Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu defa olmazsa esaslı bir doktora görünmenin vakti geldi. yaş geldi geçiyor ya da toptan rafa kaldırmalı :)
Bende eşimle konuştum keçiboynuzu içecek.
Oğlanda yumurta takibine gitmiştin son bi deneyelim git istersen dr daha iyi anlar gününü ayarlarız dedi işte öyle yapıcam haftaya takibe giriyorum :)))))
Bu 1 2 ay hemde dr görür bakar ki olmuyo artık dr ne derse o olur .. inşallah uğurlu gelir ama takip yine bize ..

Yavru cıktı 0.2 yine ben anlamadım hiçbirşey bu işten yaa
Benimde test hatalı gibi bişeydi kuzum heralde aynı negatifti regl de oldum zaten bugün 26.günde tam gününde.
Bakalım bu ay yumurta takibine gidicem.
İnofolik alıcam.
Eşe de keçiboynuzu kürü yapıcam :) son 1 2 daha deneyelim bakalım

Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız

ben valla 16 ocak tan beri adette olmuyorum 1 haftadır doktor adetin yaklaşmış diyor sadece hcg de birşey çıkmıyor idrarda çok az silik bir çizgi çıktı valla kafam allak bullak belirti olarakta gögüslerim kötü südyen bile takamıyorum o kadar

Yavru cıktı 0.2 yine ben anlamadım hiçbirşey bu işten yaa
çok ilginç ya. çok belli ama çizgi bide aynı çıkması da ilginç 0.2
aa çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Kızlar önemli durumlarda lütfen etiketleyin, ben gün içinde okuldayken pek bakma fırsatım olmuyor, onlarca sayfayı da tek tek okumak çok zor mutlaka arada kaçırdığım şeyler oluyor.

Valla artık hamile kalmakta,sağlıklık gebelikte zorlaştı.bence ilk bebek düşünenler çok beklemeyin.bende oğlum 4 yaşına girsn 2.si olur diyodum.oğlum 6 oldu hala 2.si gelmiyo :))

Evet artık hamile kaldım diye de mutlu olamayacağız, iki arkadaşım da 8 aylıkken bebeklerini kaybettiler. Çok zor bir durum, Rabbim yaşatmasın. Yediğimiz içtiğimizden mi acaba diyorum.

Biz eşimle tek çocuk düşünüyoruz, bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..

Valla bende en son 27 ocakta regl i oldum test yaptım hep sonradan cizgi çıkıyor gibi oluyor regl bekliyorum o da gelmiyor çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…