Cok guzel vermissin ya darisi basimabir 10 kilo vermek istyorum diyetisyen konusunda kararsizim gitmelimiyim sence
Ben kahveyle yetiniyorumTesekkrler canım gel beraber olsun valla madem diyettesin :|D
Ortaokul ama ikili öğretim.sabahcilar 8 de giriyor.biz 7:30 da çıkıyoruz .hamile kalırsam 32 de işi bırakacağım için de çok mesudum.bunaldim iyice7 de ders çok degil mi ki lise mi sizin
Benım doktorum hiçbirşeyi yasaklamadı ama abartma da dedi ..Kızlaarrr hamileliğin ilk 4 ayında yenilmemesi gereken besinler içinde tüm yeşillikler dediler ben özellikle tere yi hemen hemen her gün yiyorum. Fikri olan var mı? Zaten hamilelik beni pimpirikli yapmaya başladı bi de böyle söylediler mi daha beter oluyorum
Ayy kuzumm ben hiç iyi değilim
Sorma kuzum yaa bugun ne yesem çıktı doğal oalrak halsiz düştümNerede bu kız? Bulantısı mı var acaba yine?H E
Gecmıs olsun neyin var?Ayy kuzumm ben hiç iyi değilim
Çoo bulantım varGecmıs olsun neyin var?
Cok gecmıs olsun tuzlu cubuk falan yeseydim o belki hafıfletebilir bırazÇoo bulantım var
Halsiz kaldım
Ayy o bile iğrenç geliyorCok gecmıs olsun tuzlu cubuk falan yeseydim o belki hafıfletebilir bıraz
Çok zor onu ben bilirim günde defalarca kez kusardım derste bulanirdi wc ye zor yetişirdim metpamid vermişti doktor bir işe yaramadı en son bir yap verdi kemoterapi hastalarının bulantısını giderirmiş kuvvetliymis onu kullanmayı da ben asla cesaret edemedim 5 . Ayın sonunda geçti bi iştahım açıldı o zaman da karin büyüdü mide daraldı yandı:)))Boğazımda böyle bir şey var kussamda yutkunsamda asla gitmşyor
Okudum simdi tuhh bi hastaneye mi gitseniz yaa. Kusmaktan tahris ettin galiba baska bisey olmasin da.Boğazımda böyle bir şey var kussamda yutkunsamda asla gitmşyor
Eveet maalesef kuzumNedennn kuzuum ya bulanti mi?
Ay bende kullanamam öyle ilaçlar Allah koruusnÇok zor onu ben bilirim günde defalarca kez kusardım derste bulanirdi wc ye zor yetişirdim metpamid vermişti doktor bir işe yaramadı en son bir yap verdi kemoterapi hastalarının bulantısını giderirmiş kuvvetliymis onu kullanmayı da ben asla cesaret edemedim 5 . Ayın sonunda geçti bi iştahım açıldı o zaman da karin büyüdü mide daraldı yandı:)))
Yarın sabah randevum varya kuzum söylücem bakalım ne dicek devlettekiler :)Okudum simdi tuhh bi hastaneye mi gitseniz yaa. Kusmaktan tahris ettin galiba baska bisey olmasin da.
Sabah kactaydi ben simdi acile falan dedimdi o kadar kotuysen bi serum falan iyi gelirdiYarın sabah randevum varya kuzum söylücem bakalım ne dicek devlettekiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?