bilmiyorum valla neyi yanlış yapıyoz neyi öğrenemedikayy ne biliyim nası olcakk
valla bilmiyorum bi yer bi teknik hata varbilmiyorum valla neyi yanlış yapıyoz neyi öğrenemedik
Ayy geçmiş olsun beybi bende hala arada iltihaplanır bir türlü çektiremediğim içinBu arada 20 lik dişim boy gösterdi
ne gerek varmış vajinal bakmaya 64000 değil miydi hcg artık bebek oluşmuş pıt pıtlar görülmüş tey allam karından bakmadı mı görmedinmi bebişiBenım kendı doktorum hiç istemedi de bu devletteki bakmak istedi ..
amannn çok zor devlet valla Allahım gidenlerin yardımcısı olsun
Canım ümitlendirmek istemem ama sende ben bile gördüm silik çizgiyi, eğer olmazsa da bence önümüzdeki ay ovulasyon testini mutlaka dene, bi de sen bu ay soğan kürü yapmıştın değil mi, ondan sonraki ay şans artıyor diye okudum hep.valla bilmiyorum bi yer bi teknik hata var
Yaşı da vardı kadının, bir de özel yani.. Benim kendimi gevşetmem lazım 10 sn kadar, bekleyin bi diyorum kadın beni duymuyor. Kendini kasıyorsun diyor. Neden acaba? Beklese olacak.Geçmiş olsun, kötü bir tecrübe yaşatmış size ama normalde hiç acıtan bir işlem değil aslında, bana doktorun tecrübesizliği olabilir gibi geldi, iyi bir doktorla hiç sıkıntı olmuyor vajinal muayene de smear de, ben hatta ameliyat olduktan sonra yapışıklık olmaması için spiral ve balon uygulamasına da girdim, inanın çok ufak adet sancısı gibiydi hepsi.
Ovülasyon testi geciken adetten 1 gün sonra koyu çıkarsa ne demektir kızlar
İsterseniz yaptırın canım, tam hatırlamıyorum ama 150 TL civarında olabilir, hem içiniz rahatlar hem de gerekirse basit vitaminler verirler onun da çok faydası var bence.kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
Ne testleri yaptın canımKılzar merhaba ,
Şimdi hastaneden geliyorum . Gerekli kanları aldılar .
Muayene ettirmedim kendimi :)
Vajinal yapmak istedi . Teşekkür ederim ben sadece test yaptırıcam dedim .
Peki ozaman deyip kan aldırdı .
Sonuclar perşembe 3 ten sonra çıkcakmıs
Neyse ki randevum cuma günü ♥
tesekkr ederim canım bakalımmm eşimin testten haberi yok bilmiyor bugun test yaptıgımı.İsterseniz yaptırın canım, tam hatırlamıyorum ama 150 TL civarında olabilir, hem içiniz rahatlar hem de gerekirse basit vitaminler verirler onun da çok faydası var bence.
kuzum biz yaptık..hastanelerde farklılık gösterir mi bilmem ama .. biz özelde yaptırdık.. 129 tl vermiştik.kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
ikimizdede yok canım.kızlar günaydın söyle bir okudum sanırımcan09e de yok G gamzeli_bebis 'de inci çizgi varmış.. daha 2 gün var belkimdeee soradan gösterecekler kendilerini minnaklar :/
e hiç bişi değil iyimiş :)kuzum biz yaptık..hastanelerde farklılık gösterir mi bilmem ama .. biz özelde yaptırdık.. 129 tl vermiştik.
sadece test ücreti.
he tabi sadece sperm testiyle yetmiyor.. eşin inatçıysa onu ikna etmen lazım.. ürolojik muayyane ediliyor . onlar için can sıkıcı bir durumtesekkr ederim canım bakalımmm eşimin testten haberi yok bilmiyor bugun test yaptıgımı.
adet oldugum zaman sperm testini söylerim artık:)
yok öyle yaptırmak istemiceğini sanmam.he tabi sadece sperm testiyle yetmiyor.. eşin inatçıysa onu ikna etmen lazım.. ürolojik muayyane ediliyor . onlar için can sıkıcı bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?