Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese iyi geceler, canım benim doktorum devit ampulü d vitamini değerim normal aralıkta göründüğü halde vermişti, şu anki seviye normalin de üzerinde ama hiçbir zararı yok ve eksikliği hamileliğe engel olabilirdi dedi. Doktorların görüşü de değişebiliyor ama galiba bakış açısına göre.

Elçincim ben bugün öylesineee bianada ovu yaptım bol su ve yemek çayy içerek yaptmm bu testi göndercmm yarndaa burda bağclarda ölesşnee bi kadın dığma sıra aldmm baklm bu dr ne diyor

Eklentiler

• Screenshot_20190305-050028.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20190305_043752.webp
    25 KB · Görüntüleme: 30
Esimde hiç içmemden yana değil bende çekiniyorum ama artık dayanılmıcak derecede kendımden geçiyorum.
Bugun hıckıra hıckıra ağladım
Ayyy benimde öyşeydi işt3 kuzum o kadar iyi anlıyorum ki ama çok kişi içiyor mevbursun yoksa serum alırsın sürekli ve onun içine daha güçlsünü koyuyorlar.. bana dr açıklamıştı yani bebeğe hiç zararı yok ilk 3 ay elimden düşmedi 10.haftada zirve yaptı yatalak oldum resmen en son diyorum ya kg verip halsiz düşünce 11.haftada serumu aldım ve bi daha bulantı mulantı kalmadı. Oğlum maşallah her zaman 3 hafta öndeydi gelişimi. Organ vs ben riskli pinpirikli olduğum için bağdat caddesnde ünlü prof da 2 kere ayrıntılıya girdim.
Çok şükür gayet sağlıklı doğdu oğlum :)
Korkma geçecek ama kendine iikence etmenin anlamı yok.
Peynir ekmek yemeye çalış başka bişey yemesende olur senden beslenmiyo 3 ay zaten ama asla güçsüz kansız da kalma

Günaydınn bende geldim bekliyorum :))
Maria canım sen test yaptin mi
Kuzum ben dün tam gününde saatinde oldum regl :))) takvim 5i diyordu ama 26.gün 4e geliyodu o yüzden benim desiğim tuttu 4ünde oldum :))) bu ay dr a takibe gidicem bu ay baksın blki öbür ay için bişeyler düşünürüz bakalım

Bir de ilklerde her zaman daha fazla olurmuş. Ben oğlumda işte hastanelik olurdum hep. Ama geçen yıl mesela değerlerim iyiydi bebek de iyiydi son anına kadar 5 6 gün öndeydi gelişimi hatta ama çok az bulantım olurdu. Ya olurdu ama idare ederdim hatta ilaç vermişti dr ama içmemiştimdare ederim ben ne bulantılar gördüm demiştim .. işte yeterki sağşıklı olsunlar biraz sabret kuzum geçecek 11.haftada .. dayanabildiğin kadar dayan ama dayanamazsan içebilirsin ben kimseden duyamdım buşantı ilacı içti diye bebek sorunku olan. Arkadaşım 9 ay içti ya abarttı dedim kesin bişey olacak çocuk okula başladı cin gibi valla :))))

Hayırlısı olsun kuzu inşallah öyle olur bakalım

Günaydın hatunlar
@can09 yaptin mi testi canım
Benim regl günü bekleniyor kendileri
Sabah 7 demişlerdi uyandım bekliyorum yoklar
can09e G gamzeli_bebis
Kızlar ben korktum sizi bekliyorum siz yapın sonra ben :))
Günaydın kızlarrrr hadi bakalım gelsin testler
Gunaydiinn kızlarr biz hazırız
Kizlaar negatif atmaya bile gerek yok.. ciksaydi emiin olun 7de atardim ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…