- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben sabaha buradayım. Erken kalkmam gerekiyor hastaneye gideceğimSabah burda da kimseyi bulamazsak kendi kendimize sevinir uzuluruz artik:)
kızlar birincisi adet günü geçmeden yedikleriniz içtikleriniz bebeği etkilemez çünkü yeni yerleşmeye çalışıyor. ikincisi hamilelik hastalık değil hiçbir meyve sebze yasaklanamaz (istisnai durumlar haric) maydanoz yenir mesela ama çok abartmadan. suyunu içmezsin ama salataya 2 dal koyunca bebek düşmez. portakal bebeği düşürmez. kaldı ki bunların hiçbiri henüz gebelik planlarken olmaz. kendinizi bu kadar kısıtlamayın ve bu kadar evham yapmayın. su akar yolunu bulur nasibi yoksa ayağa bile kalkmasan düşer ama nasibi varsa halter de kaldırsan düşmez
Ben de cumalari nobetciyimBende cumaları nöbetçiyim haftanın yorgunluguyla çok zor oluyor :)
FLO yu bilmeyen bir ben miyimfloyu geçen ay yükledim ben 2. uygulama olarak.. nokta atışı o bildi.. :) takvimimle arasında 1 gün vardı .. şimdi ikisi de 7si diyor..
Bende cumaları nöbetçiyim haftanın yorgunluguyla çok zor oluyor :)
Ben de cumalari nobetciyim
Akşam 7:30 da ders bitiyor kafayı
FLO yu bilmeyen bir ben miyim
Çok geçmiş olsunKızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
İngilizce benimKızlar sizin branşlar ne?
Bu arada floyu ben de bilmiyorum.
Ohh afiyet seker olsun bende diyetteyimKızlar gelin hurmalı kakaolu diyet toplar ve kahve ısmarlim size survivor a karşı
Ben bütün işlerimi hallettimmmm sabah olsada test yapsam
Testide banyoya sakladm eşimdn gizli yapcam :)
Varsa sürpriz yapabilmek için yoksa üzülmesin diye:)
Aaaaa zümreyizİngilizce benim
Beklmesi gereken süreden fazla beklerseniz renk değişimleri olabilirbende hamile degilsem halil sezai hamile o zamannasıl oluyor da kanda negatif çıkıyor burda pozitif kızlar aklım almıyor @morcivertkedi H E Tikkabilla
Ben de diyetteyim5 aydır 12,5 kilo verdim diyetisyenleOhh afiyet seker olsun bende diyetteyim
Cok guzel vermissin ya darisi basimabir 10 kilo vermek istyorum diyetisyen konusunda kararsizim gitmelimiyim senceBen de diyetteyim5 aydır 12,5 kilo verdim diyetisyenle
İlk 3 ayda ekşi düşük tehlikesi yapıyormuş.benm ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmştı.2. De dikkat etmiştim yememeye.3 aydan sonra yenebilir tabiBen gebeliğin son 3 ayında limon portakal yiyerek geçirdim canım. Tek severek yediklrm onlardı. Bunlar zarar vermez limon iyi derdi hatta dr um ama herkes de farklı mıdır bilemiyprum
Benim bu ikinci diyetisyen tecrübemCok guzel vermissin ya darisi basimabir 10 kilo vermek istyorum diyetisyen konusunda kararsizim gitmelimiyim sence
Tesekkrler canım gel beraber olsun valla madem diyettesin :|DOhh afiyet seker olsun bende diyetteyim
7 de ders çok degil mi ki lise mi sizinBen de cumalari nobetciyim
Akşam 7:30 da ders bitiyor kafayı
FLO yu bilmeyen bir ben miyim
Flo adet takip programıKızlar sizin branşlar ne?
Bu arada floyu ben de bilmiyorum.
Az önce indirdim ama ben yıllardır Pepapp kullanıyorum, ona alışığım. Ayrıca gün içinde çok tatlış mesajlar atıyorFlo adet takip programı
Canım bütün yeşillikler değil maydanoz gibi söktürücü özelliği olan yeşillikler tavsiye edilmiyo. Diğerlerini yemekte bi sıkıntı yok ama çok iyi yıkanmalı sirkeli su da beklet bi süreKızlaarrr hamileliğin ilk 4 ayında yenilmemesi gereken besinler içinde tüm yeşillikler dediler ben özellikle tere yi hemen hemen her gün yiyorum. Fikri olan var mı? Zaten hamilelik beni pimpirikli yapmaya başladı bi de böyle söylediler mi daha beter oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?