- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Buruldu icim ama cook uzulmedim gercekten. Olmuyorsa vardir bir sebebi hikmeti. Boyle dusunuyorum.
bende gördüm ama çekiniyorum artık
yani meselaBende fotoraf çekip sana atacaktım çektim hiç bise belli olmuyor diye sildim
Aynen öyle valla :) bide bu hayalet çizgilerden biktim çıkacaksa adam gibi ciksin kıpkırmızı yahuubende gördüm ama çekiniyorum artık
erken yaptığımız için olabilir mi acabaAynen öyle valla :) bide bu hayalet çizgilerden biktim çıkacaksa adam gibi ciksin kıpkırmızı yahuu
biz beraber nisan batı beklicez canım belli oldu
sanki ince bi gölge var aynenMalesef benimde 8. Aya kaldı kısmet
Aynen bugün adetin geldi geldi gelmedi perşembe müsaitim gider kan veririmerken yaptığımız için olabilir mi acaba
Olsun canım benim, yükselmiştir bence sıkıntı yokturgünaydını atlamışımdeğerlerim ne durumda bugün kan vericem bakalım insallah yükselmiştir
evet kız bi gölgelik ama sen ciddiye alma mademgeldim kızlar günaydın anca gelebildimbenimde kaaaleye almayacagım kadar bi gölge var.
dün sölemiştim bu tarz çıkarsa ciddiye almıcam diye.
bende oturup regl beklicem
yüklüyorum bi kaç resim bata 3 var merak edenler için bu arada
Kız test benim yanımda ben baya inceledim ufacik bisey göremiyorum siz fotodan maşallah:))sanki ince bi gölge var aynen
napim ya 3 kala seninki gibi fln cıksa okey de böe çıkınca adet oluyozz işteevet kız bi gölgelik ama sen ciddiye alma madem
T TosbikellimKız test benim yanımda ben baya inceledim ufacik bisey göremiyorum siz fotodan maşallah:))
Sanki inçe bi çizgi vargeldim kızlar günaydın anca gelebildimbenimde kaaaleye almayacagım kadar bi gölge var.
dün sölemiştim bu tarz çıkarsa ciddiye almıcam diye.
bende oturup regl beklicem
yüklüyorum bi kaç resim bata 3 var merak edenler için bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?