- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Geçmiş olsun canımÇoo bulantım var
Halsiz kaldım
Tabi canım al mutlaka.Sorma kuzum yaa bugun ne yesem çıktı doğal oalrak halsiz düştüm
Eşim geldi biraz daha iyiym .
Yarın doktordan bulantı için bişeyler isticem çünkü çok zorlanıyorum ..
artık kusarken boğazım ağrıyor ..
Insallah gelmesin seninki de..
9.50 de canım randevumSabah kactaydi ben simdi acile falan dedimdi o kadar kotuysen bi serum falan iyi gelirdi
Tesekkur ederım canımGeçmiş olsun canım
Esimde hiç içmemden yana değil bende çekiniyorum ama artık dayanılmıcak derecede kendımden geçiyorum.Tabi canım al mutlaka.
Ben 3 ay dramamine aldım hatta 11.haftada artık çıkarmarkan boğazım yara olup 3 kg verince hastaneye yatıp serum aldım 1 gün. Sonra da durmuştu zaten inşllah senin ağır geçmez canım dikkat et ama ikaç alabilirsin ç sıkıntı olmadı benxe ben günde 2 tane içiyordum
Yenılmıyor kiKussan da ye bari benim de midem bulandi iyi mi psikolojik galiba
Maria canım sen test yaptin miTabi canım al mutlaka.
Ben 3 ay dramamine aldım hatta 11.haftada artık çıkarmarkan boğazım yara olup 3 kg verince hastaneye yatıp serum aldım 1 gün. Sonra da durmuştu zaten inşllah senin ağır geçmez canım dikkat et ama ikaç alabilirsin ç sıkıntı olmadı benxe ben günde 2 tane içiyordum
Iyiyim canim tesekkur ederim bende iyiyim cok sukur. Test yaptin mi yapmayi dusunuyor musun peki?Iyiyim canm teşekkür ederim sen nasılsın? Bat 7 8 mart gibi 4 5 gün var sanırım, bugünü saymazsan 3 4 :)
Canim daha gecmedi mi bulantilarin? Insallah hemen gecer bulantilarin yaaaEsimde hiç içmemden yana değil bende çekiniyorum ama artık dayanılmıcak derecede kendımden geçiyorum.
Bugun hıckıra hıckıra ağladım
Insallah gelmesin seninki de..
Insallah ben dr cift cizgi gonderirim:)
Iyiyim canim tesekkur ederim bende iyiyim cok sukur. Test yaptin mi yapmayi dusunuyor musun peki?
Yok canım dün iyiydim bugun yıne arttı ;(Canim daha gecmedi mi bulantilarin? Insallah hemen gecer bulantilarin yaaa
Allah razı olsun cnmCanım Allah yardımcın olsun ya
Bulantinmi var cnmAyy kuzumm ben hiç iyi değilim
Evet canımBulantinmi var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?