Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç doktora gittiniz mi eşinizle siz
Ben gittim tek alttan muayeneyle yumurtalıklara baktı doktor çok sağlıklı dedi kan degerlerime bakıldı herseyim normal cıktı ama rahim filmi vs detaylı bakılmadı eşimde işten dolayı gidemedi yazın 1 yıl dolarsa düşünüyoruz inşallah ikimizde detaylı muayene olmayi

Mahcup hissedicek bişey yok canm bende 2 2
5 senedir bekliyorum ama biliyorumki daha uzun zaman bekleyenlerde vardı ve hâla da vardır. Bizim için her geçen 1 ay bile çok uzun gelebiliyo anlıyorum ben seni. Bende de aynı düşünce var sanki hiç olmıycak diyorum ama sonra sus diyorum kendi kendime dua et Allaha teslim ol nasip edicek diye inanıyorum.
Doktora felan gittiniz mi hiç.? Gitmediysen eğer adet olursan (inşallah olmazsın) 2.3. yada 4. günü git doktora önce hormonlarına bakarlar bi sıkıntı varsa ilaçla halledilebilir, bi sıkıntı yoksa 2 3 ay bekle diyebilir ama beklemek istemezsen ve maddi olarak zorlamazsa Hsg istemeni çok tavsiye ederim. Ben 1.5 sene boşuna beklemişim diye kendime kızıyorum aynı şeyleri yasamanı istemem zor çünkü, Allah kimseye yaşatmasın..

Bence bi eşinde gitsin Canım Rabbim şifanız hangi kapıda bilemesin benim kan uyuşmazlığım v
bence eşinde gitsin Canım Şifanın nerden gelicegi belli olmaz sen tek hayırlısını iste ne zaman olacağı önemli değil Rabbim hepimizi o kapıdan boş çevirmesin

Alttan muayene zorunlu mu ya? Onsuz gebelik olmaz mı?

Ben gittim canım hastaneye alttan muayene ve kan değerlerim normal cıktı 1 yıl dolarsa eşimle beraber detaylı gidicez insallah

Alttan muayene zorunlu mu ya? Onsuz gebelik olmaz mı?
Canım benim âdetlerim aşırı şiddetli olur evlenmeden önce neden olduğuna detaylı bakamiyolardi malum sonradan bakıldı alttan muayeneyle acaba bi sorunmu var diye yumurtalıklar çok sağlıklı cıktı çok şükür

Amiiin inşallah hepimizi

Eklentiler

• IMG-20190305-WA0004.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20190305-WA0010.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 39
Bana da smear testi yapacaktı doktor, travma yaşattı sağ olsun. Zaten geçmişimde malum hastalık var. Daha da alttan hiçbir şey yaptırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…