Hayırlısı olsun kuzu inşallah öyle olur bakalım
yaaaaKizlaar negatif atmaya bile gerek yok.. ciksaydi emiin olun 7de atardim ahaha
Herkese iyi geceler, canım benim doktorum devit ampulü d vitamini değerim normal aralıkta göründüğü halde vermişti, şu anki seviye normalin de üzerinde ama hiçbir zararı yok ve eksikliği hamileliğe engel olabilirdi dedi. Doktorların görüşü de değişebiliyor ama galiba bakış açısına göre.
Kizlaar negatif atmaya bile gerek yok.. ciksaydi emiin olun 7de atardim ahaha
Katılıyorum canım, günlük hayatını etkileyecek boyuttaysa kullanıyor birçok kişi mecburen dramamine, zofer, zofran vs.Ayyy benimde öyşeydi işt3 kuzum o kadar iyi anlıyorum ki ama çok kişi içiyor mevbursun yoksa serum alırsın sürekli ve onun içine daha güçlsünü koyuyorlar.. bana dr açıklamıştı yani bebeğe hiç zararı yok ilk 3 ay elimden düşmedi 10.haftada zirve yaptı yatalak oldum resmen en son diyorum ya kg verip halsiz düşünce 11.haftada serumu aldım ve bi daha bulantı mulantı kalmadı. Oğlum maşallah her zaman 3 hafta öndeydi gelişimi. Organ vs ben riskli pinpirikli olduğum için bağdat caddesnde ünlü prof da 2 kere ayrıntılıya girdim.
Çok şükür gayet sağlıklı doğdu oğlum :)
Korkma geçecek ama kendine iikence etmenin anlamı yok.
Peynir ekmek yemeye çalış başka bişey yemesende olur senden beslenmiyo 3 ay zaten ama asla güçsüz kansız da kalma
Insallah canm. Sende ne var ne yok :)
Hayırlısı olsun canım hakkındaKizlaar negatif atmaya bile gerek yok.. ciksaydi emiin olun 7de atardim ahaha
Sabaha kadar bin türlü rüya gördüm ana hepsi boş cıktı negatif
hahahaYaptın mı sende test? Atsana buraya da hayalet felan görürler belki tecrübeli arkadaşlar var :)
Rica ederim canım, haftada bir fazla olabilir de 15 günde 1 demişti bana, ya da değer iyiyse ayda 1 de yeterli olabilir, ampul çok hızlı yükseltiyor çünkü.Ben demir eksikliğinden dolayı haftada bir devit3 ampül kullanıyordum zaten sonra bıraktım ama doktorda böyle deyince tereddütte kaldım yine aldım haftada bir içerim yine teşekkür ederim bu arada
Canım beni gören yazık diyordu kimse evime gwlwmiyordu düşün :)) kalkamıyprdum ki yemeği temizliği boşver 3.aya kadar dışardan yedi eşim ben yiyemedim tostla falan geçti günlerim annem gelir 5 çeşit yemek yapardı hepsini çıkarırdım. Arada gidip annemde kalırdım öyle böyle geçmişti ama her gebelik farklı geçen sene de sabahları öğürürdüm sadece ama asla kusmadım 10.haftada kalbi duemuştu ama ayrıntılı doplerde 11.haftada çıkmıştı gelişimi de çok iyiymiş demişkerdi .. kısmeti yokmuş..Katılıyorum canım, günlük hayatını etkileyecek boyuttaysa kullanıyor birçok kişi mecburen dramamine, zofer, zofran vs.H E istersen diğer forumda bir atkadaşın tavsiye ettiği bir vitamin vardı, adını unuttum, ilk önce onu dene yine de, belki biraz rahatlatır, vitamin olduğu için de için rahat eder. Olmazsa da doktorun ilaç verir herhalde.
kuzum hayırlısı olsun. martı bekleriz nisanı bekleriz o yeter ki gelsin
benim değerim çok da iyi değil ama doktorum ayda 1 verdi. bakalım önümüzdeki ay vericek miRica ederim canım, haftada bir fazla olabilir de 15 günde 1 demişti bana, ya da değer iyiyse ayda 1 de yeterli olabilir, ampul çok hızlı yükseltiyor çünkü.
Çok zor canım gerçekten, inşallah müjdeyle gelirsin bundan sonra hayırlısıyla, bu seferki de rahat geçer inşallahCanım beni gören yazık diyordu kimse evime gwlwmiyordu düşün :)) kalkamıyprdum ki yemeği temizliği boşver 3.aya kadar dışardan yedi eşim ben yiyemedim tostla falan geçti günlerim annem gelir 5 çeşit yemek yapardı hepsini çıkarırdım. Arada gidip annemde kalırdım öyle böyle geçmişti ama her gebelik farklı geçen sene de sabahları öğürürdüm sadece ama asla kusmadım 10.haftada kalbi duemuştu ama ayrıntılı doplerde 11.haftada çıkmıştı gelişimi de çok iyiymiş demişkerdi .. kısmeti yokmuş..
Günaydın morciciğim, ayda 1 mantıklı bence de, ampul hemen yükseltiyor çünkü.benim değerim çok da iyi değil ama doktorum ayda 1 verdi. bakalım önümüzdeki ay vericek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?