Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen hormonlar bi yandan buradaki negatif ortam bi yandan biraz üst üste geldi, aslında 12. haftaya kadar söylemek zorunda değiliz sanırım ama kararsız kaldım o konuda da, söylesem de ona göre planlama yapsalar diyorum sonra da çok erken mi olur karar veremiyorum, bakalım hayırlısı olsun artık, çok sağol desteğin için canım benim

Merhaba ben de anneliğe hazırlananlar arasındayım. İlk defa deniyoruz bakalım 6 ay süre verdi doktorum. Yoksa ameliyat olmam lazım sağ tüpüm tıkalı 2 tane kistim var. Umarım ameliyata gerek kalmadan 6 ay içerisinde gebe kalabilirim. Bu ay maalesef sağ tarafta yumurtam oluştu çatladı. Epey düşük yani şansım.

son 5 gündür her sabah yapıyorum tatlım ben.. iğnenin etkisi kaç günde gidecek diye.. bugün daha da bii silikleşti.. kuruyunca belirdi. 11. gün bugün.
aa doğru iğne durumu vardı sende kuzu. batımız da aynı birkaç güne belli olur durumumuz bizim de

kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
Aynıyız canım bende bu ay gidicem reglden sonra yumurta takibine. Yine olmazsa test isticek.. özel sigortanın karşılayacğını sanmıyorum bakalım ne kadar tutacak .. birde aşılama fiyatı alıcam mayıs ayı için düşünücem .. aşılama yı da sigorta karşılamıyor sanırım bizim poliçede yok. Gebe kalındıpı andan itibaren herşeyi kapsıyor doğumu da ama gebelik öncesini karşılamıyor bizimki.

merhaba, hakkınızda hayırlısı..zor bir sürek sizi bekliyor.. umarım ameliyata gerek duyulmadan bebeğinize kavuşursunuz .

Evet canım spermiyogram bizde de kapsam dışı ama çok yüksek değildi fiyatı Allahtan

kuzum biz yaptık..hastanelerde farklılık gösterir mi bilmem ama .. biz özelde yaptırdık.. 129 tl vermiştik.
sadece test ücreti.
Ay iyiymiş ya bende 500 600 gibi düşündüm hep..
Aşılama pahalı galiba 1000 1500 gibi bişey tutar demişti geçen sene dr. Yani boşuna genetik araştıemaya o parayı verme direk aşılama deneyelim olmazsa demişti. Zaten sağlıklı çocuk olduğu için genetik yaptırmak istemiyorum olmazsa önce şu sperm testi sonra da aşılama olsun kısmetse

Teşekkür ederim. İnşallah bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…