bende geçen ay altın ve gelinlik gördüm ikiside bebeğe işaret ama adet oldumKizlar gecen ay ruyamda esimle beraber hastaneye kan tahlili vermeye gidiyorduk.labaratuvar kiz sonucu gosteriyor sonuc 31 dedi tabi 5 gün sonra ben adet oldumsonra bu rakam aklima takildi ruyayi gordugum gunden ileri saydim ve bu ayki adet tarihime denk geliyor.hamile olmam imkansiz ama ne bilim ruya iste insan ister istemez takilio.Bu ayda ruyamda yesil nisanlik giymistim annem hamile kalcan bak gorursun dedi sacmalama dedim
en iyi ben bilirim sanırım her belirtiyi yaşayıp her ay foosss ya da tırt çıkarakbende geçen ay altın ve gelinlik gördüm ikiside bebeğe işaret ama adet oldum
bilinçaltımızın bize oyunları :)
ama inşalalh bu ay adet olmayız
aynen hayırlisi allahın dedigı olurbende geçen ay altın ve gelinlik gördüm ikiside bebeğe işaret ama adet oldum
bilinçaltımızın bize oyunları :)
ama inşalalh bu ay adet olmayız
Ne güzel maşallah :) Kızım anne sütü alıyor ama ben ikinciyi düşünüyorum çünkü kızım tüp bebek. Ocakta hamile kaldım ama düştü. Yine doğal yolla olur inşallah. Olursa emzirmeyi bıraktırmak çok zor olacakBenziyor ders programımız benim de salı boş cuma tam artı nöbet diğer günler yarim
Benimde 23 aylık oğlum var o yüzden böylebransim fen bilimleri
Canım bılıyosun liste alt üst oldu şimdi çok şükür düzenledim onuda düzenliyeyım
Amin hepimiz inşallah :)Inşallah bütün tahminler hayırlısıyla doğrudur hamis haberini verirsin:)
burada etikeyleyebilmişsin etiketleyemeseydin onlar etiketi istemiyorum işaretlemişlerdir diyecektim. bu ney la tekerleme gibi olduuListeyi düzenledim ama okdr ugrasmama ragmenBerraAksa_K ve Fit mutlu anne annesı listede işaretlenmiyor
Bir bilene sorayım bunu
Canım valla rüyaalra baksak ben okdr kötu ruyalar göryorum kı hamıle kaldıgım andan berı inanamazsın ..Kizlar gecen ay ruyamda esimle beraber hastaneye kan tahlili vermeye gidiyorduk.labaratuvar kiz sonucu gosteriyor sonuc 31 dedi tabi 5 gün sonra ben adet oldumsonra bu rakam aklima takildi ruyayi gordugum gunden ileri saydim ve bu ayki adet tarihime denk geliyor.hamile olmam imkansiz ama ne bilim ruya iste insan ister istemez takilio.Bu ayda ruyamda yesil nisanlik giymistim annem hamile kalcan bak gorursun dedi sacmalama dedim
Valla bılmıyorum sadece ikisinin olmaması garipburada etikeyleyebilmişsin etiketleyemeseydin onlar etiketi istemiyorum işaretlemişlerdir diyecektim. bu ney la tekerleme gibi olduu
ellerine sağlık canım.. kim daha ne dicek kuzum ben yetiyom canınaValla bılmıyorum sadece ikisinin olmaması garip
Yalnız sildim hepsini baştan yaptım
.gelipte biri imada bulunursa üzülürüm yanı açıklamamaı yapayımda
ellerine sağlık canım.. kim daha ne dicek kuzum ben yetiyom canına
Benim oğlum 1 yaşına kadarr zorla emdi 2 aydır benim de olmuyor anlamadim gitti :))Ne güzel maşallah :) Kızım anne sütü alıyor ama ben ikinciyi düşünüyorum çünkü kızım tüp bebek. Ocakta hamile kaldım ama düştü. Yine doğal yolla olur inşallah. Olursa emzirmeyi bıraktırmak çok zor olacak
Ah keşke benimki de bir yaşında bıraksaydı. Emzirmenin bir faydası var. Şimdi azı dişleri çıkarken emzirince rahatlıyor, ağrısı geçiyor. Siz ne yaptınız azı dişleri çıkarken ?Benim oğlum 1 yaşına kadarr zorla emdi 2 aydır benim de olmuyor anlamadim gitti :))
Bizimki her dişte hasta olduğu icin ilaçlarla geçirdik şükür dizdi dişleri:) tam çıkmadılar ama uçları var arkalarinAh keşke benimki de bir yaşında bıraksaydı. Emzirmenin bir faydası var. Şimdi azı dişleri çıkarken emzirince rahatlıyor, ağrısı geçiyor. Siz ne yaptınız azı dişleri çıkarken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?