Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da smear testi yapacaktı doktor, travma yaşattı sağ olsun. Zaten geçmişimde malum hastalık var. Daha da alttan hiçbir şey yaptırmam.
Onu bendende aldılar bide ilk defa olunca 2 aylık evliydim dedim bari alıştıra alıştıra anlatsaydı

Onu bendende aldılar bide ilk defa olunca 2 aylık evliydim dedim bari alıştıra alıştıra anlatsaydı
Ne anlatması, test yapacağım dedi, bacaklarımı açtım daha elinde ne tuttuğunu görmeden resmen sapladı. Felaket canım yandı. Canım yanıyor bir durun dediğim halde ittirmeye çalıştı. Ağlayarak çıktım.

Geçmiş olsun, kötü bir tecrübe yaşatmış size ama normalde hiç acıtan bir işlem değil aslında, bana doktorun tecrübesizliği olabilir gibi geldi, iyi bir doktorla hiç sıkıntı olmuyor vajinal muayene de smear de, ben hatta ameliyat olduktan sonra yapışıklık olmaması için spiral ve balon uygulamasına da girdim, inanın çok ufak adet sancısı gibiydi hepsi.

Buruldu icim ama cook uzulmedim gercekten. Olmuyorsa vardir bir sebebi hikmeti. Boyle dusunuyorum.
Kesnlkle canım ne üzülmesi üzülmek yok. Umutsuzlık da yok. Olacak ama vakitleri var sağlıklısını isteyelim bekleyelim Allah vermiyorsa bir sebebi vardır illaki ..
Vakitli gelsinler bizi hiç bırakmasınlar :))

Kılzar merhaba ,
Şimdi hastaneden geliyorum . Gerekli kanları aldılar .
Muayene ettirmedim kendimi :)
Vajinal yapmak istedi . Teşekkür ederim ben sadece test yaptırıcam dedim .
Peki ozaman deyip kan aldırdı .
Sonuclar perşembe 3 ten sonra çıkcakmıs
Neyse ki randevum cuma günü

İyi yapmışsın canım, benim doktorum da vajinal hiç bakmadı en başından beri gebelik şüphesiyle gittiğimde, gerekli olursa bakarız dedi ama gerek görmedi hiç, zaten çok şükür senin de herşeyin yolunda maşallah

Benım kendı doktorum hiç istemedi de bu devletteki bakmak istedi ..
amannn çok zor devlet valla Allahım gidenlerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…