Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım al mutlaka.
Ben 3 ay dramamine aldım hatta 11.haftada artık çıkarmarkan boğazım yara olup 3 kg verince hastaneye yatıp serum aldım 1 gün. Sonra da durmuştu zaten inşllah senin ağır geçmez canım dikkat et ama ikaç alabilirsin ç sıkıntı olmadı benxe ben günde 2 tane içiyordum

Esimde hiç içmemden yana değil bende çekiniyorum ama artık dayanılmıcak derecede kendımden geçiyorum.
Bugun hıckıra hıckıra ağladım

Maria canım sen test yaptin mi

Iyiyim canim tesekkur ederim bende iyiyim cok sukur. Test yaptin mi yapmayi dusunuyor musun peki?

Yapmadım canm test yapmayı da düşünmüyorum sökülcem gibi geliyo bugün ağrım oldu baya şuan iyi ama benim hep böyle oluyo ara ara baya ağrı vuruyo günü gelince de kırmızılar selamlıyor.. Gelmezse (inşAllah gelmez) 10 una kadsr yapmayı düşünmüyorum haftasonu zaten eşimle dipdibe oluyoruz en erken p.tesi yapmayı düşünüyorum. O kadar da rüya gördüm biliyo musun ama yine foss çıkcak bu ay. Sanırım doktor bey beni özledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…