cok sağol hemşerim benim@can09e canım ve G gamzeli_bebis hemşerimAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..İnşallah bu son ay olsun diyelim..Ve sonra peşpeşe çizgilerinizi görelim heyecanla beklemeye devam ediyoruz,umudumuz iyi ki var,ya olmasaydı sahiden..Çok şükür ki görülür herhangi bir problem yok.Devami gelicek inşallah..
H E canım devlette ki o doktora sinir oldum niye alttan muayene,karından gösterse olmuyor mu,ama onu da mı istemedin bilemedim tabi ki.ama cumaya az kaldı bana da gelsin cumartesii
yani mesela @can09e testinde cidden göremedim üstünde de oynamadım. ama bunda gördüm sanki istersen sende at
Hayırlısı canm kasım bebesi olmak istemedi demekki diyelim :)
kuzum biz yaptık..hastanelerde farklılık gösterir mi bilmem ama .. biz özelde yaptırdık.. 129 tl vermiştik.
sadece test ücreti.
üroloji tatlım.Hangi bölüme gidiyorsunuz canim o test için özelde bilgim olsunda bende eşimi toplantı düşünüyorum
Kuzum benim asiri dusuk seviyede hamile kaldigim da bakildi 9 du ilaci aksatma ama olmaz diye de korkma insallah yakin zaman da olur
üroloji tatlım.
hayırlısı olsun sonucu yaz buraya da mutlaka cnmSağlık ocağına gidip kan vericem bana dua edin lütfen canlarım
daha iyi kurumuş haliyle bakmıs oluruzUs yeri
Işyerinde yim akşam kurumuş olur akşam atsam olurmu
Sağlıcakla pozitif olsun inşallahSağlık ocağına gidip kan vericem bana dua edin lütfen canlarım
Kuzum valla hüç demedim uktrason bakın diye .ne gerek varmış vajinal bakmaya 64000 değil miydi hcg artık bebek oluşmuş pıt pıtlar görülmüş tey allam karından bakmadı mı görmedinmi bebişi
Çünkü sol tüp açık. Solda yumurta oluşması gerekiyormuş gebelik için. Sağ tarafta olunca ihtimal çok düşüyor.Nie canm sagda olmasi kotu biseymi
@can09e canım ve G gamzeli_bebis hemşerimAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..İnşallah bu son ay olsun diyelim..Ve sonra peşpeşe çizgilerinizi görelim heyecanla beklemeye devam ediyoruz,umudumuz iyi ki var,ya olmasaydı sahiden..Çok şükür ki görülür herhangi bir problem yok.Devami gelicek inşallah..
H E canım devlette ki o doktora sinir oldum niye alttan muayene,karından gösterse olmuyor mu,ama onu da mı istemedin bilemedim tabi ki.ama cumaya az kaldı bana da gelsin cumartesii
Belkide anası gibi aralık doğumlu olacak bu ay ovi testi sipariş edicem inşallah onla başarılı olurum
Sağol canım. Şimdi çıkabildim ama öğle arasındaymş 13.30 da açılacakmş. Sonuçlar 1 gün sonra çıkıyomuşSağlıcakla pozitif olsun inşallah
Sağlık ocağı sabah almıyor mu kan testini
Tamam canım inşlallahhayırlısı olsun sonucu yaz buraya da mutlaka cnm
ilk başta yumurta takibi yapıyor.. reglinin 3. veya 5. günü başlamak üzeere ilaç veriyor yumurtalar yeterli büyüklüğe eriştiğinde ve yumurtlama gününde çatlatma iğnesini yaptırıyor. ve 36 saat geçtikten sonra en az 2-3 gün perhizli spermlerin en sağlıklılarını ayıklayıp içeri attırıyorlar..Aşılama yaptıran yada bilgisi olan, süreç nasıl ilerlediğini anlatabilir mi lütfen ? Yarın yada perşembe günü doktoruma gidicem söylemeyi düşünüyorum ama ne der bilmiyorum öncesinde kendi bilgim olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?