Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testin varsa yap at buraya bakalım canım. 2 gün varsa çıkar herhalde :)

Canım görmedim biliyosun dünden beri rahatsızım bildirminide görmedım
Geçmiş olsnnn kuzmmm
Dedim dün ölesinee ovu yapmştmmm ama gece yaptm yani döngünün 22. Günü felann fazla koyu olmasaadaa koyu yani normlade bu günlerde silik olr tamamen hemde bn birsürü sıvı tüketmiştim kuzmm bilmiyorum bu sabahta yine kahvaltıdan hemn sonraa yaptmm mecbr sıvıı alarak yapyorm görümcemdeym zorr kacamak yapıp yaptmm yani yinee aynı cıktı atyormm buraya

Eklentiler

• Screenshot_20190305-050028.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 38
Buda sabah yaotıgm kuzmm H E can09e kuzmm senin görüşün nedir bana göre bn coktan yumrtladmm ve catladı aslaa dahaa 22. Gün de böle koyuluk olmamştr yarndaa yaprmm silikleşrse geç yumrtlamşmdr bunlar sıvı almş halimmm

Eklentiler

• IMG_20190305_143635.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar benim batin gelecegi yok heralde oyle hissediyorum

Aaa aynısı benim orta parmağında var dediğin yerde doktora gittim biri dedi tetik parmak başlangıcı diğeri dedi nodül oluşmuş bilmemne orda nohuttan küçük büyüklükte sert kitle var . Bende eve geldim iyice oynadım ondan acıya acıya.. bi baktim sabah gitmiş ertesi gün işaret parmakla orta parmak arası üste çıkmış şişlik.. derken oda geçti ama hala orda ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…