- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
testin varsa yap at buraya bakalım canım. 2 gün varsa çıkar herhalde :)Bi ara yaptım yok gibiydi gölge si vardı geçen cuma çok erken yapmıştım ama :) şimdi korkuyom Hiç belirtide yok kaşık ağrısı var halsizlik bide biraz akıntı oda bende hep olan biseydi bu akıntı beyaz ve katı sanki ama anlamadim
Regl günüm geçti kuzumm şimdi test yaptm bekliyorum süreyi 5-20 dk bekle diyoAynen canım saat 10 a kadar alıyolar bızım sağlık ocagında akşma 9 gibi de çıkıyo sonuc ..
Regl günü geçmiydi canım ?
buraya da at bakalım canım kuruyuncaRegl günüm geçti kuzumm şimdi test yaptm bekliyorum süreyi 5-20 dk bekle diyo
hımm bn istnbldayım tamam saol canım :)Antalya
İyiyim, bir olumsuzluk yok çok şükür. Puzzle ve PlayStation ile kafa dağıtıyorumCanım benim çok teşekkürler, nasılsın
hımm bn istnbldayım tamam saol canım :)
tamam bekleriz canımkucukbikadin Ben yarın deniyim canim çünkü sabah idrari daha iyiymiş :)sonra atarım tabi varsa
Geçmiş olsnnn kuzmmmCanım görmedim biliyosun dünden beri rahatsızım bildirminide görmedım
Bende sıkıntı yok canım..Sizlerde sikinti yasiyormusunuz bana mi ozgu giremedim.. giriyorum atiyor sayfalar cok agir aciliyor. benim nette mi sikinti cozemedim.
bende bişi olmadı ama hiç çıkış yapmadım sabahtan beriSizlerde sikinti yasiyormusunuz bana mi ozgu giremedim.. giriyorum atiyor sayfalar cok agir aciliyor. benim nette mi sikinti cozemedim.
Aaa aynısı benim orta parmağında var dediğin yerde doktora gittim biri dedi tetik parmak başlangıcı diğeri dedi nodül oluşmuş bilmemne orda nohuttan küçük büyüklükte sert kitle var . Bende eve geldim iyice oynadım ondan acıya acıya.. bi baktim sabah gitmiş ertesi gün işaret parmakla orta parmak arası üste çıkmış şişlik.. derken oda geçti ama hala orda ağrı varKızlar ne çok konuşmuşsunuz ya, mesaj sınırı koysun kazen herkese saat başı
Ben de hastanedeydim yeni geldim eve.. İşaret parmağımın avuçla birleştiği yerde en az bir aydır acı var hareket ettirdikçe, içinde bişi var gibi hissediyorum. Doktor dirsekten gelen bilmem ne kaynaklıdır dedi, merhem verdi, bant verdi kolum için.. Ama benim dirseğim ya da kolum ağrımıyor ki ya offff.. Onca para verdim ilaçlara ve banta bir işe yaramayacak bence..Ne var bu parmağımda yaaa..
Sukurler olsun bu daha iyi oldu digeri cok karisik gozukuyorduKızlar aşağıda soldan temayı değiştirebiliyormuşuz. Ben Kadınlar Kulübünü seçtim, eski renk oldu. Daha tanıdık hem..
En iyisi canım kafayı dağıtmak, Allah iyilik versin, havalar da ısınmıştır oralarda ne güzelİyiyim, bir olumsuzluk yok çok şükür. Puzzle ve PlayStation ile kafa dağıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?