- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
benim de kasık batmalarım var ama dikkate almıyorum heveslenmemek için12. günden sonra benim durum için kesin sonuç alınır diyorlar.. belirtilerimide kestiremiyorum iğneden mi yoksa birşey mi var diye.
Aynen canım yaa eşleri ikna edelim de :))) test ucuzmuş ben pahalı sandım :)Evet canım spermiyogram bizde de kapsam dışı ama çok yüksek değildi fiyatı Allahtan
bende adet olimde araştırcam artık bişiler bakalımmmmAynıyız canım bende bu ay gidicem reglden sonra yumurta takibine. Yine olmazsa test isticek.. özel sigortanın karşılayacğını sanmıyorum bakalım ne kadar tutacak .. birde aşılama fiyatı alıcam mayıs ayı için düşünücem .. aşılama yı da sigorta karşılamıyor sanırım bizim poliçede yok. Gebe kalındıpı andan itibaren herşeyi kapsıyor doğumu da ama gebelik öncesini karşılamıyor bizimki.
Benim nedense senden umudum var gibi canım :))) hepimiz fos çıktık bari 1 2 kişi de görelim yaa çift çizgiibenim de kasık batmalarım var ama dikkate almıyorum heveslenmemek için
yaa inşallah canım hepimize.. Dün gece rüyamda test yaptıgımı gordüm ikinci çizgi direkt çıkıyordu ne güzeldiBenim nedense senden umudum var gibi canım :))) hepimiz fos çıktık bari 1 2 kişi de görelim yaa çift çizgii
dr bize aşılama önerdiğinde fiyatlarını sormuştum.. 1200tl demişlerdi..Aynıyız canım bende bu ay gidicem reglden sonra yumurta takibine. Yine olmazsa test isticek.. özel sigortanın karşılayacğını sanmıyorum bakalım ne kadar tutacak .. birde aşılama fiyatı alıcam mayıs ayı için düşünücem .. aşılama yı da sigorta karşılamıyor sanırım bizim poliçede yok. Gebe kalındıpı andan itibaren herşeyi kapsıyor doğumu da ama gebelik öncesini karşılamıyor bizimki.
Amin canım ..bende adet olimde araştırcam artık bişiler bakalımmmmhepimiz için hayırlısı
Ay hadi inşallah canımmyaa inşallah canım hepimize.. Dün gece rüyamda test yaptıgımı gordüm ikinci çizgi direkt çıkıyordu ne güzeldi
bende her gelen aydan umutlanıyorumAmin canım ..
Ümidimiz olsun yeterki ümidi kaybetmeyim ..
Bu ay olmazsa hep önümüzdeki ayları düşünelim ..
Ben gidip inofolic alıcam başlicam bakalım 1 2 ay içeyim onu yumurta kalitesi için de iyi olur hem o hem yumurta takibi bakalım .. :)
Benim nisan mayıstan çok umudum var ya :)))))
Her ay öyle diyorum bende hahahha
Hastaneye göre değişiyor sanırım ya bakalım bende 1 2 yerden alırım fiyat 1500 a kadar normal napalım mecburdr bize aşılama önerdiğinde fiyatlarını sormuştum.. 1200tl demişlerdi..
yaa inşallah belirtidir sendekilerde :)benim de kasık batmalarım var ama dikkate almıyorum heveslenmemek için
evet 1500'e kadar normal fyatlar.. oda hastane farkı diye tahmin ediyorum.Hastaneye göre değişiyor sanırım ya bakalım bende 1 2 yerden alırım fiyat 1500 a kadar normal napalım mecbur
Seninde kimyasal oldu dimi 2 3 kez..bende her gelen aydan umutlanıyorum
geçen sene mayıstan beri deniyoruz 1 sene olcak
inşallah kuzuyaa inşallah belirtidir sendekilerde :)
Bende başlıcam bu ay takibe.2 kere gittiği dktr eşimden tahlil istedi ama ikna edemiyorm eşimi.bakalm bu ay neler olck.gerçekten maddiyatlı bi süreç.ben özele gittim bi ay tahliller vs 500 tl gtti.Aynıyız canım bende bu ay gidicem reglden sonra yumurta takibine. Yine olmazsa test isticek.. özel sigortanın karşılayacğını sanmıyorum bakalım ne kadar tutacak .. birde aşılama fiyatı alıcam mayıs ayı için düşünücem .. aşılama yı da sigorta karşılamıyor sanırım bizim poliçede yok. Gebe kalındıpı andan itibaren herşeyi kapsıyor doğumu da ama gebelik öncesini karşılamıyor bizimki.
Nie canm sagda olmasi kotu biseymiMerhaba ben de anneliğe hazırlananlar arasındayım. İlk defa deniyoruz bakalım 6 ay süre verdi doktorum. Yoksa ameliyat olmam lazım sağ tüpüm tıkalı 2 tane kistim var. Umarım ameliyata gerek kalmadan 6 ay içerisinde gebe kalabilirim. Bu ay maalesef sağ tarafta yumurtam oluştu çatladı. Epey düşük yani şansım.
Çevredekilerin bilmemesi en güzeli sağlıklısi canım..o bakımdan tebrik ederim:) çin takvimi doğru mudur ya,her milletin takvimini yapmışlar bir tanesi bilgilerimi yazınca %50 kız % 50 erkek cikardi.ay çok sağolsun matematiğim yetmiyorduSeninde kimyasal oldu dimi 2 3 kez..
Olsun umudumuzu kaybetmeyelim olacak inanıyorum ben :))
Ben mayıs ta kürtaj..
2 3 ay ara vereyim dedim ağustos da tek ilişki ile işte kimyasal oldu. Dr sordum olabilir denemeye devam edin dedi.
Eylülde yine tek ilişkiyle kimyasal oldu .. şimdi biraz ara ver o zaman dedi
İşte 2 3 ay yine dikkat etmedim denemedim.
Aralık da denedik ocak da hastaydım
Şubat ayı denedik bir de işte şimdi ..
Aslında acele ediyorum oğlumdan önce 2.denemede kaldım oğlumda 3.ayda kalmıştım yumurta takibiyle gün aşırı ilişkiyle ..
Artık bakalım dün arkadaşım çin takvimi atmış benim tarihlerimi. Nisan mayıs kız gösteriyo nolur dene diyo bide :))))))
Öevremdekiler denediğimi bilmiyo beni ikna ediyolar güya bide kızım olsun diye dua ediyolar :)))
Benim olsunda Allah ne verirse razıyım artık yeterki sağlıklı olsun :)
benim 3 kimyasal var canım.Seninde kimyasal oldu dimi 2 3 kez..
Olsun umudumuzu kaybetmeyelim olacak inanıyorum ben :))
Ben mayıs ta kürtaj..
2 3 ay ara vereyim dedim ağustos da tek ilişki ile işte kimyasal oldu. Dr sordum olabilir denemeye devam edin dedi.
Eylülde yine tek ilişkiyle kimyasal oldu .. şimdi biraz ara ver o zaman dedi
İşte 2 3 ay yine dikkat etmedim denemedim.
Aralık da denedik ocak da hastaydım
Şubat ayı denedik bir de işte şimdi ..
Aslında acele ediyorum oğlumdan önce 2.denemede kaldım oğlumda 3.ayda kalmıştım yumurta takibiyle gün aşırı ilişkiyle ..
Artık bakalım dün arkadaşım çin takvimi atmış benim tarihlerimi. Nisan mayıs kız gösteriyo nolur dene diyo bide :))))))
Öevremdekiler denediğimi bilmiyo beni ikna ediyolar güya bide kızım olsun diye dua ediyolar :)))
Benim olsunda Allah ne verirse razıyım artık yeterki sağlıklı olsun :)
kırmızıyı görmeden umudu yitirmeyin kızlar.görürsenizde hakıımzda hayrlısı diyelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?