Onu bendende aldılar bide ilk defa olunca 2 aylık evliydim dedim bari alıştıra alıştıra anlatsaydıBana da smear testi yapacaktı doktor, travma yaşattı sağ olsun. Zaten geçmişimde malum hastalık var. Daha da alttan hiçbir şey yaptırmam.
Farkettim kuzum saglik olsun :)) saol ugrastigin icin :)
Umudu keselim bence artik bu kadar yeterbuda benimki
rica ederim hayırlısı olsun hakkında :)Farkettim kuzum saglik olsun :)) saol ugrastigin icin :)
vayy bee ve bir sene olacak geçen gebelikten bu yanaaa
yaapacak bişi yokk napalımmm beklemeye devammmm :)vayy vee ve bir sene olacak geçen gebelikten bu yanaaa
Ne anlatması, test yapacağım dedi, bacaklarımı açtım daha elinde ne tuttuğunu görmeden resmen sapladı. Felaket canım yandı. Canım yanıyor bir durun dediğim halde ittirmeye çalıştı. Ağlayarak çıktım.Onu bendende aldılar bide ilk defa olunca 2 aylık evliydim dedim bari alıştıra alıştıra anlatsaydı
kolay gelsin tatlım :)Umudu keselim bence artik bu kadar yeterkismet nisana napalim mecbur :)) bende gidiyim bari dip köse temizlik yapacam bugün anca yaparım öptüm sizleri kızlar:))
Geçmiş olsun, kötü bir tecrübe yaşatmış size ama normalde hiç acıtan bir işlem değil aslında, bana doktorun tecrübesizliği olabilir gibi geldi, iyi bir doktorla hiç sıkıntı olmuyor vajinal muayene de smear de, ben hatta ameliyat olduktan sonra yapışıklık olmaması için spiral ve balon uygulamasına da girdim, inanın çok ufak adet sancısı gibiydi hepsi.Ne anlatması, test yapacağım dedi, bacaklarımı açtım daha elinde ne tuttuğunu görmeden resmen sapladı. Felaket canım yandı. Canım yanıyor bir durun dediğim halde ittirmeye çalıştı. Ağlayarak çıktım.
Kesnlkle canım ne üzülmesi üzülmek yok. Umutsuzlık da yok. Olacak ama vakitleri var sağlıklısını isteyelim bekleyelim Allah vermiyorsa bir sebebi vardır illaki ..Buruldu icim ama cook uzulmedim gercekten. Olmuyorsa vardir bir sebebi hikmeti. Boyle dusunuyorum.
valla bilmiyom sıkı çalışıyoz olmuyor 2 yapıyoz olmuyo..yaapacak bişi yokk napalımmm beklemeye devammmm :)
önümüzdeki ay sıkı çalışcaz :)
belki bn ovu testi falan alırım günümü tutturamıyoz acaba
İyi yapmışsın canım, benim doktorum da vajinal hiç bakmadı en başından beri gebelik şüphesiyle gittiğimde, gerekli olursa bakarız dedi ama gerek görmedi hiç, zaten çok şükür senin de herşeyin yolunda maşallahKılzar merhaba ,
Şimdi hastaneden geliyorum . Gerekli kanları aldılar .
Muayene ettirmedim kendimi :)
Vajinal yapmak istedi . Teşekkür ederim ben sadece test yaptırıcam dedim .
Peki ozaman deyip kan aldırdı .
Sonuclar perşembe 3 ten sonra çıkcakmıs
Neyse ki randevum cuma günü ♥
ayy ne biliyim nası olcakkvalla bilmiyom sıkı çalışıyoz olmuyor 2 yapıyoz olmuyo..
Benım kendı doktorum hiç istemedi de bu devletteki bakmak istedi ..İyi yapmışsın canım, benim doktorum da vajinal hiç bakmadı en başından beri gebelik şüphesiyle gittiğimde, gerekli olursa bakarız dedi ama gerek görmedi hiç, zaten çok şükür senin de herşeyin yolunda maşallah
En iyisi tek ilişki yaaavalla bilmiyom sıkı çalışıyoz olmuyor 2 yapıyoz olmuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?