- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim de daha önce parmağımda çok minik top gibi bişi vardı acıyan, onu o zaman doktor enjektörle aldı uyuşturup ve hemen geçmişti acı macı kalmamıştı. Bu da onun gibi acıyor işte ama dediğim şey bu sefer parmağın daha iç kısmında.. Hareket ederken acıyor. Ne kavanoz açabiliyorum ne çizmemi çekebiliyorum doğru düzgün.. Bakalım nolacak..Aaa aynısı benim orta parmağında var dediğin yerde doktora gittim biri dedi tetik parmak başlangıcı diğeri dedi nodül oluşmuş bilmemne orda nohuttan küçük büyüklükte sert kitle var . Bende eve geldim iyice oynadım ondan acıya acıya.. bi baktim sabah gitmiş ertesi gün işaret parmakla orta parmak arası üste çıkmış şişlik.. derken oda geçti ama hala orda ağrı var
Kaslarla birşeyler dedi ama ne anlamadim bence oda ne olduğunu bilmedi mr çekilmeli oda gerek yok dedi sinir şey geçen ay .. Bende bıraktım haline acıyor ama ovaladikca azaliyorBenim de daha önce parmağımda çok minik top gibi bişi vardı acıyan, onu o zaman doktor enjektörle aldı uyuşturup ve hemen geçmişti acı macı kalmamıştı. Bu da onun gibi acıyor işte ama dediğim şey bu sefer parmağın daha iç kısmında.. Hareket ederken acıyor. Ne kavanoz açabiliyorum ne çizmemi çekebiliyorum doğru düzgün.. Bakalım nolacak..
Banada anlatmadı ki ne olduğunu da anlamadan direk :) ilk defa çatala oturdum ilk defa böyle bi test olduğunu ogrendim benim sesimde çıkmadı kadın olmak zor valla :)Ne anlatması, test yapacağım dedi, bacaklarımı açtım daha elinde ne tuttuğunu görmeden resmen sapladı. Felaket canım yandı. Canım yanıyor bir durun dediğim halde ittirmeye çalıştı. Ağlayarak çıktım.
En iyisi canım kafayı dağıtmak, Allah iyilik versin, havalar da ısınmıştır oralarda ne güzel
15 gün çok uzun bir süre bir sağlık problemin olabilir mi?SELAM KIZLAR BENM ADETİM 15 GÜN GECİKTİ DÜN KAN VERDİM AMA NEGATİF BÖYLE HİÇ GECİKMELİ ÖĞRENEN OLDU MU ?
Kuzum evet bebek tutunursa bir sıkıntı olmuyor yumurtlamadan yana düşünüyorum ben inşalah yumurtlamayı etkilen ilaçlar dğildirHadi ya.. Ama ben hamile olduğunu bilmeden antibiyotik falan kullananlar duymuştum, sorun çıkmamıştı. Röntgen mutlaka etkiler ama umarım ilaçlardan bir şey olmaz.
KİST FELAN DA YOK DÜN BAKILDI HEP AMA AKLIM KARIŞIYOR ARTIK..15 gün çok uzun bir süre bir sağlık problemin olabilir mi?
Varsa 1 dk içinde çıkıyor canım hadi hayırlısıRegl günüm geçti kuzumm şimdi test yaptm bekliyorum süreyi 5-20 dk bekle diyo
Geçmiş olsnnn kuzmmm
Dedim dün ölesinee ovu yapmştmmm ama gece yaptm yani döngünün 22. Günü felann fazla koyu olmasaadaa koyu yani normlade bu günlerde silik olr tamamen hemde bn birsürü sıvı tüketmiştim kuzmm bilmiyorum bu sabahta yine kahvaltıdan hemn sonraa yaptmm mecbr sıvıı alarak yapyorm görümcemdeym zorr kacamak yapıp yaptmm yani yinee aynı cıktı atyormm buraya
Ovalayamıyorum ki ben çok acıyor bastırınca :/Kaslarla birşeyler dedi ama ne anlamadim bence oda ne olduğunu bilmedi mr çekilmeli oda gerek yok dedi sinir şey geçen ay .. Bende bıraktım haline acıyor ama ovaladikca azaliyor
Bu testi yılda bir öneriyorlarmış ama ben sanırım yaptıramayacağım bir daha.. Acaba doktor benim elime verir mi ki o şeyi, ben yapsam girişiBanada anlatmadı ki ne olduğunu da anlamadan direk :) ilk defa çatala oturdum ilk defa böyle bi test olduğunu ogrendim benim sesimde çıkmadı kadın olmak zor valla :)
devleti bilmiyorum yapıyorlarmı gitmedim hiç.. tüplerde açılmış şükür ki.. belkide benimki gibi bir yol izlerler..ilaçla tedavi aşılıma falan yapmadan direk tüp bebek yapılıyormu ki acaba ? son radde diye biliyorum ben tüpü ama.. hani normal yolla hiçbir şekilde olmaz denilen gebeliklerde diye.
Bende ilk muaeneye sıstıt için gtmıştım .Ovalayamıyorum ki ben çok acıyor bastırınca :/
Bu testi yılda bir öneriyorlarmış ama ben sanırım yaptıramayacağım bir daha.. Acaba doktor benim elime verir mi ki o şeyi, ben yapsam girişi
Ayy noldu peki seninkinde? Neden ağladın ki? Ben de sistit için gitmiştim. Aklıma geldikçe deli oluyorum o doktoraBende ilk muaeneye sıstıt için gtmıştım .
Aman Allahım içeri geç dedi geçtim . Altını çıkar masaya yat deyince beynımden vurulmusa dondum
Sonra muayene oldum çıktım bembeyaz olmusum eşim noldu dıyo neler olmadı diye bır ağlamaya başladım
O gunden sonra hep özele gittim . Bu ilk gebeliğimde de vajınal muayene olmak zorunda kaldım ama tecrubem oldugu i.için daha rahattım .
Anneeeeeem, adı ne bu güzelliğin?Dün evlat edindik geldikoglusuma bakin hanımlar:))
ay ben alyttan muayene olcagımı tahmın etmedım .Ayy noldu peki seninkinde? Neden ağladın ki? Ben de sistit için gitmiştim. Aklıma geldikçe deli oluyorum o doktoraAma özellikle zorladı beni biliyorum. Çünkü vajinismus geçmişim olduğunu söyledim. Hııı öyleler geliyor da bakamıyoruz dedi ukala bir tavırla..
ayyy maşallaaahhhhhh topiğimize bir kuş daha geldiDün evlat edindik geldikoglusuma bakin hanımlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?