Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım kendı doktorum hiç istemedi de bu devletteki bakmak istedi ..
amannn çok zor devlet valla Allahım gidenlerin yardımcısı olsun
ne gerek varmış vajinal bakmaya 64000 değil miydi hcg artık bebek oluşmuş pıt pıtlar görülmüş tey allam karından bakmadı mı görmedinmi bebişi

valla bilmiyorum bi yer bi teknik hata var
Canım ümitlendirmek istemem ama sende ben bile gördüm silik çizgiyi, eğer olmazsa da bence önümüzdeki ay ovulasyon testini mutlaka dene, bi de sen bu ay soğan kürü yapmıştın değil mi, ondan sonraki ay şans artıyor diye okudum hep.

Yaşı da vardı kadının, bir de özel yani.. Benim kendimi gevşetmem lazım 10 sn kadar, bekleyin bi diyorum kadın beni duymuyor. Kendini kasıyorsun diyor. Neden acaba? Beklese olacak.

kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
İsterseniz yaptırın canım, tam hatırlamıyorum ama 150 TL civarında olabilir, hem içiniz rahatlar hem de gerekirse basit vitaminler verirler onun da çok faydası var bence.

Ne testleri yaptın canım

İsterseniz yaptırın canım, tam hatırlamıyorum ama 150 TL civarında olabilir, hem içiniz rahatlar hem de gerekirse basit vitaminler verirler onun da çok faydası var bence.
tesekkr ederim canım bakalımmm eşimin testten haberi yok bilmiyor bugun test yaptıgımı.
adet oldugum zaman sperm testini söylerim artık:)

kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
kuzum biz yaptık..hastanelerde farklılık gösterir mi bilmem ama .. biz özelde yaptırdık.. 129 tl vermiştik.
sadece test ücreti.

tesekkr ederim canım bakalımmm eşimin testten haberi yok bilmiyor bugun test yaptıgımı.
adet oldugum zaman sperm testini söylerim artık:)
he tabi sadece sperm testiyle yetmiyor.. eşin inatçıysa onu ikna etmen lazım.. ürolojik muayyane ediliyor . onlar için can sıkıcı bir durum

he tabi sadece sperm testiyle yetmiyor.. eşin inatçıysa onu ikna etmen lazım.. ürolojik muayyane ediliyor . onlar için can sıkıcı bir durum
yok öyle yaptırmak istemiceğini sanmam.
mecbur yaptırcak bizim açılmadık tarafımız kalmıyor doktora gittikmi
onlarda yapcak bebek istiyosa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…