Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır öyle bisi yok kanda daha erken belli olur. bu testlerin yanılma payı var şikayet de etsen bişi çıkmaz ama hastaneyi etsen doktoru etsen hakkındır yani. ay bide başka bi yerde versene ya delik desik oldun ama bak ben haksız değilmişim

Henüzz net degil başka yerde kan testi yaptırayım orada da pozitif çıkarsa açık adres istiycem sende çiçek yollıycam sana

bende hamile degilsem halil sezai hamile o zaman nasıl oluyor da kanda negatif çıkıyor burda pozitif kızlar aklım almıyor morcivertkedi H E Tikkabilla
Canım ben 1.de göremedim 2.de sanki yarıda kalmış tam ilerleyememiş gibi.idrarmı az geldi acaba.ben çok iyi dğlim çizgi görme konusunda ama senin iş karışık.inşallah vardır testler filan yanılıyodur.batı kaç gün geçmişti

kızlar eve gitme saati geliyor yürüyerek eve gidcem hava güzel spor olsun. :)
sonra eve gider duş alır kahve içer yatarım:)
sonra sabah testim ve ben burdayız
merakla bekliyoruz.Bu hafta bi hamilelik haberi alalım artık.hergün giriyorum inşallah biri hamiledir seviniriz die :))

bende hamile degilsem halil sezai hamile o zaman nasıl oluyor da kanda negatif çıkıyor burda pozitif kızlar aklım almıyor morcivertkedi H E Tikkabilla
Markası neydi kuzum bu testlerin ay inşallah vardır ama şöyle söyliyim önce kanda çıkar kan sevşyesi 10 15lerin üstğne çıkarsa böyle silik belli olur teatler de .. sen yinede bi kan ver tekrR

Benimde geliyor adet test yapmayı bile düşünmüyorum artık o kadar vazgeçtim...

Kuzu bende öyle hissediyorum ama yarin yine test yapicam valla boşver ümidini kesme bugün bende dahiliye gittim bütün testlerimi istedim yarın kan vericem dönüşte keçi boynuzu pekmezi aldım bide adacayi yağı aldım adet olduktan sonra kullanıcam tıpa yapılıyormuş kapalı tüplere iyi geliyormus bide enfeksiyonu akıtıyormuş denicem bakalim yumurtlamadan bi hafta öncede süt buharına oturcam yumurtlama haftasında yapicam bakalım ise yarayacaklarmi

Ben bi yerde daha okumuştum umutlandırmak istemiyorum ama biri yazmıştı idrar da çizgi çıkıyordu kanda bise çıkmayınca hamile değilim sanmış sonra bi hafta sonra sigaradan tiksinince şüphelenince yine kan vermiş çıkmış Bence sen devlete git acile agrim var felan de gebelik şüphem var de yaptır

Kızçeler ben dahiliye gittim tahlillerimi istemek için sağolsun doktor ink mink etmedi takma yapalım dedi yarın kan vericem özelliklede sordum b12 kansizlik trio devit3 felan hepsi bakılıyormu dedim doktor hepsini istedi ama dedi devit3 bakmıyoruz artık yanlış çıkıyor sonuçlar dedi ? Onu yaptiramicam bi sorun olurmu??

Kızlaarrr hamileliğin ilk 4 ayında yenilmemesi gereken besinler içinde tüm yeşillikler dediler ben özellikle tere yi hemen hemen her gün yiyorum. Fikri olan var mı? Zaten hamilelik beni pimpirikli yapmaya başladı bi de böyle söylediler mi daha beter oluyorum

Ben maydanoz ebegümeci gibi iltihap söktürücüleri yememeli die biliyorum.portakal limon çay kahve çiğ et.ben bunlara dikkat etmiştim.

Ahanda bi sorum daha var ovi testleri sipariş edenler kargo geldiğinde üstünde ne yazıyor ovi testiyle alakalı bise yazıyormu haliyle iş yerine sipariş edicem ama korkuyorum etiket olmak istemiyorum biri görürse bütün iş yeri duyar kimseye laf anlatmakla uğraşamam itici insanlar zaten

Kim dedi canım ?
Dereotu, maydonoz, adaçayı, her türlü bitki çayı içmemek gerekiyor bebeğin organlarında ciddi oranda hasar bırakabiliyor.
Benim arkaadaş benle beraber doğum yaptı hiç dikkat etmiyodu bitki çayı tüketiyodu günde 1 taneden biley olma diyodu böbreklerinden sorunlu doğdu 1 sene tedavi oldu zavallı çocuk. İşte herşey değil ama bazı şeyler maalesef organlara zarar veriyor bebişte. Tüm yeşillikler değil yani dr a sorsan daha iyi bilgi verir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…