ayy insallah vardır kız. çıktı mı sonuç okuyamadım sayfaları?ama idrar testin de ki sonuçta böyle ben bile gördüm artık o çizgiyimorcivertkedi
az sonraymışayy insallah vardır kız. çıktı mı sonuç okuyamadım sayfaları?
Ben klomen kullandığım ay ömrümde ilk defa 29.gün adet oldm.26 27 dir döngüm.kesi hamileyim dedim.gecikme yaptı bende yani.ben şuan klomenin etkisini takip ediyorumpiskopata bağladım 4 gündür yapıyorum her sabah.. bugünkü kurumaya başlayınca gösterdi kendini
inşallah bende hamişlik gecikmesi olur :) benimde ilk kullanım ve iğnesi.. bakalım bata 7 bakalım bekleyip göreceğiz.Ben klomen kullandığım ay ömrümde ilk defa 29.gün adet oldm.26 27 dir döngüm.kesi hamileyim dedim.gecikme yaptı bende yani.
yok kız gene aynı çıktı dedi 0,2ayy insallah vardır kız. çıktı mı sonuç okuyamadım sayfaları?
söylerken bile güzel bak evet ilk bebeğim
benimde 27 ve ilk olcak olursa :)))31 evet ilk benimde :)
işte bizim vuslat sensin canım yaa.. ee sonradan girince böyle oluyor başka birini etiketlemişti elçin oldu mu tamam mı?Vuslat bizim Vuslat değil derken
8,5 aylık evliyim daha :) 1-2 ay durduk sonra çalışmalara başladık hemen.. 1 de kimyasal var aradabenimde 27 ve ilk olcak olursa :)))
inşallah olur hepimiizin yaa:)
kaç senelik evlisin:)
aaa bak kaçırmışım onu aradayok kız gene aynı çıktı dedi 0,2
ay daha yeniymiş :))) hadi olur inşalalh.8,5 aylık evliyim daha :) 1-2 ay durduk sonra çalışmalara başladık hemen.. 1 de kimyasal var arada
istanbuldan gelin çanakkaleye geldim :)ay daha yeniymiş :))) hadi olur inşalalh.
kimyasal iyi bişey demişti doktorum bana hamile kalabiliyosun bu güzel demişti:)
istanbuldamıydın sende:)
Kiz bismillah biz 3. Seneye gidiyoruz hala acaba erkenmi diye dusunmuyoruz degil8,5 aylık evliyim daha :) 1-2 ay durduk sonra çalışmalara başladık hemen.. 1 de kimyasal var arada
Kiz bismillah biz 3. Seneye gidiyoruz hala acaba erkenmi diye dusunmuyoruz degil
çanakkalemi oh ne güzel ya :)istanbuldan gelin çanakkaleye geldim :)
Flo takvimi bende hiç tutmuyor günlerifloya göre yarın 13. gün takvivime göre 12. gün olacak canım..çıkar mı dersin varsa?
ist'dan sonra burası cennet... bol oksijen daha az stresli bir hayat.. trafik desen yok.. heryer yakın km..lerce gitmiyorrsun bir yerlere..çanakkalemi oh ne güzel ya :)
istanbulun tadı kalmadı artık
O 5iymis kuzum. Sen de yarin test yapacak misin?
kesinlikle öyle bende kırklareliliyim 2 saat mesafe istanbulla ama cennet gibi.ist'dan sonra burası cennet... bol oksijen daha az stresli bir hayat.. trafik desen yok.. heryer yakın km..lerce gitmiyorrsun bir yerlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?