Bende eşimle konuştum keçiboynuzu içecek.bende bu defa olmazsa esaslı bir doktora görünmenin vakti geldi. yaş geldi geçiyor ya da toptan rafa kaldırmalı :)
Benimde test hatalı gibi bişeydi kuzum heralde aynı negatifti regl de oldum zaten bugün 26.günde tam gününde.Yavru cıktı 0.2 yine ben anlamadım hiçbirşey bu işten yaa
canım cok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah..Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
aaaaa çokk geçmiş olsun canım nasıl şimdi iyi mi?Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
ben valla 16 ocak tan beri adette olmuyorum 1 haftadır doktor adetin yaklaşmış diyor sadece hcg de birşey çıkmıyor idrarda çok az silik bir çizgi çıktı valla kafam allak bullak belirti olarakta gögüslerim kötü südyen bile takamıyorum o kadarBenimde test hatalı gibi bişeydi kuzum heralde aynı negatifti regl de oldum zaten bugün 26.günde tam gününde.
Bakalım bu ay yumurta takibine gidicem.
İnofolik alıcam.
Eşe de keçiboynuzu kürü yapıcam :) son 1 2 daha deneyelim bakalım
Allah razı olsun kuzum amincanım cok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah..
Kaburgasında çatlak var bıçak yarası da derin biraz ama daha iyi yatıyor işte, Allah razı olsun canımaaaaa çokk geçmiş olsun canım nasıl şimdi iyi mi?
Kolay gelsin canım. Ben de cuma nöbetçiydim ve regl olmuştum. En gıcık durum :) ben Türkçe öğretmeniyim. Senin branşın ne ?
çok ilginç ya. çok belli ama çizgiYavru cıktı 0.2 yine ben anlamadım hiçbirşey bu işten yaa
aa çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
of of çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasınKaburgasında çatlak var bıçak yarası da derin biraz ama daha iyi yatıyor işte, Allah razı olsun canım
çok ilginç ya. çok belli ama çizgibide aynı çıkması da ilginç 0.2
ne yapacagımı bilemiyorum
Valla artık hamile kalmakta,sağlıklık gebelikte zorlaştı.bence ilk bebek düşünenler çok beklemeyin.bende oğlum 4 yaşına girsn 2.si olur diyodum.oğlum 6 oldu hala 2.si gelmiyo :))
daha çok bekliycem anlaşılanregli beklicen
sana göre yumurtlama ne zaman olmustu? üzerine 14 koy hala olmazsan söktürücü iç bencedaha çok bekliycem anlaşılan50 gün oldu en son regly den bu yana
Valla bende en son 27 ocakta regl i oldum test yaptım hep sonradan cizgi çıkıyor gibi oluyor regl bekliyorum o da gelmiyor çok sinir bozucuben valla 16 ocak tan beri adette olmuyorum 1 haftadır doktor adetin yaklaşmış diyor sadece hcg de birşey çıkmıyor idrarda çok az silik bir çizgi çıktı valla kafam allak bullak belirti olarakta gögüslerim kötü südyen bile takamıyorum o kadar
Bana gore ve ovü testine gore 22 sinde pik oldum 7 8 martta olmam lazım o haldesana göre yumurtlama ne zaman olmustu? üzerine 14 koy hala olmazsan söktürücü iç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?