senin bat ne zamandı 7 simi :)Kız test benim yanımda ben baya inceledim ufacik bisey göremiyorum siz fotodan maşallah:))
ama kişiden kişiye değişir ki. yumdan sonra 11. gündü benim. hiç beklemiyodum o kadar belirgin üstünde oynarım sanıyodumnapim ya 3 kala seninki gibi fln cıksa okey de böe çıkınca adet oluyozz işte
Çok geçmiş olsun canım, bulantı varken hiçbir şey yapamıyorsun, odaklanamıyorsun. Çok zor..Sorma kuzum yaa bugun ne yesem çıktı doğal oalrak halsiz düştüm
Eşim geldi biraz daha iyiym .
Yarın doktordan bulantı için bişeyler isticem çünkü çok zorlanıyorum ..
artık kusarken boğazım ağrıyor ..
7si kuzumsenin bat ne zamandı 7 simi :)
benimde tam 11 bugun. ama programa göre öyle. ovu testi fln yapmadım :)ama kişiden kişiye değişir ki. yumdan sonra 11. gündü benim. hiç beklemiyodum o kadar belirgin üstünde oynarım sanıyodum
evet görünüyo
Bende rüyamda gördüm hayalet çizgileri ama malasef çıkmadı canm çıktım evden anca akşam atarım
yapıyım ama dur şu kanı bi verim eve gidiyim
Var ama çok heyecanlanma bende de bunlar çıkmıştı ama yok
tamam canımyapıyım ama dur şu kanı bi verim eve gidiyim
Tabi öyle hayırlı zamanı var demekkiama 8 aydır böyle tek çizgileri gördükçe elde değil çok üzülüyorum ben
Orasida var tabiki kendimi size karşı mahcup hissediyorum bende 2 2 buçuk sene beklediğiniz için ama ne biliyim nerdeyse 1 yıl olacak bi sorunmu var niye böyle diye düşünüyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum ne biliyim ister istemez çok üzülüyorum ben yaAh kuzum 2-2.5 senedir böyle tek çizgiyi gören ne yapsın? Napalım beklemekten, dua etmekten, yalvarmaktan başka çaremiz mi var ki ? Insallah geç döllenme felandır, en kötü bidaki ay çift çizgili test atarsın inşAllahh..
Hiç doktora gittiniz mi eşinizle sizOrasida var tabiki kendimi size karşı mahcup hissediyorum bende 2 2 buçuk sene beklediğiniz için ama ne biliyim nerdeyse 1 yıl olacak bi sorunmu var niye böyle diye düşünüyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum ne biliyim ister istemez çok üzülüyorum ben yatakintidan da olmuyo olabilir
Teşekkür ediyorum canım benim uğraştığın için çok saol Allah razi olsun inşallah vardır ama regl gelecek gibi hissediyorum :)efuulimm illa ki var demek olmuyor. testi tekrarla canım insallah vardır gölgelik gördük gibi ama kesin hamilesin diyemiyoruz. sadece tekrarla varsa zaten koyulasacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?