- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Benim de oğlum uyumuşken uyuyayim :))Bi biraz gidip uyuyalım teyzelerı bulantılar yıne geldi .. Uğrarım ben yıne .
Sizi sevıyorum
hiç sorma yaaaBiz calisalim burada heyecandan olelim senn ohh yaticam de
ben buradaayım kızlar merak etmeyin :)))hiç sorma yaaa
sağol canım bizi yalnız bırakmadığın için. senin de 11ymiş.. ne zaman yapacaksın :)ben buradaayım kızlar merak etmeyin :)))
ben şuan klomenin etkisini takip ediyorumsağol canım bizi yalnız bırakmadığın için. senin de 11ymiş.. ne zaman yapacaksın :)
inşallah bu ay sende hamilesindir canım yaa :)ben şuan klomenin etkisini takip ediyorumpiskopata bağladım 4 gündür yapıyorum her sabah.. bugünkü kurumaya başlayınca gösterdi kendini
ayyy inşallahhh.. bu ay çok umudum var zaten.. inşallah çabalarımız o kadar iğneler tahliller boşa çıkmaz..inşallah bu ay sende hamilesindir canım yaa :)
hepimiz hayırlsıyla :)
miğde yanması bilmiyorum vallasabah beri migdem yaniyor 1 haftadir bu durum var psikojik herhalde adet oncesi boyle olmazdi hic bat 2
duydunuzmu boyle belirti okudum ama umudum yok
Neden ki kuzmmm halledebldn miListeyi düzenledim ama okdr ugrasmama ragmenBerraAksa_K ve @bi prenses annesi annesı listede işaretlenmiyor
Bir bilene sorayım bunu
test yapmadın mı bat2 ise ?sabah beri migdem yaniyor 1 haftadir bu durum var psikojik herhalde adet oncesi boyle olmazdi hic bat 2
duydunuzmu boyle belirti okudum ama umudum yok
ilk hamilelgimde 4 yil boyunca yaptim hep negatif sonra beklemedigim bir ay hamile kalmistim.simdide imkansiz hamile olma ihtimalim eş azosperm oyuzden yapmiyorumtest yapmadın mı bat2 ise ?
bekleyip görcez bakalım canım sen kaç yasındaydın ilkti dimi senin :)ayyy inşallahhh.. bu ay çok umudum var zaten.. inşallah çabalarımız o kadar iğneler tahliller boşa çıkmaz..
31 evet ilk benimde :)bekleyip görcez bakalım canım sen kaç yasındaydın ilkti dimi senin :)
söylerken bile güzel bak evet ilk bebeğimbekleyip görcez bakalım canım sen kaç yasındaydın ilkti dimi senin :)
Vuslat bizim Vuslat değil derkenkuzum eline sağlık.. etiketle yapmak istediysen etiketler olmamış.. vuslat bizim vuslat değil.. bir de misslavinia rumeysa olmuştu.. zahmet olmazsa bakar mısın:)
tablo eklemeye gelince vardır onun bir yolu bi bak olmadı yine yöneticilere danışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?