saol canım bu senede hadi taş çatlasa 250 olsun
benimde kasık ağrılarım var belkide cumayı beklemiek erken gelcekkk
aynen canım kesinlikle bakalımm yaptırcaz mecburennAynen canm en iyisi sorun varsa (ki insallah yoktur) erkenden öğrenilip önlem alınması.
Canım atamadımtest sonucunu at bakalım
Canım atamadım
aynen canım kesinlikle bakalımm yaptırcaz mecburenn
Aynen hormonlar bi yandan buradaki negatif ortam bi yandan biraz üst üste geldi, aslında 12. haftaya kadar söylemek zorunda değiliz sanırım ama kararsız kaldım o konuda da, söylesem de ona göre planlama yapsalar diyorum sonra da çok erken mi olur karar veremiyorum, bakalım hayırlısı olsun artık, çok sağol desteğin için canım benimamaan haklısın ne diyim.. senin şimdi hormonlardan biraz daha sıtkın sıyrılmıştır ama sakin.. bir otur bi nefes al.. göbüşüne dokun onu hisset güzel hayaller kur..
kaç haftalık oldunuz söylemek zorunda mısın?
son 5 gündür her sabah yapıyorum tatlım ben.. iğnenin etkisi kaç günde gidecek diye.. bugün daha da bii silikleşti.. kuruyunca belirdi. 11. gün bugün.sen yaptın mı canım test?Minik_ceylo
aa doğru iğne durumu vardı sende kuzu. batımız da aynı birkaç güne belli olur durumumuz bizim deson 5 gündür her sabah yapıyorum tatlım ben.. iğnenin etkisi kaç günde gidecek diye.. bugün daha da bii silikleşti.. kuruyunca belirdi. 11. gün bugün.
Aynıyız canım bende bu ay gidicem reglden sonra yumurta takibine. Yine olmazsa test isticek.. özel sigortanın karşılayacğını sanmıyorum bakalım ne kadar tutacak .. birde aşılama fiyatı alıcam mayıs ayı için düşünücem .. aşılama yı da sigorta karşılamıyor sanırım bizim poliçede yok. Gebe kalındıpı andan itibaren herşeyi kapsıyor doğumu da ama gebelik öncesini karşılamıyor bizimki.kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
merhaba, hakkınızda hayırlısı..zor bir sürek sizi bekliyor.. umarım ameliyata gerek duyulmadan bebeğinize kavuşursunuz .Merhaba ben de anneliğe hazırlananlar arasındayım. İlk defa deniyoruz bakalım 6 ay süre verdi doktorum. Yoksa ameliyat olmam lazım sağ tüpüm tıkalı 2 tane kistim var. Umarım ameliyata gerek kalmadan 6 ay içerisinde gebe kalabilirim. Bu ay maalesef sağ tarafta yumurtam oluştu çatladı. Epey düşük yani şansım.
Evet canım spermiyogram bizde de kapsam dışı ama çok yüksek değildi fiyatı AllahtanAynıyız canım bende bu ay gidicem reglden sonra yumurta takibine. Yine olmazsa test isticek.. özel sigortanın karşılayacğını sanmıyorum bakalım ne kadar tutacak .. birde aşılama fiyatı alıcam mayıs ayı için düşünücem .. aşılama yı da sigorta karşılamıyor sanırım bizim poliçede yok. Gebe kalındıpı andan itibaren herşeyi kapsıyor doğumu da ama gebelik öncesini karşılamıyor bizimki.
12. günden sonra benim durum için kesin sonuç alınır diyorlar.. belirtilerimide kestiremiyorum iğneden mi yoksa birşey mi var diye.aa doğru iğne durumu vardı sende kuzu. batımız da aynı birkaç güne belli olur durumumuz bizim de
Ay iyiymiş ya bende 500 600 gibi düşündüm hep..kuzum biz yaptık..hastanelerde farklılık gösterir mi bilmem ama .. biz özelde yaptırdık.. 129 tl vermiştik.
sadece test ücreti.
Teşekkür ederim. İnşallah bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda.Merhaba ben de anneliğe hazırlananlar arasındayım. İlk defa deniyoruz bakalım 6 ay süre verdi doktorum. Yoksa ameliyat olmam lazım sağ tüpüm tıkalı 2 tane kistim var. Umarım ameliyata gerek kalmadan 6 ay içerisinde gebe kalabilirim. Bu ay maalesef sağ tarafta yumurtam oluştu çatladı. Epey düşük yani şansım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?