Ben gittim tek alttan muayeneyle yumurtalıklara baktı doktor çok sağlıklı dedi kan degerlerime bakıldı herseyim normal cıktı ama rahim filmi vs detaylı bakılmadı eşimde işten dolayı gidemedi yazın 1 yıl dolarsa düşünüyoruz inşallah ikimizde detaylı muayene olmayiHiç doktora gittiniz mi eşinizle siz
bıktık bu incelerden yahuSanki inçe bi çizgi var
Orasida var tabiki kendimi size karşı mahcup hissediyorum bende 2 2 buçuk sene beklediğiniz için ama ne biliyim nerdeyse 1 yıl olacak bi sorunmu var niye böyle diye düşünüyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum ne biliyim ister istemez çok üzülüyorum ben yatakintidan da olmuyo olabilir
Bence bi eşinde gitsin Canım Rabbim şifanız hangi kapıda bilemesin benim kan uyuşmazlığım vBen gittim tek alttan muayeneyle yumurtalıklara baktı doktor çok sağlıklı dedi kan degerlerime bakıldı herseyim normal cıktı ama rahim filmi vs detaylı bakılmadı eşimde işten dolayı gidemedi yazın 1 yıl dolarsa düşünüyoruz inşallah ikimizde detaylı muayene olmayi
bence eşinde gitsin Canım Şifanın nerden gelicegi belli olmaz sen tek hayırlısını iste ne zaman olacağı önemli değil Rabbim hepimizi o kapıdan boş çevirmesinBen gittim tek alttan muayeneyle yumurtalıklara baktı doktor çok sağlıklı dedi kan degerlerime bakıldı herseyim normal cıktı ama rahim filmi vs detaylı bakılmadı eşimde işten dolayı gidemedi yazın 1 yıl dolarsa düşünüyoruz inşallah ikimizde detaylı muayene olmayi
Alttan muayene zorunlu mu ya? Onsuz gebelik olmaz mı?Ben gittim tek alttan muayeneyle yumurtalıklara baktı doktor çok sağlıklı dedi kan degerlerime bakıldı herseyim normal cıktı ama rahim filmi vs detaylı bakılmadı eşimde işten dolayı gidemedi yazın 1 yıl dolarsa düşünüyoruz inşallah ikimizde detaylı muayene olmayi
Ben gittim canım hastaneye alttan muayene ve kan değerlerim normal cıktı 1 yıl dolarsa eşimle beraber detaylı gidicez insallahMahcup hissedicek bişey yok canm bende 2 2
5 senedir bekliyorum ama biliyorumki daha uzun zaman bekleyenlerde vardı ve hâla da vardır. Bizim için her geçen 1 ay bile çok uzun gelebiliyo anlıyorum ben seni. Bende de aynı düşünce var sanki hiç olmıycak diyorum ama sonra sus diyorum kendi kendime dua et Allaha teslim ol nasip edicek diye inanıyorum.
Doktora felan gittiniz mi hiç.? Gitmediysen eğer adet olursan (inşallah olmazsın) 2.3. yada 4. günü git doktora önce hormonlarına bakarlar bi sıkıntı varsa ilaçla halledilebilir, bi sıkıntı yoksa 2 3 ay bekle diyebilir ama beklemek istemezsen ve maddi olarak zorlamazsa Hsg istemeni çok tavsiye ederim. Ben 1.5 sene boşuna beklemişim diye kendime kızıyorum aynı şeyleri yasamanı istemem zor çünkü, Allah kimseye yaşatmasın..
Canım benim âdetlerim aşırı şiddetli olur evlenmeden önce neden olduğuna detaylı bakamiyolardi malum sonradan bakıldı alttan muayeneyle acaba bi sorunmu var diye yumurtalıklar çok sağlıklı cıktı çok şükürAlttan muayene zorunlu mu ya? Onsuz gebelik olmaz mı?
Amiiin inşallah hepimiziBence bi eşinde gitsin Canım Rabbim şifanız hangi kapıda bilemesin benim kan uyuşmazlığım v
bence eşinde gitsin Canım Şifanın nerden gelicegi belli olmaz sen tek hayırlısını iste ne zaman olacağı önemli değil Rabbim hepimizi o kapıdan boş çevirmesin
Yeminle hepsinde halet çizgi görüyorum iyice kafayı yedimbi saat bekleyen hali
aynen yaaa kız benim neyim normalki herşeyim anormalG gamzeli_bebis ama tam t nin altında değil niye öyle anlamadım
Kuzusu seni çok yordum ama bide bunla şu fotoyu o şekilde yapıp bakabilirmisin birini gunes ışığında flash ışığında çektimG gamzeli_bebis ama tam t nin altında değil niye öyle anlamadım
Belkide vardır senin 3 günün var daha olabilir yaniaynen yaaa kız benim neyim normalki herşeyim anormaltesti açıp baktım orda bazen ortada plastik çizgi oluyoya varmı diye yok onun gölgesimi dedimde değillll
hiç sanmam bakalımmm Allah bilir :)Belkide vardır senin 3 günün var daha olabilir yani
Bana da smear testi yapacaktı doktor, travma yaşattı sağ olsun. Zaten geçmişimde malum hastalık var. Daha da alttan hiçbir şey yaptırmam.Canım benim âdetlerim aşırı şiddetli olur evlenmeden önce neden olduğuna detaylı bakamiyolardi malum sonradan bakıldı alttan muayeneyle acaba bi sorunmu var diye yumurtalıklar çok sağlıklı cıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?