen bilimleri
Ne güzel maşallah :) Kızım anne sütü alıyor ama ben ikinciyi düşünüyorum çünkü kızım tüp bebek. Ocakta hamile kaldım ama düştü. Yine doğal yolla olur inşallah. Olursa emzirmeyi bıraktırmak çok zor olacak

Kızlar hamile kalmak için size şöyle bir tavsiyem var ( mümkün olduğu kadar yüzeysel yazmaya çalışacağım. Yazarken bile utanıyorum :) )

Hani erkekler bebek yaparken eşlerini bekler ya. Yani erkenden iş bitmesin diye bekler çoğu. İşte o zaman kendilerini sıkmaları spermleri etkiliyormuş. Bize sperm testi yapan laboratuvardaki biyolog söyledi bunu. Her tür stres etkilermiş.

Canım valla rüyaalra baksak ben okdr kötu ruyalar göryorum kı hamıle kaldıgım andan berı inanamazsın ..

Ama bazıları malum olurmus . İnşallah gebesindir.

burada etikeyleyebilmişsin etiketleyemeseydin onlar etiketi istemiyorum işaretlemişlerdir diyecektim. bu ney la tekerleme gibi olduu
Valla bılmıyorum sadece ikisinin olmaması garip
Yalnız sildim hepsini baştan yaptım
.gelipte biri imada bulunursa üzülürüm yanı açıklamamaı yapayımda

Valla bılmıyorum sadece ikisinin olmaması garip
Yalnız sildim hepsini baştan yaptım
.gelipte biri imada bulunursa üzülürüm yanı açıklamamaı yapayımda
ellerine sağlık canım.. kim daha ne dicek kuzum ben yetiyom canına

nergizz06
Bebeğin ayırlı olsun canım ama ilk sayfada yazdıgım gibibat bekleyen arkadalarımı alıyorum ben ordan gebe çıkan olursa listeye eklıyorum ..

Doğum tarihlerimşz yakın istersen 2019 ekim annelerı topiğine gelebılirsin

Benim oğlum 1 yaşına kadarr zorla emdi 2 aydır benim de olmuyor anlamadim gitti :))
Ama memeden bıraktırmak çok zor oluyormuş şimdiden başla sen bence:) hem süt hormonu hamile kalmayı engelliyor

Benim oğlum 1 yaşına kadarr zorla emdi 2 aydır benim de olmuyor anlamadim gitti :))
Ah keşke benimki de bir yaşında bıraksaydı. Emzirmenin bir faydası var. Şimdi azı dişleri çıkarken emzirince rahatlıyor, ağrısı geçiyor. Siz ne yaptınız azı dişleri çıkarken ?

Ah keşke benimki de bir yaşında bıraksaydı. Emzirmenin bir faydası var. Şimdi azı dişleri çıkarken emzirince rahatlıyor, ağrısı geçiyor. Siz ne yaptınız azı dişleri çıkarken ?
Bizimki her dişte hasta olduğu icin ilaçlarla geçirdik şükür dizdi dişleri:) tam çıkmadılar ama uçları var arkalarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…