Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tek sıkıntısı o .. iş konusu.. seninle hemen hemen aynı sektördeyiz. bende dijital baskı grafik tasarımdayımdım..
burada malesef hiç üretim yok.. tekstil sadece perakende satış üzerine..

tek sıkıntısı o .. iş konusu.. seninle hemen hemen aynı sektördeyiz. bende dijital baskı grafik tasarımdayımdım..
burada malesef hiç üretim yok.. tekstil sadece perakende satış üzerine..
aynen kırklarelide öyle bi kaç fabrika var büyük. ama modelistlerin aldıgı rakamlar burdakinin 3 te 1 i gibi.
eşimde 10 yıldır mercedes te çalışıyo o yüzden mecburi istanbuldayız :) ama niyetimiz var kırklarelinden ev falan almaya belki kısmet olur ilerde yaşamak.
eşimin iş yerinin çorluya taşınma ihtimali falan vardı bi ara. keşke olsa düşünmez giderim :)

istanbul yaşam için çok yorucu.. biz ayda 1 gidiyoruz ziyaret amaçlı.. nasıl kaçıcağımızı bilemiyoruz valla.

Kızlar mesaj attım kazene henuz cevap alamadım .
Neden olmadıgını bılmıyoeum .
Silip baştan yaptıgım halde olmadı ..
kazende bı denesin bakalım

ben de öyleyim anlayanlar anlıyor zaten H E morcivertkedi ama bu bi ayraç değil kuzum iyi düşünelim adet gelirse o zaman kasarız

Yok kasmak değıl abla iki aydır hiç ağrısız geliyor adetim sonra fırtına gibi kopuyor kırmızı kart yiyene kadar umut vardır lekenlenme olunca şüphe sökülünce bidaki aya umutlar

Maria26 canım sende gelen giden var mı?
Ben süper dakik 26.günümde oldum canım öğlen :))))))
Çok şükür bekletmedi 27ye de sarkmadı bu ay şimdi başlicam inofolic alıcam bu ay.
Eşime de hafta sonu başlarım kür yaparım. Annemlere gidip kalırım belki.bir kaç gün dönünce kür başlarım ona

neyseki bekletmemiş ama benim umudum vardı yaa..

kızlar adete yakın günlerde böyle 2-3 kala ilişki yaşamanın bi zararı varmıdır bebek varsa ?
yoksa bilmediiğimiz için bişi olmazmı

Yarın hamiş çıkan olursa nolur benide etiketleyin yaaaa :))))
Ben bu yeni siteden bi halt anlamıtorum sayfaları geçemiyorum da hızlı hızlı of okuamıyorum :))))
Beni etiketlesin nolur hamiş çıkan olursaa :))) tebriksiz kalmayyayımmm :)))

neyseki bekletmemiş ama benim umudum vardı yaa..
Olsun kuzum benim yoktu valla 2.test tırt çıktı ya heh dedim sus otur :))))) hahahha
Olsun regl geldi çok şükür napalım yaa dediğim gibi dr a gitmek çok sıkıcı geliyor ya. Artık şu kürü söylicem eşim içerse yapıcam ki içecek mecbur
1 2 ay son denerim napim sonra mayısta mecbur 1 yılı doldurucaz gidicez

bende bu defa olmazsa esaslı bir doktora görünmenin vakti geldi. yaş geldi geçiyor ya da toptan rafa kaldırmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…