:/ niye 8.aya kaldı canım.Malesef benimde 8. Aya kaldı kısmet
Sende çok üzüldün dimi abla :/Hayırlısı tabi ki sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun.. İsteklerinize kısa zamanda sağlıkla kavuşuun
8 aydr istiyoruz:/ niye 8.aya kaldı canım.
Insallah gec dollenme falandir regl olmazsin ben cok umutlanmıstimKizlaar negatif atmaya bile gerek yok.. ciksaydi emiin olun 7de atardim ahaha
günaydını atlamışımGünaydın morciciğim, ayda 1 mantıklı bence de, ampul hemen yükseltiyor çünkü.
yumdan sonra kaçıncı gün bugün?Malesef benimde 8. Aya kaldı kısmet
13 sanırımyumdan sonra kaçıncı gün bugün?
Buruldu icim ama cook uzulmedim gercekten. Olmuyorsa vardir bir sebebi hikmeti. Boyle dusunuyorum.Sende çok üzüldün dimi abla :/
Yaptın mı sende test? Atsana buraya da hayalet felan görürler belki tecrübeli arkadaşlar var :)
Görüyorum demeye cekiniyorum ama accik çizgi mi varMalesef benimde 8. Aya kaldı kısmet
Rica ederim canım, haftada bir fazla olabilir de 15 günde 1 demişti bana, ya da değer iyiyse ayda 1 de yeterli olabilir, ampul çok hızlı yükseltiyor çünkü.
Yok malesef :/Görüyorum demeye cekiniyorum ama accik çizgi mi var
Tabi öyle hayırlı zamanı var demekkiBuruldu icim ama cook uzulmedim gercekten. Olmuyorsa vardir bir sebebi hikmeti. Boyle dusunuyorum.
Bekliyorum bugün gelir regl belirtileri yaşadım dün bayaSen yapmadın mı canım .. belki gelmez regl yaa inşallahh
Görüyorum demeye cekiniyorum ama accik çizgi mi var
Şaşı olcam incelemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?