Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende adet olimde araştırcam artık bişiler bakalımmmm hepimiz için hayırlısı

dr bize aşılama önerdiğinde fiyatlarını sormuştum.. 1200tl demişlerdi..

bende adet olimde araştırcam artık bişiler bakalımmmm hepimiz için hayırlısı
Amin canım ..
Ümidimiz olsun yeterki ümidi kaybetmeyim ..
Bu ay olmazsa hep önümüzdeki ayları düşünelim ..
Ben gidip inofolic alıcam başlicam bakalım 1 2 ay içeyim onu yumurta kalitesi için de iyi olur hem o hem yumurta takibi bakalım .. :)
Benim nisan mayıstan çok umudum var ya :)))))
Her ay öyle diyorum bende hahahha

bende her gelen aydan umutlanıyorum
geçen sene mayıstan beri deniyoruz 1 sene olcak

bende her gelen aydan umutlanıyorum
geçen sene mayıstan beri deniyoruz 1 sene olcak
Seninde kimyasal oldu dimi 2 3 kez..
Olsun umudumuzu kaybetmeyelim olacak inanıyorum ben :))
Ben mayıs ta kürtaj..
2 3 ay ara vereyim dedim ağustos da tek ilişki ile işte kimyasal oldu. Dr sordum olabilir denemeye devam edin dedi.
Eylülde yine tek ilişkiyle kimyasal oldu .. şimdi biraz ara ver o zaman dedi
İşte 2 3 ay yine dikkat etmedim denemedim.
Aralık da denedik ocak da hastaydım
Şubat ayı denedik bir de işte şimdi ..
Aslında acele ediyorum oğlumdan önce 2.denemede kaldım oğlumda 3.ayda kalmıştım yumurta takibiyle gün aşırı ilişkiyle ..
Artık bakalım dün arkadaşım çin takvimi atmış benim tarihlerimi. Nisan mayıs kız gösteriyo nolur dene diyo bide :))))))
Öevremdekiler denediğimi bilmiyo beni ikna ediyolar güya bide kızım olsun diye dua ediyolar :)))
Benim olsunda Allah ne verirse razıyım artık yeterki sağlıklı olsun :)

can09e canım ve G gamzeli_bebis hemşerim Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..İnşallah bu son ay olsun diyelim..Ve sonra peşpeşe çizgilerinizi görelim heyecanla beklemeye devam ediyoruz,umudumuz iyi ki var,ya olmasaydı sahiden..Çok şükür ki görülür herhangi bir problem yok.Devami gelicek inşallah..
H E canım devlette ki o doktora sinir oldum niye alttan muayene,karından gösterse olmuyor mu,ama onu da mı istemedin bilemedim tabi ki.ama cumaya az kaldı bana da gelsin cumartesii

Bende başlıcam bu ay takibe.2 kere gittiği dktr eşimden tahlil istedi ama ikna edemiyorm eşimi.bakalm bu ay neler olck.gerçekten maddiyatlı bi süreç.ben özele gittim bi ay tahliller vs 500 tl gtti.

Nie canm sagda olmasi kotu biseymi

Çevredekilerin bilmemesi en güzeli sağlıklısi canım..o bakımdan tebrik ederim:) çin takvimi doğru mudur ya,her milletin takvimini yapmışlar bir tanesi bilgilerimi yazınca %50 kız % 50 erkek cikardi.ay çok sağolsun matematiğim yetmiyordu

benim 3 kimyasal var canım.
benim cevrem biiyor artık bebiş istediğimizi. ama çok şükürki benim çevremde öyle soran darsıtan tipler yok.
bkalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak:)
bide çin takvimi bendede nisan mayıs kız dio ve bende önce sağlıklı sonra ilk tercihim kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…