Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben demir eksikliğinden dolayı haftada bir devit3 ampül kullanıyordum zaten sonra bıraktım ama doktorda böyle deyince tereddütte kaldım yine aldım haftada bir içerim yine teşekkür ederim bu arada

Kizlaar negatif atmaya bile gerek yok.. ciksaydi emiin olun 7de atardim ahaha

Nolucaz biz böyle acaba negatif negatif
Sende gidicek misin git görün bi canım dr a baktırmış olırsun.. mayısta mı gidiceksin?
Ben bu ay artık gidiyim diyorum kendi baksın görsün yumurtlamam da sıkıntı yok. Eşimde içain şu kürü. Bu ay da olmaz ise öbür ay ne yapalım diye söylesin dr. Zaten olmazsa mayıs ayı aşılama bizi beklesin :)))) yapacak bişey yok

Katılıyorum canım, günlük hayatını etkileyecek boyuttaysa kullanıyor birçok kişi mecburen dramamine, zofer, zofran vs. H E istersen diğer forumda bir atkadaşın tavsiye ettiği bir vitamin vardı, adını unuttum, ilk önce onu dene yine de, belki biraz rahatlatır, vitamin olduğu için de için rahat eder. Olmazsa da doktorun ilaç verir herhalde.

Ben demir eksikliğinden dolayı haftada bir devit3 ampül kullanıyordum zaten sonra bıraktım ama doktorda böyle deyince tereddütte kaldım yine aldım haftada bir içerim yine teşekkür ederim bu arada
Rica ederim canım, haftada bir fazla olabilir de 15 günde 1 demişti bana, ya da değer iyiyse ayda 1 de yeterli olabilir, ampul çok hızlı yükseltiyor çünkü.

Canım beni gören yazık diyordu kimse evime gwlwmiyordu düşün :)) kalkamıyprdum ki yemeği temizliği boşver 3.aya kadar dışardan yedi eşim ben yiyemedim tostla falan geçti günlerim annem gelir 5 çeşit yemek yapardı hepsini çıkarırdım. Arada gidip annemde kalırdım öyle böyle geçmişti ama her gebelik farklı geçen sene de sabahları öğürürdüm sadece ama asla kusmadım 10.haftada kalbi duemuştu ama ayrıntılı doplerde 11.haftada çıkmıştı gelişimi de çok iyiymiş demişkerdi .. kısmeti yokmuş..

Çok zor canım gerçekten, inşallah müjdeyle gelirsin bundan sonra hayırlısıyla, bu seferki de rahat geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…