- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.305
- 748
bizde sprem hareketliliğinde sıkıntı olmasına rağmen doktorum. tedavi uyguladığı halde aşılamayı direk önermedi. tüp bebeğin bile %100 tutma ihtimali yokken bünyeyi fazla yormak istemedi. 2 -3 ay bi deneyelim olmazsa yaparız dedi.Aşılama yaptıran yada bilgisi olan, süreç nasıl ilerlediğini anlatabilir mi lütfen ? Yarın yada perşembe günü doktoruma gidicem söylemeyi düşünüyorum ama ne der bilmiyorum öncesinde kendi bilgim olsun istiyorum.
ilk başta yumurta takibi yapıyor.. reglinin 3. veya 5. günü başlamak üzeere ilaç veriyor yumurtalar yeterli büyüklüğe eriştiğinde ve yumurtlama gününde çatlatma iğnesini yaptırıyor. ve 36 saat geçtikten sonra en az 2-3 gün perhizli spermlerin en sağlıklılarını ayıklayıp içeri attırıyorlar..
aslında evde yapılan ovi testlerinden pek farkları yok gibi.. sadece ilaç takviyesi var. gebe kalma olasılığı da %15.. ayrıca herşey normal ise iki taraftada 1 sene nomal yolla olmayan gebeliklerde denemeler başlıyor.
ohh ne güzelAyyyy işsizlik maaşımı alıp geldim
Oturup para almakta iyiymiş valla
kan veremiyoruö sabah alıyorlarmış bende idrar testi aldım eve gşdince yapayımmı kızlar
kaç ay alcakmışsın kızAyyyy işsizlik maaşımı alıp geldim
Oturup para almakta iyiymiş valla
Bu ay 2 3 gün erkenden geldi, yeni bat 4 Nisan..
Insallah diyelim canm.
benmde cuma olursam yerni bat 5 nisan :)Bu ay 2 3 gün erkenden geldi, yeni bat 4 Nisan..
Insallah diyelim canm.
ben direk çatlamayla başladım..dr yönlendirmesi de çok önemli.. biz istiyoruz diyede hızlandırdı süreci.. başka bir doktora göründün mü hiç hep aynı m?2 2.5 senedir yaptırmadığım şey kalmadı diyebilirim.. Yaşım genç olduğunu söylüyorlar ve bence bu yüzden de çatlama, aşılama vs. bise demediler diye düşünüyorum. Ama her ay regl geldiğinde yaşadığımı ben biliyorum..
O yüzden şansımı denemek istiyorum. Ovu testlerinde bile tam koyu görmedim ve artık onu yapmaktanda vazgeçtim almıycam artık.. Belki bu ay dinlenmeye geçerim bidaki ay söylerim doktora ama çok da zaman kaybetmek istemiyorum artık aşılama demese de çatlatma denemek istiyorum..
1 nisanda şakası gibi gelsinler hayatımıza kuuzm ♥
heyyyy maşalllaaahh.. :)))
benmde cuma olursam yerni bat 5 nisan :)
kızz bak olmadan bi ötesini söylüyor... duurrr hele bii bi regli olll...benmde cuma olursam yerni bat 5 nisan :)
ben direk çatlamayla başladım..dr yönlendirmesi de çok önemli.. biz istiyoruz diyede hızlandırdı süreci.. başka bir doktora göründün mü hiç hep aynı m?
ne bilim ya test öle çıkınca bn durumu kabullendimkızz bak olmadan bi ötesini söylüyor... duurrr hele bii bi regli olll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?