Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım, bulantı varken hiçbir şey yapamıyorsun, odaklanamıyorsun. Çok zor..

Tabi öyle hayırlı zamanı var demekki ama 8 aydır böyle tek çizgileri gördükçe elde değil çok üzülüyorum ben

Ah kuzum 2-2.5 senedir böyle tek çizgiyi gören ne yapsın? Napalım beklemekten, dua etmekten, yalvarmaktan başka çaremiz mi var ki ? Insallah geç döllenme felandır, en kötü bidaki ay çift çizgili test atarsın inşAllahh..

Orasida var tabiki kendimi size karşı mahcup hissediyorum bende 2 2 buçuk sene beklediğiniz için ama ne biliyim nerdeyse 1 yıl olacak bi sorunmu var niye böyle diye düşünüyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum ne biliyim ister istemez çok üzülüyorum ben ya takintidan da olmuyo olabilir

Hiç doktora gittiniz mi eşinizle siz

efuulimm illa ki var demek olmuyor. testi tekrarla canım insallah vardır gölgelik gördük gibi ama kesin hamilesin diyemiyoruz. sadece tekrarla varsa zaten koyulasacaktır
Teşekkür ediyorum canım benim uğraştığın için çok saol Allah razi olsun inşallah vardır ama regl gelecek gibi hissediyorum :)

Kizlar hepinize gunaydin..Ben en son 21 ocak da regl oldu ve 26 ocakta sona erdi.11 subatta yumurtladim.Ne zaman catladi bilmiyorum ama.23 subatta test yaptim negatif cikti,25 şubatta tekrar yaptim ve 28 subatta en son test yaptim negatifti.Hala regl olmadim.Akintim var sadece beyaz renkteve bazen şeffaf ve 3 haftadir kuyruk sokumumda agri ve asiri gaz problemim var.28 subattan itibaren hic test yapmadim.Negatiflerden sonra umidimi kestim..Ama hâlâ gelmedi.Sormak istedigim testleri erken mi yapmisim yoksa olsa o tarihlerde cikarmiydi?Bana yardimci olun kizlar.Boyle bekledikce yok yere umitleniyorum.m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…