Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de daha önce parmağımda çok minik top gibi bişi vardı acıyan, onu o zaman doktor enjektörle aldı uyuşturup ve hemen geçmişti acı macı kalmamıştı. Bu da onun gibi acıyor işte ama dediğim şey bu sefer parmağın daha iç kısmında.. Hareket ederken acıyor. Ne kavanoz açabiliyorum ne çizmemi çekebiliyorum doğru düzgün.. Bakalım nolacak..

Kaslarla birşeyler dedi ama ne anlamadim bence oda ne olduğunu bilmedi mr çekilmeli oda gerek yok dedi sinir şey geçen ay .. Bende bıraktım haline acıyor ama ovaladikca azaliyor

Banada anlatmadı ki ne olduğunu da anlamadan direk :) ilk defa çatala oturdum ilk defa böyle bi test olduğunu ogrendim benim sesimde çıkmadı kadın olmak zor valla :)

SELAM KIZLAR BENM ADETİM 15 GÜN GECİKTİ DÜN KAN VERDİM AMA NEGATİF BÖYLE HİÇ GECİKMELİ ÖĞRENEN OLDU MU ?

Hadi ya.. Ama ben hamile olduğunu bilmeden antibiyotik falan kullananlar duymuştum, sorun çıkmamıştı. Röntgen mutlaka etkiler ama umarım ilaçlardan bir şey olmaz.
Kuzum evet bebek tutunursa bir sıkıntı olmuyor yumurtlamadan yana düşünüyorum ben inşalah yumurtlamayı etkilen ilaçlar dğildir

Canım senın reglin günü gününe gelir mi hep ?
Yumurtalıklar mı sıkıntı var acaba ?
Ya da benımde biliyosun regl öncesi koyulaşmaya başldı gebelikten mil inşallah öyledir

Kaslarla birşeyler dedi ama ne anlamadim bence oda ne olduğunu bilmedi mr çekilmeli oda gerek yok dedi sinir şey geçen ay .. Bende bıraktım haline acıyor ama ovaladikca azaliyor
Ovalayamıyorum ki ben çok acıyor bastırınca :/
Banada anlatmadı ki ne olduğunu da anlamadan direk :) ilk defa çatala oturdum ilk defa böyle bi test olduğunu ogrendim benim sesimde çıkmadı kadın olmak zor valla :)
Bu testi yılda bir öneriyorlarmış ama ben sanırım yaptıramayacağım bir daha.. Acaba doktor benim elime verir mi ki o şeyi, ben yapsam girişi

Tüpler tıkalı olunca ve açılmazsa Hsg de direkt yönlendirilebiliyo ama ameliyat yapalım diyen doktor devlet hastanesi zaten (cerrahpaşa) gençsin tüp bebekten önce bi ameliyatla deneyelim açalım ister misin dedi olur dedim orda da oluru olmasaydı sıraya koyacaktı.. Çok şükür açıldı Ekim ay'ında da Hsg de ilaç gitti tüplere o yüzden biraz rahatladım gibi ama Ekimden bu yana hâla olmadı Hsg sonraki aylarda gebelik kolay oluyo diye duydum okudum hep ama 4 ay oldu yine yok..

Ovalayamıyorum ki ben çok acıyor bastırınca :/

Bu testi yılda bir öneriyorlarmış ama ben sanırım yaptıramayacağım bir daha.. Acaba doktor benim elime verir mi ki o şeyi, ben yapsam girişi
Bende ilk muaeneye sıstıt için gtmıştım .
Aman Allahım içeri geç dedi geçtim . Altını çıkar masaya yat deyince beynımden vurulmusa dondum
Sonra muayene oldum çıktım bembeyaz olmusum eşim noldu dıyo neler olmadı diye bır ağlamaya başladım

O gunden sonra hep özele gittim . Bu ilk gebeliğimde de vajınal muayene olmak zorunda kaldım ama tecrubem oldugu i.için daha rahattım .

Ayy noldu peki seninkinde? Neden ağladın ki? Ben de sistit için gitmiştim. Aklıma geldikçe deli oluyorum o doktora Ama özellikle zorladı beni biliyorum. Çünkü vajinismus geçmişim olduğunu söyledim. Hııı öyleler geliyor da bakamıyoruz dedi ukala bir tavırla..

ay ben alyttan muayene olcagımı tahmın etmedım .
Öyle bıanda muayene olunca çok kötu oldm ruhsal olarak
İlaç kullandım geçit çok şükür .. Ama ara ara hala tekrarlar sirkeli suyla yıkayınca geçiyor dıye gitmiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…