Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
devleti bilmiyorum yapıyorlarmı gitmedim hiç.. tüplerde açılmış şükür ki.. belkide benimki gibi bir yol izlerler..ilaçla tedavi aşılıma falan yapmadan direk tüp bebek yapılıyormu ki acaba ? son radde diye biliyorum ben tüpü ama.. hani normal yolla hiçbir şekilde olmaz denilen gebeliklerde diye.

Tikkabilla bu daha suskun halimiz

Çok geçmiş olsun canım .
Zaten 1 kerede anlasalar rahatsızlıklarımızı kafamızı kırcam ..
anca 2 de anlıyolar maalesef sen anya diyosun o konya diyo

Tikkabilla bu daha suskun halimiz

Çok geçmiş olsun canım .
Zaten 1 kerede anlasalar rahatsızlıklarımızı kafamızı kırcam ..
anca 2 de anlıyolar maalesef sen anya diyosun o konya diyo
İnşallah geçer diyorum ama nette adamın dediği şeyi araştırdım benim şikayetlerimle alakası yok. Parmağımın içinde bişi var diyorum yok yok diyor. 1 aydır çekiyorum ki biliyorum. Biraz da diyorum ki acaba ilaç markalarına para kazandırmak amaçlı mı yapıyorlar böyle.. Çünkü verdiği bir ilacı devlet karşılamıyor ve 40 tl, bitkiselmiş güya.. Haftaya geçmezse gel dedi.

İnşallah gecer canım ya verdiği ilaç antıyotuk değil demi ?

Artık kontrollere gıderken gebelik düşünüyorumde ona göre ilaç versınler

İnşallah gecer canım ya verdiği ilaç antıyotuk değil demi ?

Artık kontrollere gıderken gebelik düşünüyorumde ona göre ilaç versınler
Gebelik var mı dedi yok dedim. Hap olarak Voltaren verdi, bir de merhem verdi antibiyotik değil. Zaten şu an reglimin başı 7-8 günüm var. Ben aslında röntgen falan çeker diye gittim hazır regl iken, çünkü regl sonrası çalışmalara başlayınca ne olur ne olmaz diye röntgene giremem. Geçen ayda o yüzden doktora gitmedim zaten.. Şimdi kullandığım ilaçlar yumurtaları etkiler mi ki?

Burdan bir arkadaşımızın etkiledi canım ovulasyon yapıyodu o ay piki göremeid .
Diğer ay yaptıgında piki yakaladı ..
inşallah sende de olumsuz etkilemez canım bu ay ..

Burdan bir arkadaşımızın etkiledi canım ovulasyon yapıyodu o ay piki göremeid .
Diğer ay yaptıgında piki yakaladı ..
inşallah sende de olumsuz etkilemez canım bu ay ..
Hadi ya.. Ama ben hamile olduğunu bilmeden antibiyotik falan kullananlar duymuştum, sorun çıkmamıştı. Röntgen mutlaka etkiler ama umarım ilaçlardan bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…