Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Perşembe günü bende ovü yapmaya tekrardan başlıyorum kızlar inşallah bu ay güzel haberlerle geliriz. Benim yokluğumda hayırlı haber alan var mı

bizde sprem hareketliliğinde sıkıntı olmasına rağmen doktorum. tedavi uyguladığı halde aşılamayı direk önermedi. tüp bebeğin bile %100 tutma ihtimali yokken bünyeyi fazla yormak istemedi. 2 -3 ay bi deneyelim olmazsa yaparız dedi.

2 2.5 senedir yaptırmadığım şey kalmadı diyebilirim.. Yaşım genç olduğunu söylüyorlar ve bence bu yüzden de çatlama, aşılama vs. bise demediler diye düşünüyorum. Ama her ay regl geldiğinde yaşadığımı ben biliyorum..
O yüzden şansımı denemek istiyorum. Ovu testlerinde bile tam koyu görmedim ve artık onu yapmaktanda vazgeçtim almıycam artık.. Belki bu ay dinlenmeye geçerim bidaki ay söylerim doktora ama çok da zaman kaybetmek istemiyorum artık aşılama demese de çatlatma denemek istiyorum..

ben direk çatlamayla başladım..dr yönlendirmesi de çok önemli.. biz istiyoruz diyede hızlandırdı süreci.. başka bir doktora göründün mü hiç hep aynı m?

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz ya, mesaj sınırı koysun kazen herkese saat başı

Ben de hastanedeydim yeni geldim eve.. İşaret parmağımın avuçla birleştiği yerde en az bir aydır acı var hareket ettirdikçe, içinde bişi var gibi hissediyorum. Doktor dirsekten gelen bilmem ne kaynaklıdır dedi, merhem verdi, bant verdi kolum için.. Ama benim dirseğim ya da kolum ağrımıyor ki ya offff.. Onca para verdim ilaçlara ve banta bir işe yaramayacak bence.. Ne var bu parmağımda yaaa..

ben direk çatlamayla başladım..dr yönlendirmesi de çok önemli.. biz istiyoruz diyede hızlandırdı süreci.. başka bir doktora göründün mü hiç hep aynı m?

Ilkte bilac doktora gittim simdi 2 doktorda sabitim. Bi doktorum tüpler tıkalı diye tüp bebeğe yönlendirdi diğer doktorum ameliyata alalım bakalım açılırsa açalım dedi ve öyle oldu, çok şükür açıldıda ama tık yok.. Ocak ayında tüp bebeğe yönlendiren doktoruma gittim açıldıktan sonraki rahim filmimi ve raporu götürdüm baksın diye açılmış güzel bişey kullanmana gerek yok 3 ay olmazsa gel dedi. Ameliyat olduğum doktora şubat ay ında gittim adet olursan 2.3.yada 4. gününde gel dedi. Ameliyat olduğum doktoruma sorcam aşılamayıda devlet hastanesi zaten olur yapalım derse belki çok pahalı da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…