- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
devleti bilmiyorum yapıyorlarmı gitmedim hiç.. tüplerde açılmış şükür ki.. belkide benimki gibi bir yol izlerler..ilaçla tedavi aşılıma falan yapmadan direk tüp bebek yapılıyormu ki acaba ? son radde diye biliyorum ben tüpü ama.. hani normal yolla hiçbir şekilde olmaz denilen gebeliklerde diye.Ilkte bilac doktora gittim simdi 2 doktorda sabitim. Bi doktorum tüpler tıkalı diye tüp bebeğe yönlendirdi diğer doktorum ameliyata alalım bakalım açılırsa açalım dedi ve öyle oldu, çok şükür açıldıda ama tık yok.. Ocak ayında tüp bebeğe yönlendiren doktoruma gittim açıldıktan sonraki rahim filmimi ve raporu götürdüm baksın diye açılmış güzel bişey kullanmana gerek yok 3 ay olmazsa gel dedi. Ameliyat olduğum doktora şubat ay ında gittim adet olursan 2.3.yada 4. gününde gel dedi. Ameliyat olduğum doktoruma sorcam aşılamayıda devlet hastanesi zaten olur yapalım derse belki çok pahalı da olmaz.
evrendekii enerjini bozma.. beklemeee regliyi.!ne bilim ya test öle çıkınca bn durumu kabullendim
oturdum onu bekliom
valla beklesekte beklemesekte gelceği varsa geliyoevrendekii enerjini bozma.. beklemeee regliyi.!
bi polyanacılık oynayan benmiyim yağ acabağ
Canım görmedim biliyosun dünden beri rahatsızım bildirminide görmedımH E yazdm görmedin mi
Herkese günaydın
İnşallah geçer diyorum ama nette adamın dediği şeyi araştırdım benim şikayetlerimle alakası yok. Parmağımın içinde bişi var diyorum yok yok diyor. 1 aydır çekiyorum ki biliyorum. Biraz da diyorum ki acaba ilaç markalarına para kazandırmak amaçlı mı yapıyorlar böyle.. Çünkü verdiği bir ilacı devlet karşılamıyor ve 40 tl, bitkiselmiş güya.. Haftaya geçmezse gel dedi.Tikkabilla bu daha suskun halimiz
Çok geçmiş olsun canım .
Zaten 1 kerede anlasalar rahatsızlıklarımızı kafamızı kırcam ..
anca 2 de anlıyolar maalesef sen anya diyosun o konya diyo
Kizlaar negatif atmaya bile gerek yok.. ciksaydi emiin olun 7de atardim ahaha
İnşallah gecer canım ya verdiği ilaç antıyotuk değil demi ?İnşallah geçer diyorum ama nette adamın dediği şeyi araştırdım benim şikayetlerimle alakası yok. Parmağımın içinde bişi var diyorum yok yok diyor. 1 aydır çekiyorum ki biliyorum. Biraz da diyorum ki acaba ilaç markalarına para kazandırmak amaçlı mı yapıyorlar böyle.. Çünkü verdiği bir ilacı devlet karşılamıyor ve 40 tl, bitkiselmiş güya.. Haftaya geçmezse gel dedi.
Canım benim çok teşekkürler, nasılsınGünaydın kuzum, ama ennn günaydın bebeğine
Hayırlısı tabi ki sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun.. İsteklerinize kısa zamanda sağlıkla kavuşuun
Gebelik var mı dedi yok dedim. Hap olarak Voltaren verdi, bir de merhem verdi antibiyotik değil. Zaten şu an reglimin başı 7-8 günüm var. Ben aslında röntgen falan çeker diye gittim hazır regl iken, çünkü regl sonrası çalışmalara başlayınca ne olur ne olmaz diye röntgene giremem. Geçen ayda o yüzden doktora gitmedim zaten.. Şimdi kullandığım ilaçlar yumurtaları etkiler mi ki?İnşallah gecer canım ya verdiği ilaç antıyotuk değil demi ?
Artık kontrollere gıderken gebelik düşünüyorumde ona göre ilaç versınler
Burdan bir arkadaşımızın etkiledi canım ovulasyon yapıyodu o ay piki göremeid .Gebelik var mı dedi yok dedim. Hap olarak Voltaren verdi, bir de merhem verdi antibiyotik değil. Zaten şu an reglimin başı 7-8 günüm var. Ben aslında röntgen falan çeker diye gittim hazır regl iken, çünkü regl sonrası çalışmalara başlayınca ne olur ne olmaz diye röntgene giremem. Geçen ayda o yüzden doktora gitmedim zaten.. Şimdi kullandığım ilaçlar yumurtaları etkiler mi ki?
Hadi ya.. Ama ben hamile olduğunu bilmeden antibiyotik falan kullananlar duymuştum, sorun çıkmamıştı. Röntgen mutlaka etkiler ama umarım ilaçlardan bir şey olmaz.Burdan bir arkadaşımızın etkiledi canım ovulasyon yapıyodu o ay piki göremeid .
Diğer ay yaptıgında piki yakaladı ..
inşallah sende de olumsuz etkilemez canım bu ay ..
test yaptın mı?Bat 07/03 inşallah vardır
kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
istanbulmu canım hangi il hangi özel o :)Biz yeni yaptırdık, 80 tl idi özelde
Bi ara yaptım yok gibiydi gölge si vardı geçen cuma çok erken yapmıştım ama :) şimdi korkuyom Hiç belirtide yok kaşık ağrısı var halsizlik bide biraz akıntı oda bende hep olan biseydi bu akıntı beyaz ve katı sanki ama anlamadimtest yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?