yarın görcez az kaldıgörek bakak neymiş
Evet yapmayı düşünüyorum abla ama adet olacam galiba acaip agresifim bu ara
bakk yaaa sopa geliyooorr haaaBenimde geliyor adet test yapmayı bile düşünmüyorum artık o kadar vazgeçtim...
canım gelmeyemi başladıki ?Benimde geliyor adet test yapmayı bile düşünmüyorum artık o kadar vazgeçtim...
canım gelmeyemi başladıki ?
gelmediği sürece umut var bakalım inşalalh gelmez..Ağrım başlıyo canm ve bilirim regl ağrısını mutlaka geçen ay da böyle oldu.
ağız kuruluğu benim tek belirtimhayır bugün benim de bir iki şeyim cevapsız kaldı ağız kuruluğu bir de neydi hatırlayamadım ama
Ikisindede var cok enteresanbende hamile degilsem halil sezai hamile o zamannasıl oluyor da kanda negatif çıkıyor burda pozitif kızlar aklım almıyor morcivertkedi H E Tikkabilla
ya bu bariz belirgin ama. başka bir yerde kan ver bide. acaba labarotuarda sıkıntı falan mı var çok ilginçbende hamile degilsem halil sezai hamile o zamannasıl oluyor da kanda negatif çıkıyor burda pozitif kızlar aklım almıyor morcivertkedi H E Tikkabilla
ya bu bariz belirgin ama. başka bir yerde kan ver bide. acaba labarotuarda sıkıntı falan mı var çok ilginç
ya benimde aklıma gelmedi degil laboratuarla mı ilgili sorun var acaba diye ama 2. testimi de yani bilerek yaptım belki test hatalıdır diye 2.sinde daha belirgin olduEvet
Ikisindede var cok enteresan
bence başka bi yerde ver. eğer pozitif çıkarsa da şikayet et hastaneyi. test yapmasan söktürücü içsen nolucak???ya benimde aklıma gelmedi degil laboratuarla mı ilgili sorun var acaba diye ama 2. testimi de yani bilerek yaptım belki test hatalıdır diye 2.sinde daha belirgin oldu
ben iki türlüde şikayet edicem herhalde oldu ki başka yerde de kan negatif çıkarsa o zaman bu testler yanlış sonuç veriyor hamileyim sanıp ya aşersembence başka bi yerde ver. eğer pozitif çıkarsa da şikayet et hastaneyi. test yapmasan söktürücü içsen nolucak???
Canımm yumurtlama takibi yaptnmı çtladıktan 14 gün sonra doktor çıkar dedi. Sen bekle daha o uygulamalar bazen yanılıyor standar çünkü baz olayı. Ona bakarsak şimdi hepimiz bilmem kaç aylık hamileydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?