Ben gebeliğin son 3 ayında limon portakal yiyerek geçirdim canım. Tek severek yediklrm onlardı. Bunlar zarar vermez limon iyi derdi hatta dr um ama herkes de farklı mıdır bilemiyprumBen maydanoz ebegümeci gibi iltihap söktürücüleri yememeli die biliyorum.portakal limon çay kahve çiğ et.ben bunlara dikkat etmiştim.
kızlar birincisi adet günü geçmeden yedikleriniz içtikleriniz bebeği etkilemez çünkü yeni yerleşmeye çalışıyor. ikincisi hamilelik hastalık değil hiçbir meyve sebze yasaklanamaz (istisnai durumlar haric) maydanoz yenir mesela ama çok abartmadan. suyunu içmezsin ama salataya 2 dal koyunca bebek düşmez. portakal bebeği düşürmez. kaldı ki bunların hiçbiri henüz gebelik planlarken olmaz. kendinizi bu kadar kısıtlamayın ve bu kadar evham yapmayın. su akar yolunu bulur nasibi yoksa ayağa bile kalkmasan düşer ama nasibi varsa halter de kaldırsan düşmezBen hepsini yiyorum işte
Sadece firma adı yazıyodu bende canım :)))Ahanda bi sorum daha var ovi testleri sipariş edenler kargo geldiğinde üstünde ne yazıyor ovi testiyle alakalı bise yazıyormu haliyle iş yerine sipariş edicem ama korkuyorum etiket olmak istemiyorum biri görürse bütün iş yeri duyar kimseye laf anlatmakla uğraşamam itici insanlar zaten
7+1 günlük hamileyim ve hormonlar tavanda olduğu için herşey den etkileniyorum ister istemezkızlar birincisi adet günü geçmeden yedikleriniz içtikleriniz bebeği etkilemez çünkü yeni yerleşmeye çalışıyor. ikincisi hamilelik hastalık değil hiçbir meyve sebze yasaklanamaz (istisnai durumlar haric) maydanoz yenir mesela ama çok abartmadan. suyunu içmezsin ama salataya 2 dal koyunca bebek düşmez. portakal bebeği düşürmez. kaldı ki bunların hiçbiri henüz gebelik planlarken olmaz. kendinizi bu kadar kısıtlamayın ve bu kadar evham yapmayın. su akar yolunu bulur nasibi yoksa ayağa bile kalkmasan düşer ama nasibi varsa halter de kaldırsan düşmez
Yeşil çay zaten tüketmiyrım hatta normal çay ve kahve bile içmiyorum ama demir eksikliği olduğu için koyu yapraklı sebzeler yemeye başlamıştımKim dedi canım ?
Dereotu, maydonoz, adaçayı, her türlü bitki çayı içmemek gerekiyor bebeğin organlarında ciddi oranda hasar bırakabiliyor.
Benim arkaadaş benle beraber doğum yaptı hiç dikkat etmiyodu bitki çayı tüketiyodu günde 1 taneden biley olma diyodu böbreklerinden sorunlu doğdu 1 sene tedavi oldu zavallı çocuk. İşte herşey değil ama bazı şeyler maalesef organlara zarar veriyor bebişte. Tüm yeşillikler değil yani dr a sorsan daha iyi bilgi verir yani
Sen kendinin kini gönder burda profosor çok var bende yeni yeni öğrenmeye başladım bana kalsa bunları çoktan çöpe atardım2. Bariz ama ilkini göremedim. Daha testlerde yeniyimKendimin olsa göremeyeceğim demek..
evet çok iyi anlıyorum bende 14 haftalık hamileyim ama mantıken düşündüğümüzde de salatadaki maydanoz bebeği düşürecekse merdiven çıkmak da bebeği düşürür. pamuk ipliğine bağlı değil ki. inan bana onlar en güvenli yerdeler. keselerinin içinde rahim duvarına sarılmış bir şekilde. bebeğin düşmesi bu kadar da kolay değil. ha bak düşük riskin vardır kanaman vardır ilaç kullanıyorsundur amenna7+1 günlük hamileyim ve hormonlar tavanda olduğu için herşey den etkileniyorum ister istemez
Dediğim gbi canım. Roka tere yiyebilirsin ıspanak Vs. Ama sadece benim bildiğim sebzelerde dereotu, maydonoz, ebegümeci bunlardan tadımlık yersen bişy olmaz tabağı doldurup yersen sıkıntı olabilir ..Yeşil çay zaten tüketmiyrım hatta normal çay ve kahve bile içmiyorum ama demir eksikliği olduğu için koyu yapraklı sebzeler yemeye başlamıştım
Yani artık bat olarak birşey diyemiyorum çünkü sat 16 ocakCanım ben 1.de göremedim 2.de sanki yarıda kalmış tam ilerleyememiş gibi.idrarmı az geldi acaba.ben çok iyi dğlim çizgi görme konusunda ama senin iş karışık.inşallah vardır testler filan yanılıyodur.batı kaç gün geçmişti
Artı medikal di galiba yanlış hatırlamıyorsam testlerin markası kan vericem devlette vericem bu sefer ama hemen değil biraz daha bekleme kararı aldımMarkası neydi kuzum bu testlerin ay inşallah vardır ama şöyle söyliyim önce kanda çıkar kan sevşyesi 10 15lerin üstğne çıkarsa böyle silik belli olur teatler de .. sen yinede bi kan ver tekrR
Yumurtlama tarihimden sonra beklenen 7 8 martta adet olmam onu beklemeye karar verdim yoksa genel olarak bakarsan en son 16 ocakta oldumBen bi yerde daha okumuştum umutlandırmak istemiyorum ama biri yazmıştı idrar da çizgi çıkıyordu kanda bise çıkmayınca hamile değilim sanmış sonra bi hafta sonra sigaradan tiksinince şüphelenince yine kan vermiş çıkmış Bence sen devlete git acile agrim var felan de gebelik şüphem var de yaptır
Ben de onu sikinti yapmistim yazmamisti benim kutuda.:))Ahanda bi sorum daha var ovi testleri sipariş edenler kargo geldiğinde üstünde ne yazıyor ovi testiyle alakalı bise yazıyormu haliyle iş yerine sipariş edicem ama korkuyorum etiket olmak istemiyorum biri görürse bütün iş yeri duyar kimseye laf anlatmakla uğraşamam itici insanlar zaten
evdeki laboyla yap yarın. kasık ağrın belli olmaz kız gebeliktendir belkiKizlaarr 2. Testimi aldim nolur nolmaz diye hani testi de teyit icin bebetime varmis nasil bilirdiniz :))
Kasik agrim basladi ama gelecek gibiii
morcivertkedi minnosuumm..
Ayy evet daha once baslardi benim sancilarim biliyorsun.. biraz umudum kaydi gibi ama hayirlisi kuzum.evdeki laboyla yap yarın. kasık ağrın belli olmaz kız gebeliktendir belkiadet belirtileriyle aynı olduğu için. ayy sabah için heyecanlanıyorum
Ayy evet daha once baslardi benim sancilarim biliyorsun.. biraz umudum kaydi gibi ama hayirlisi kuzum.
Kuzu bende öyle hissediyorum ama yarin yine test yapicam valla boşver ümidini kesme bugün bende dahiliye gittim bütün testlerimi istedim yarın kan vericem dönüşte keçi boynuzu pekmezi aldım bide adacayi yağı aldım adet olduktan sonra kullanıcam tıpa yapılıyormuş kapalı tüplere iyi geliyormus bide enfeksiyonu akıtıyormuş denicem bakalim yumurtlamadan bi hafta öncede süt buharına oturcam yumurtlama haftasında yapicam bakalım ise yarayacaklarmi
Sabah burda da kimseyi bulamazsak kendi kendimize sevinir uzuluruz artik:)Olmazsn inşallah bende cok heyecanlıyım valla sabah için
Aynen ama illa birileri olur heraldeSabah burda da kimseyi bulamazsak kendi kendimize sevinir uzuluruz artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?