- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Valla artık hamile kalmakta,sağlıklık gebelikte zorlaştı.bence ilk bebek düşünenler çok beklemeyin.bende oğlum 4 yaşına girsn 2.si olur diyodum.oğlum 6 oldu hala 2.si gelmiyo :))
Oh iyi bari en azından tek değilmişim bu konuda ya ben birde araştırma yaptım klomen kullanımı hakkında belki benim için çok erken olacak ama doktor a söylesem de klomen e mi başlasam hemen hamile kalmam içinValla bende en son 27 ocakta regl i oldum test yaptım hep sonradan cizgi çıkıyor gibi oluyor regl bekliyorum o da gelmiyor çok sinir bozucu
Oh iyi bari en azından tek değilmişim bu konuda ya ben birde araştırma yaptım klomen kullanımı hakkında belki benim için çok erken olacak ama doktor a söylesem de klomen e mi başlasam hemen hamile kalmam içinfikrin var mı senin klomen hakkında canım @morcivertkedi
24 Ocakta olmuştum ben de, bugün çok şükür az da olsa başladı reglim..Valla bende en son 27 ocakta regl i oldum test yaptım hep sonradan cizgi çıkıyor gibi oluyor regl bekliyorum o da gelmiyor çok sinir bozucu
Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
belki 9 martı bile bulabilir. pikten sonra hemen çatladı mı çatlamadı mı belli degil. 1 hafta daha bekle söktürücü içmek için benceBana gore ve ovü testine gore 22 sinde pik oldum 7 8 martta olmam lazım o halde
belki 9 martı bile bulabilir. pikten sonra hemen çatladı mı çatlamadı mı belli degil. 1 hafta daha bekle söktürücü içmek için bence
Normal de adet dongun böyle mi24 Ocakta olmuştum ben de, bugün çok şükür az da olsa başladı reglim..
Geçmiş olsun cnmKızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
33 günde bir oluyorum normalde, 7 gün gecikmişti.Normal de adet dongun böyle mi
inşallah uğurlu gelsin:)Bende eşimle konuştum keçiboynuzu içecek.
Oğlanda yumurta takibine gitmiştin son bi deneyelim git istersen dr daha iyi anlar gününü ayarlarız dedi işte öyle yapıcam haftaya takibe giriyorum :)))))
Bu 1 2 ay hemde dr görür bakar ki olmuyo artık dr ne derse o olur .. inşallah uğurlu gelir ama takip yine bize ..
Canım çok geçmiş olsun..Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
Bilmem biraz dahami basbasa gezsek tozsak diye herldeerken mi diye düşünceniz neden peki?
Dogru dedin onuValla artık hamile kalmakta,sağlıklık gebelikte zorlaştı.bence ilk bebek düşünenler çok beklemeyin.bende oğlum 4 yaşına girsn 2.si olur diyodum.oğlum 6 oldu hala 2.si gelmiyo :))
geçmiş olsun canım..Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
görek bakak neymişkızlar şuan sağ kasık sağ bacak ve sağ diz eklemmmmm ağrısı var bakalım bebekmi adetmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?