Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok sağol hemşerim benim
iyiki sizler varsınızda hiç modumuz düşmeden yola devam ediyoruz :)
önümüzdeki maçlara bakcaz

Kuzum benim asiri dusuk seviyede hamile kaldigim da bakildi 9 du ilaci aksatma ama olmaz diye de korkma insallah yakin zaman da olur

Eksiklik devam ediyormu bilmiyorum ki doktor bakmadı dedi artık bakmıyoruz yanlis çıkıyor dedi bende 15 günde bir devam edicem o yüzden içmeye bi süre daha

ne gerek varmış vajinal bakmaya 64000 değil miydi hcg artık bebek oluşmuş pıt pıtlar görülmüş tey allam karından bakmadı mı görmedinmi bebişi
Kuzum valla hüç demedim uktrason bakın diye .
Vajınal deyince sağolun ben muayene olmak şstwmiyorum sadece testlerimi yaptırırsanız sevınırım dedim .
Tamma dedi :)

Ammaaannn çokta meraklıydım
Belki rica etsem baakrdı ama hiç ısrar etmeden muayene istemşyorum direk kan tahlıllerımı yaparmısın dedım :)

Doktorumdan başkası bebeğime baksın istemiyorum

Yalnız sonuclar taaaa perşembe 3 ten sonra çıkcakmıs

Aa dedim ne kadar erken

Eşimde dedi amannn seneye kaç para olursa olsun artık sigortadan yaptırcam herseyı dedi çünkü gerçekteen çok zor .
Okdr sıra bekledim kan vermede
Bi ara kusuyodum allahtan geri gitti :)

Ordan açık büfe kahvaltıya gittik wc ye yakın bi yerde oturdum .
Birde garson kzıdan rica ettim kova getidi
İlk hamıle oldugumu ögrenen bir garson bu arada

Aşılama yaptıran yada bilgisi olan, süreç nasıl ilerlediğini anlatabilir mi lütfen ? Yarın yada perşembe günü doktoruma gidicem söylemeyi düşünüyorum ama ne der bilmiyorum öncesinde kendi bilgim olsun istiyorum.

ilk başta yumurta takibi yapıyor.. reglinin 3. veya 5. günü başlamak üzeere ilaç veriyor yumurtalar yeterli büyüklüğe eriştiğinde ve yumurtlama gününde çatlatma iğnesini yaptırıyor. ve 36 saat geçtikten sonra en az 2-3 gün perhizli spermlerin en sağlıklılarını ayıklayıp içeri attırıyorlar..
aslında evde yapılan ovi testlerinden pek farkları yok gibi.. sadece ilaç takviyesi var. gebe kalma olasılığı da %15.. ayrıca herşey normal ise iki taraftada 1 sene nomal yolla olmayan gebeliklerde denemeler başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…